Discount Primit La Achizitie Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    În legătură cu variantele care vor rămâne în producție... Acu' pe bune, câți dintre cei care și-au luat Prestige folosesc zi de zi toate funcțiile acelea ca să merite pe deplin investiția de până la plus 5000 euro față de SL Plus?

    Vă spun eu, cred că sub 5%... poate chiar mai puțin... și asta pentru că au drumuri lungi, fac naveta pe puținele autostrăzi ale patriei sau drumuri de viteză. În rest, hai să fim serioși, multe din echipări sunt mai mult de decor, folosite probabil de trei-patru ori pe an sau deloc, deoarece am înțeles că unii nu prea sunt prieteni buni cu manualul ca să știe la ce folosesc.

    Am văzut un nene mai în vârstă (nu vreau să aproxmez ca să nu jignesc unii de pe aici, dar să zicem +60 ani) care se uita ca curca-n crăci la Meridian când cineva de acolo i-a spus că deși are doar 12.000 km, trebue să schimbe distribuția pentru că mașina are 4 ani vechime...

    Scuze, poate că am exagerat puțin și voi fi acuzat de "strugurii sunt acri". Dar îmi asum deoarece cam ăsta este tristul adevăr.
    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

    Comment


    • #92
      Unele functii nu sunt facute sa le folosesti zi de zi, asta nu inseamna ca nu merita investitia. Oglinda incalzita o folosesti doar iarna, gemurile electrice le folosesti doar cand ai nevoie indiferent de versiune.Fiecare hotaraste ce merita si ce nu.
      PS. Masina nu e o investitie e o cheltuiala, asta daca nu esti taximetrist.

      Comment


      • #93
        Climatizarea automata face toti banii, fara discutie.
        Torque a avut dreptate.

        Comment


        • #94
          Climatizarea automata face toti banii, fara discutie.
          Pe un motor care poate.

          Catalin S are dreptate, romanii cumpara optiuni pe care nu le folosesc.
          Unii au luat masini cu AC doar " ca sa fie acolo in caz de nevoie", ca de folosit, nu prea, "consuma dom'le".

          Comment


          • #95
            Mulțumesc pentru susținere!

            Am un vecin care m-a întrebat ce dotări are "ligheanul" meu... (el fiind mai glumeț așa). După ce i-am spus, a început să-l laude pe al lui, deoarece are chestii în plus. Unde mai pun că a lui e pe motorină, și încerca la un moment dat chiar să compare mere cu pere.

            Știind unde vrea să ajungă, l-am întrebat de când nu a mai urnit mașina din parcare și câți km are cu ea din 2014 sau 2015 încoace (foarte-foarte puțini dealtfel). A dat-o la întors, bălmăjind ceva, după care a schimbat subiectul.

            Nu mai vorbesc de faptul că dacă nu știe să facă ceva la Loganul lui, nu întreabă neam pe forumuri și nici vecinii. Știți de ce? Ca să nu se facă de râs. Este mândru și orgolios. Cică preferă să descopere singur. Dar când dracului s-o facă dacă el o ține mai mult de bibelou?
            http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

            Comment


            • #96
              La mine AC a stat pornit din momentul de cand am luat-o, nu s-a oprit niciodata. Singurele dati cand am intervenit a fost cand a trebuit sa dezaburesc si am apasat butonul MAX, atat in rest sta pe 23-24 de grade.
              Totusi nu vad unde e problema daca oamenii cumpara optiuni pe care nu le folosesc? Sunt banii lor treaba lor.
              Poate unele optiuni le-au "capatat" dorind de fapt altele. Gen au vrut neaparat Camera pe spate si e musai sa iei MediaNav desi ei sunt multumiti doar cu radio si nu o sa foloseasca niciodata hartile etc.
              Ce ne mai place sa ne dam cu parerea despre deciziile altor persoane fara sa stim toata povestea.

              Comment


              • #97
                Problema?

                Problema este că mulți nu recunosc de jenă... sau ca să nu pice de proști, pentru că la un moment dat își dau seama că puteau face altele cu diferența aia de bani (repet, până la 5000 euro)...

                Ccum ar fi să ia "aproape" două mașini (Logan) ori să renoveze casa ori să facă majoratul prințesei ori să plece în insula Thassos la... cum mai spune românul... la "ol inclus" și câte și mai căte.

                Eu la snobi mă refeream, desigur, nu la oamenii cu creierul aflat la locul lor...
                http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                Comment


                • #98
                  Originally posted by Catalin S. View Post
                  puteau face altele cu diferența aia de bani (repet, până la 5000 euro)...
                  Asa mare diferenta? Cum asa?

                  Comment


                  • #99
                    Originally posted by Catalin S. View Post
                    Jantele alea care par din aliaj, sunt de fapt unele simple, din tablă, în 5 "spițe", dar acoperite de un capac șmecher tot cu 5 spițe ca să ia ochii...

                    Link JANTE

                    Ce a postat Vali2008 mai sus este chilipir.
                    Băgați-vă, fraților... dacă aveți bugetul pregătit!
                    Salut. Eu ma refeream la jantele din optiunea de pe site, care costa 250 Euro.
                    Last edited by 77sky; 31 March 2018, 08:21.

                    Comment


                    • Cătălin S. Snobii nu își cumpără Logan ei iau SH direct din Germania/Belgia/Olanda de la văduva unui doctor care a mers cu mașina doar duminica până la piața, are doar 120.000 km dar și aia facuti numai pe autostrada,in rest a stat in garaj. Nu se uita ei la Dacia.

                      Comment


                      • Domnu' Catalin, cu ce te deranjeaza pe domnia-ta ca unii au ales sa dea o suma mai mare pe masina decat ai fost dispus domnia-ta sa dai? Daca sunteti multumit de alegerea facuta de ce sunteti asa de grijuliu pe modul in care au ales altii sa-si cheltuie banii? V-au bagat cumva acesti oameni mana in buzunare domniei voastre? Ce sa intelegem, ca doar oamenii cu capul pe umeri aleg 1.0 SCe in varianta de echipare SL Plus si ceilalti, prostii cum ii numiti dv, isi smulg parul din cap de necaz? De unde stii dumneata ca cei care au indraznit sa cumpere altceva nu mai au bani si de renovari, plimbari sau majorate? De unde va vin aceste aere de superioritate? Daca aveti un vecin tampit, ce faceti acum, ii bagati pe toti in aceeasi oala? De ce sunt snobi cei care nu doar ca doresc ceva mai mult dar mai si pot sa-si satisfaca placerea? Cine va opreste sa va mai cumparati "aproape" inca o masina sau sa faceti orice va trece prin minte cu banii astfel economisiti? Si de ce m-ar interesa pe mine ce faceti cu banii, cum vad ca va intereseaza pe dv? Nu credeti ca ar fi mai bine sa stam fiecare la locul nostru si doar sa incercam sa ne ajutam unii pe altii cu sfaturi si pareri pertinente despre ceea ce detinem?

                        Eu nu pot decat sa va felicit pentru alegerea facuta asa cum de altfel ii felicit pe toti cei care-si cumpara masini noi, indiferent de marca si echipare, sa va doresc sa va bucurati de masina impreuna cu cei dragi fara probleme sute de mii de kilometri si sper totodata sa aveti buna cuviinta sa-i lasati in pace pe ceilalti care nu gandesc ca dv. Ganditi-va doar ca daca toti am gandi la fel ar insemna practic ca nimeni nu gandeste.
                        Mai bine faceti-va un jurnal cu masina, urcati poze pentru a ne desfata si pe noi cu alegerea facuta, prezentati-va impresiile, aratati-ne locurile pe unde va plimbati cu masina si lasati rautatile gratuite care nu va fac cinste.
                        Last edited by gabrieln1960; 30 March 2018, 20:59.

                        Comment


                        • Of of of, nu prea frumos...

                          Hai sa analizam putin cum sta treaba, de fapt. In mod normal, nu as raspunde la astfel de posturi menite sa atace alte persoane, intrucat se ivesc doar polemici din care nu are absolut nimeni de castigat, ba din contra, timp pierdut, insa am fost starnit de anumite remarci care nu prezinta un fond solid. Pe de alta parte, ma simt cam prost ca sar si eu, pe langa ceilalti colegi, cu niste pareri redundante, poate.

                          1. Parca nu imi vine a crede ca sunt prosti/snobi chiar toti cei care si-au permis grozavul lux de a-si lua masinile in versiune Prestige. Pentru mine, snobul este un individ care achizitioneaza lucruri, manifesta pareri mai presus decat nivelul la care se afla, exclusiv pentru a epata (cu o Dacie...meh...parca incepe deja sa miroasa putin a "ne-snob").

                          2. Aceiasi indivizi, cu Prestige, exclusiv cei 5% care folosesc toate functiile 150% din timp, bineinteles, cad de prosti cand realizeaza ce altceva puteau face cu banii dati in plus fata de un SL Plus 1.0 SCe. Nu prea as crede... Asa cum a spus si dl. Gabriel, pot foarte usor exista persoane care isi permit in continuare sa realizeze diferite lucruri fara sa vada o problema in faptul ca au cheltuit putin mai mult pe o masina oricum ieftina.

                          3. Judecand doar dupa parerea unui vecin, nu putem ajunge la o afirmatie universal valabila (-5%). Probabil domnul mai sus mentionat manifesta acelasi modus operandi in mai multe conjuncturi, nu numai cand vine vorba de trasurile din hangar.

                          4. Vis-a-vis de diferenta de 5000 de euro, irelevant, nu putem compara mere cu pere. Probabil obtinem diferenta aceasta facand paralela intre un Plus cu 1.0 si un Prestige cu toate optionalele si 1.5 90 Easy-R (ambele cumparate in aceleasi conditii, evident - cu tichet Rabla ambele, sau fara, cu pretul de baza). Daca "luam la mana" configuratorul, alegand aceleasi motorizari, dar "umpland" varianta Prestige cu toate "bunatatile din camara", obtinem in jur de 3000 de euro diferenta (undeva la 2700, daca nu ma insel), deci cam departe de 5000-ul precizat. Daca ma intrebati pe mine, jantele omologate pe 16, cu anvelope mai late cu 10mm, clima automata, MediaNav-ul + camera pentru marche-arriere, senzorii de parcare, respectiv oglinzile electrice, ma fac sa nu regret alegerea facuta (nota bene: da, folosesc clima nonstop pe Auto, iar "aschimodia" de 0.9 nu imi da impresia ca ar fi supta de puteri...nu sunt un avid de putere bruta pe grozavele sosele ale patriei si nici peste limita legala de viteza nu rulez). Toate acestea ma fac sa nu ma mai gandesc zilnic la ce bricolaje as mai face la masina pentru a ajunge la ceva ce puteam aveam foarte bine din fabrica (fara a da gauri ulterioare asociate senzorilor, camerei, etc etc etc) pentru o suma in plus - banii se obtin prin aceeasi munca, insa timpul pierdut cu nasul in masina nu ni-l recuperam.

                          Imi cer scuze daca am jignit vreun coleg, insa, asa cum toate lumea isi exprima parerile, uneori folosind atacuri directe, alteori indirecte, asa am simtit si eu nevoia sa exprim cateva puncte de vedere, intr-un mod, imi place sa cred, prietenos. In rest, felicitari tuturor celor ce au preferat masinile noi in detrimentul celor uzate; sa ne bucuram mai mult de ce avem fiecare si sa ne "arda" mai putin de ce are cel de langa noi.

                          Va urez o seara frumoasa si weekend placut
                          Last edited by netzky; 30 March 2018, 21:56.

                          Comment


                          • Am avut de ales anul trecut intre sl plus6400 si prestige 7400 euro asa erau ofertele prin rabla am ales prestige pentru plusul de confort si pentru o investitie facuta pentru un timp indelungat si nu regret nimic .Initial plecasem pentru sl plus dar:vroiam jante (asa le am pe astea de prestige),vroiam bancheta rabatabila optional era 100 euro,vroiam boxe si pe spate,vroiam cb,vroiam scaun reglabil pe inaltime am 1,86m,vroiam bandouri la usi imi placeau etc ca fiecare cu gusturile lui si sa le fac pe rand toate ma costau lejer 500 euro.Asa am totul pentru 1000 euro si nu am luat decat tavita portbagaj restul am avut gratuit gen suport numere,pachet legislativ ,covoare interior,numere rosii.

                            Comment


                            • Repet...

                              Originally posted by Catalin S. View Post
                              Eu la snobi mă refeream, desigur, nu la oamenii cu creierul aflat la locul lor...
                              Înțelegeți acum? Dacă da, atunci vorba reclamei... restul e can-can.

                              Nu știu de ce ați sărit așa! Iar dacă s-a simțit careva, cer scuze tuturor! N-a fost cu vreo intenție răutăcioasă.

                              *******************

                              Totuși (din sursele pe care le am), la câte dosare la bancă au fost depuse anul acesta cu Programul Rabla sau dosare gen "credit direct la reprezentanță" cu avans minim și logic rată uriașă...

                              ...nu ar fi de mirare ca la fel ca în anii trecuți, după câteva rate plătite cu greu pentru un model echipat full, cu dotări care s-au dovedit inutile pentru unii și doar așa (vorba lui Mr. K) "să fie acolo", model la care bașca se mai adaugă și alte "chestii"...

                              ...cumpărătorului să-i pară rău că nu și-a luat ceva mai ieftin sau cu banul jos.

                              Desigur, nu doresc să generalizez și încă o dată mă văd nevoit să mă citez pentru a nu-mi fi scoase cuvinte din context și adaptate după bunul plac...

                              Originally posted by Catalin S. View Post
                              Eu la snobi mă refeream, desigur, nu la oamenii cu creierul aflat la locul lor...
                              Păcat că doar Mr. K a prins ideea...

                              În sfârșit... Week-end plăcut vă urez!
                              http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                              Comment


                              • Încă ceva și închei...

                                Deoarece am crezut că memoria îmi joacă feste și pentru că netzky a făcut ceva calcule mai sus, am revenit cu ce am găsit acum pe siteul Dacia (fără Programul Rabla), aceleași prețuri pe care le-am avut și eu în februarie când am luat SL Plus.

                                Prin urmare...

                                De la SL Plus (7880 euro) la Prestige cu echipare full (am pus la mișto o culoare oarecare, dar și o tapițerie de top), avem o diferență de 5740 euro, deci o sumă apropiată dar și mai mare față de ce am amintit zilele trecute.

                                Iar bomboana pe colivă...

                                De la varianta cea mai ieftină (Acces) la Prestige cu aceeași configurație avem numai puțin de 6670 euro.

                                Restul? Hmmm, dacă recitiți măcar penultima postare, sper că în sfârșit veți înțelege la ce mă refeream, și anume la faptul că mulți, plătind rate mari cu avans mic... și pentru că nu folosesc cele adăugate în echiparea full decât ocazional spre deloc, ajung să le pară rău deoarece puteau face altceva cu banii, de la o a doua mașină în familie (plus exemplele mele) până la din păcate "cu 13620 euro luam dracului o Skoda Rapid".

                                *scuze pentru colajul ca de începător de mai jos (a fost făcut în viteză)... dar sper că se înțelege

                                Mulțumesc pentru atenție!

                                Dacă mai sunt întrebări sau remarci, sunt prin zonă.
                                Attached Files
                                http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google