Logan III - Comanda și Termen de Livrare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by edisultan View Post
    Bună ziua.
    Bon de comandă: 26.04.2021. Logan esențial TCE 90 fără Media Display (timpul de așteptare mult mai lung)
    Azi am achitat diferența.
    Mașina veche am predat-o acum aproape 3 săptămâni, de fapt au venit și au luat-o fără să am bătăi de cap.
    Pentru asigurare, m-au anunțat că vor trimite cele necesare cu o zi înainte.
    Mai este puțin și o văd la față.
    Luni pe 5 iulie 2021 am fost să o ridic din reprezentanță și azi (sâmbătă) am primit și cartea de identitate a mașinii împreună cu certificatul de conformitate și factura finală. Total 75 de zile.
    Ca primă impresie, este Logan dar față de vechiul meu Logan 1.5DCI .... este parcă altceva. Mi-a luat ceva timp până m-am obișnuit cu luneta care îmi pare cam mică, dar asta o să treacă doar nu conduc uitându-mă în lunetă.
    După cum am spus, este fără Media Display, în schimb, am legat un telefon prin bluetooth și cu aplicația instalată nu cred că mai trebuie altceva (nici nu am apucat încă să văd încă toate funcțiile). Conexiunea dintre masină și telefon a durat aproximativ 30 secunde. O să văd în timp dacă merită să investesc în altă soluție.
    Singurul minus pentru care sunt de vină este faptul că nu am luat-o cu senzori de parcare dar, asta o voi rezolva cât de curând.
    Toate cele bune

    Comment


    • Bravo felicitări, să ai parte de ea s-o conduci sănătos.
      Eu am plătit acontul pe 5 iulie deci am de așteptat.
      Referitor la acel mediadisplay, culmea este că mie mi se pare cel mai frumos fără el, îmi place acel suport de telefon la versiunea fără mediadisplay. Oricum displayul, în special navigația, o folosești rar și nu-mi prea place cum arată acel display mare cocoțat așa sus. Eu am fost forțat să-l iau. Am comandat un stepway eco-g și vroiam musai AC automat. Iar la versiunea esential nu se poate pune AC automat. Deci a fost musai confort care vine cu mediadisplay. Pe de altă parte fără display am doar 2 difuzoare, cu display 4 iar cu nav 6. Deci am luat și nav, pe lângă culoare metalizată. Sunt tare curios de acest motor cu GPL, nu am avut niciodată mașină cu GPL. Am înțeles că trebuie să ne cumpărăm noi crick, cheie roți
      Last edited by x_dadu; 11 July 2021, 10:55.

      Comment


      • Sandero stepway esențial tce 100 GPL cu senzori parcare spate și volan piele plus culoare metalizată rezervată online marți săptămâna trecută iar azi am ridicat-o, prin programul rabla.

        Comment


        • Ai rezervat din cele care erau pe stoc (gata fabricate) ?

          Comment


          • Originally posted by beny2369 View Post
            Din păcate, numerele rosii sunt valabile doar pana pe 31 august (din spusele dealerului se schimba normele de poluare si toate numerele rosii pentru ce se livrează in iulie au valabilitate pana la 31 aug)
            Primit azi Autorizatia de circulatie provizorie, valabila din 12 iulie pana in 9 octombrie.

            Comment


            • Originally posted by Hiriscau View Post
              Ai rezervat din cele care erau pe stoc (gata fabricate) ?
              Da marți erau 120 pe stoc iar vineri nu mai era niciuna.

              Comment


              • Originally posted by beny2369 View Post
                Din păcate, numerele rosii sunt valabile doar pana pe 31 august (din spusele dealerului se schimba normele de poluare si toate numerele rosii pentru ce se livrează in iulie au valabilitate pana la 31 aug).
                Ce norme de poluare sa se mai schimbe???? In prezent este in vigoare norma de poluare Euro 6d, valabila de la 1 ianuarie 2021. Urmeaza norma de poluare Euro 7, probabil din 2025. Anterior a fost norma de poluare Euro 6d-temp care a intrat in vigoare pe 1 septembrie 2019 si a fost valabila pana pe 31 decembrie 2020. Iar inainte norma de poluare Euro 6c care a intrat in vigoare pe 1 septembrie 2018 si a fost valabila pana pe 31 augist 2019. Probabil agentii de la dealer au ramas in minte cu data de 1 septembrie....
                Last edited by abc; 13 July 2021, 08:37.

                Comment


                • Buna,
                  Azi am platit factura pentru masina - Sandero Stepway cu CVT.
                  Joi cred ca pot ridica masina cu accesoriile comandate si montate - aparatori de noroi fata si spate, protectie iluminate praguri fata si antena coada de rechi.
                  In data de 19.07.2021 sunt programat pentru aplicare folie Llumar geamuri fata transparenta 79% -180 RON, spate si luneta transparenta 20% - 475 RON si garanie 20 de ani.

                  Comment


                  • Rectific garantie 10 ani

                    Comment


                    • Peste 300 de angajaţi de la uzina Dacia de la Mioveni au întrerupt lucrul timp de aproape două ore în dimineaţa zilei de miercuri 14 iulie, reclamând faptul că este necesară o suplimentare de personal pentru că în producţie au intrat modele noi de au...


                      Comment



                      • chiar nu inteleg unele "stiri": se temeau ca n-o sa le faca training? se temeau ca nu le vor plati eventuale ore suplimentare? se tem ca (inca mai) au de munca?
                        asta chiar e o stire?

                        Comment


                        • De fapt reclama ca nu li se permite sa ia o pauza de 2 min pentru a bea apa sau a merge la baie iar in hala temperatura si umiditatea se apropie de cea a unei saune. Cel putin asa am inteles azi din alta sursa.

                          Comment


                          • Originally posted by nico3321 View Post
                            Comanda plasata si achitat avans de 5% pe 10.06.2021 alaltaieri ma sunat de la dealer ca masina e gata pe 29.07.2021 si in cateva zile (prima saptamana din august) va fi livrata catre dealer. pe 15 iulie ma duc sa achit restul de bani sa-mi intregistreze plata , ca pleaca dealerul in concediu pana pe 27.

                            Versiunea ECO G 100 Comfort configurata cu toate dotarile posibile din configurator inclusiv incalzire scaune si media nav 6 difuzoare. Culoarea albastra,jante aliaj 16 ☺️
                            mai am 14 zile si eu ... am visat-o azi noapte ca mi-a adus-o acasa ) haha voi cu cate zile inainte de termenul de iesire din fabrica ati primit seria de sasiu oficiala?

                            Comment


                            • Nu am primit VIN original nici pana in momentul de fata( comanda făcută pe 9 iunie) însa azi m-a sunat dealar-ul sa-mi zică ca a ieșit din fabricație și e pregătită de transport !! Mai e puțin..

                              Comment


                              • La mine pe 13 Iulie a fost fabricată și pe 16 a ajuns la dealer. Acum sunt cu hârțogăraia de Rabla. Poate săptămâna viitoare o ridic.
                                Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google