Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by ursamajor View Post
    Mi-am ridicat si eu azi masinuta. Comandata 17 aprilie, iesita din fabricatie pe 27 iunie, sosita sambatape 3 iulie, ridicata luni 5 iulie. Me happy!
    Felicitări..drumuri bune si fără incidente sa te bucuri de ea ..nu ne împărtășești și noua prima impresie ,primele păreri?

    Comment


    • Multumiri! Pai, prima parere mi-am facut-o la test drive-uri. Ca le-am testat pe toate trei. Pe lista era initial Sandero Stepway, alegerea sotiei. Dar dupa ce le-am testat am ales eu, fiindca Loganul are cateva atuuri din punctul meu de vedere. Cel mai important este tinuta de drum pentru mine. Dar si altele. Nu detaliez.
      Nu-mi plac doua chestii: lipsa carenajelor la roti si absenta capitonajului la capota portbagajului. In rest, am ales in cunostinta de cauza, incluzand, evident, si lucrurile care nu-mi plac.
      Geamurile electrice functioneaza, maneta schimbatorului nu se misca... in schimb masina se misca frumusel!
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

      Comment


      • Azi am predat masina veche la dealer si mi-a confirmat ca masina noua a iesit de pe linia de fabricatie in data de 02.07.20021.
        In functie de transport poate pana vineri primesc masina

        Comment


        • Cele mai grele zile de asteptare mi s-au parut astea de la iesirea din fabrica pana la receptie.
          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

          Comment


          • Originally posted by ursamajor View Post
            Multumiri! Pai, prima parere mi-am facut-o la test drive-uri. Ca le-am testat pe toate trei. Pe lista era initial Sandero Stepway, alegerea sotiei. Dar dupa ce le-am testat am ales eu, fiindca Loganul are cateva atuuri din punctul meu de vedere. Cel mai important este tinuta de drum pentru mine. Dar si altele. Nu detaliez.
            Nu-mi plac doua chestii: lipsa carenajelor la roti si absenta capitonajului la capota portbagajului. In rest, am ales in cunostinta de cauza, incluzand, evident, si lucrurile care nu-mi plac.
            Geamurile electrice functioneaza, maneta schimbatorului nu se misca... in schimb masina se misca frumusel!
            Da ..eu nu am condus-o încă ...Dar m-a "cucerit" când am vazut-o la showroom ...iar în urma clipurilor de pe YouTube ..m-am decis! Portbagajul se poate face ceva în privința lui ..am sa caut modalități de antifonare/capitonare ...iar maneta sper sa fie în regula deoarece am văzut mai multe clipuri în care maneta se misca (eroare de fabricatie) ..nu e un capăt de lume ..Dar de preferat sa NU ! În rest aștept cu nerăbdare sa vina "jucaria" !!!

            Comment


            • A sosit si Loganul meu. Comandat la final de martie, iesit din producție 30 iunie. Din păcate, numerele rosii sunt valabile doar pana pe 31 august (din spusele dealerului se schimba normele de poluare si toate numerele rosii pentru ce se livrează in iulie au valabilitate pana la 31 aug). Am suspectat ceva rugina la surubul de prindere a piesei de incarcare gpl. Au luat in atelier mașina, au curatat pata si au spus ca nu era ruginit surubul, deci nu au facut sesizare mai departe. Altfel, am reusit sa merg doar 3 km momentan, dar mi-a placut experiența.
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 1 photos.

              Comment


              • Sa te bucuri de el ..drumuri bune și fără incidente ....al meu iese din producție saptamana viitoare ( azi am depus dosarul rabla) ..înseamnă că va fi aceeași problema cu numerele rosii ?
                Last edited by 77sky; 8 July 2021, 18:06.

                Comment


                • Dealerul meu mi-a spus astăzi ca masina va fi livrata la sfârșitul lunii (20-25) iar numerele rosii au valabilitate 3 luni

                  Comment


                  • Originally posted by paul_damian View Post
                    Cred ca suntem colegi de lot . Comanda data prin martie, schimbata in 14.05 pentru scaune incalzite, pe 05.07 e programata sa iasa de pe linia de productie (se mai poate schimba), urmand sa ajunga la dealer in 3-7-10 zile.
                    Azi am facut cunostinta...

                    PS: Si mie mi-a spus dealerul ca numerele rosii sunt valabile 3 luni. Vom vedea.
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 1 photos.

                    Comment


                    • Salutare. In data de 30.06. am făcut comanda pentru noul Logan motorizare eco-g 100, comfort la care am adăugat pachetul confort și senzori de parcare, fara scaune încălzite sau navigație. S-a emis bonul de comanda, am platit avansul, iar dealer-ul (din Sf. Gheorghe) mi-a zis că o să mă sune după ce se va înregistra plata in sistem pentru a-mi comunica data aproximativa de livrare a mașinii. Evident că nu am fost sunat. Cred că e aceași lipsa de interes cam peste tot din partea vânzătorilor. Una peste alta, am sunat la vocea clientului și mi s-a spus că mașina se va livra in prima săptămână din luna septembrie pentru că în luna august nu se lucrează la fabrica, angajații sunt in concediu. Voi ce știți cu respectiva perioada din luna august ? Se lucrează sau nu ?

                      Comment


                      • Salut..eu când am sunat la VC mi-au spus ca se va lucra și august fiindca au foarte multe comenzi și ținând cont ca au mai avut libere cu covid și lipsa de conductori ..au primit nota informativa ca vor lucra ...! Eu am scăpat de stresul asta ..o primesc luna asta..

                        Te rog, NU mai cita postul anterior! Se subintelege ca lui ii raspunzi!
                        Last edited by 77sky; 9 July 2021, 11:48.

                        Comment


                        • Salutare tuturor. Logan TCe90 cu toate optionalele, configurat și comandat pe 10.05., modificat pe 14.05 cu scaune incalzite. Contactat ieri de dealer prin whatsapp, termen de livrare începutul lunii August.

                          Comment


                          • A venit si mașinuța mea azi, Luni merg sa dau diferența.

                            Fix 3 luni, avans dat pe 10 aprilie.

                            Comment


                            • Am făcut comanda pe 30 aprilie (varianta full), mașina a ieșit din fabricație pe 07.07, acum este pregătită pt expediere către reprezentanță, la sfârșitul săptămânii viitoare posibil să o ridic. Cam norocos, nu? Păi dacă sunt la al treilea „logănel” nouț

                              Comment


                              • Comanda in 31.03, acont in 01.04, Sandero cu ceva optiuni, iesit din fabricatie in 23.06, pe 28.06 a plecat cu vaporul din Tanger si a ajuns la Constanța in 7.07, urmeaza sa i se faca "vama" si pe 20 iulie ajunge la Timișoara (posibil 1-3 zile si mai repede).

                                Ca idee pt cei ce comanda Sandero, vapoarele sunt la 2 săptămâni si tine de noroc. A mea daca iesea pe 28 din fabrica , mai așteptam 2 saptamani.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google