Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by VonRundstedt View Post
    Masina mi-o dau s-o folosesc pana vine motorul. Defectul nu face masina imposibil de folosit este ceva care va dauna in timp din cate mi-au spus. Reprezentanta Flamicom Ramnicu Valcea
    Ha ha...tare!
    De ce nu procedeaza asa si la zdranganeala wastegate si vin cu carpeli??
    Tot dauna in timp e si la wastegate cu "ameliorare" dar va fi trecuta garantia

    Comment


    • Originally posted by Mihai2k4 View Post
      tot aman si imi e scarba sa ma duc la gaarantie. a inceput sa se auda o bataie ritmica in masina (se aude si afaara putin ) la pornire, cand se incalzeste motorul si sta la turatia normala (8,900 saua cat o fi) plus cand merg si o scot din viteza la semafor, laa fel, o bacanitura estompata daar care se aude daca esti atent (am simtit-o odata si in pedala de ambreaj si cand bagam in treapta 1 si tineam mana pe schimbator).... Ce dracu sa fie? un prieten imi spunea ca e volanta. motorul sa aibe ceva probleme sau.... ca vreau sa fac turcia in perioada urmatoare si imi e sa nu raman pe acolo...

      Ps: scuzati acel aaaa in, tastatura mecanica... probleme. imi e lene sa editez
      nu sunt scumpi suportii de motor/cutie. Este acoperit de garantie piesa defecta?
      ​​​​​​

      Comment


      • Originally posted by Leo0608 View Post
        nu sunt scumpi suportii de motor/cutie. Este acoperit de garantie piesa defecta?
        Aceste probleme cu suportul motor il au de la Logan II ( 2018) , am scris pe larg despre el..... nu inteleg de de ***** ***** nu fac ceva cu acest suport motor... incredibil... ingineri proiectanti de la C.A.P

        „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

        Comment


        • Ce sa faca un biet suport de motor din cauciuc, tremura motorul asta il distruge !
          daca motorul nu ar tremura asa tare ( deh, motor in trei pistoane ! ) suportul ar tine mult si bine !

          Comment


          • Originally posted by CostiC View Post
            Aceste probleme cu suportul motor il au de la Logan II ( 2018) , am scris pe larg despre el..... nu inteleg de de ***** ***** nu fac ceva cu acest suport motor... incredibil... ingineri proiectanti de la C.A.P
            De la Renault nu ar merge vreun cod de piesa?
            Ma gandesc ca s-au mai lovit la Clio de problema.
            Pai si ti-a schimbat tamponul motor pe garantie?
            ​​​​​​

            Comment


            • Și pe Smart sunt aceste motoare. Acolo cum o fi suportul motor?!
              Și da, la motoarele în 3 timpi suportul nu rezistă foarte mult. La un Suzuki Alto, tot în 3 pistoane, am schimbat suportul la 9000 km.

              Comment


              • Leo0608

                Asa se pare... cu chiu cu vai , am reusit azi din 3 probleme (o vibratie aeroterma care se simte in volan si butoanele din volan care nu primesc comenzile prima data) sa o rezolv pe asta cu suportul motor (unde am insistat eu de 3 ori, el spunand ca e normal, eu ca nu facea asa pana acum o luna) vedem pe 10 luna asta, daca dispare acel zgomot de habitaclu, dupa ce il schimba. restul... nu am reusit sa le rezolv. aeroterma e ok asa. butoanele la fel, daca au mers la el dupa 3 apasari, sunt ok si alea ))))))

                Adrian 45 ​asa am sperat si eu. era acelasi zgomot si la apasare si fara apasare. cu toate ca la apsare, se simtea parca mai tare si in pedala, plus schimbator. dracu stie... speram sa dispara dupa

                PS: mod test la acel service. am iesit pe drum, 1,2,3,4 treapte(aproape kick down), pana in 4.500/5mii ture. uite ca merge bine masina. asta e stilul la toti(3 reprezentate pana acum, acelasi stil, probabil asa sunt invatati sa mascheze defectele)
                Last edited by Mihai2k4; 29 September 2023, 20:36.

                Comment


                • Se pare ca problema cu suportul ( suportii? ) sesizata de colegi incepe sa se manifeste si la mine. Este un fel de trancanit ciudat, ca un greiere metalic ( presupun ca freaca ceva metal pe metal undeva ). Se aude doar cand e scoasa din viteza, la ralanti, atat in mers cat si in miscare. La mers constant nu l-am sesizat, nu mi-am dat seama daca motorul balanseaza sau nu. Maine o sa am un drum mai lung de facut, o sa vad cum se manifestă, iar luni le fac sesizare si programare in service.

                  Comment


                  • Aceste probleme cu suportul motor il au de la Logan II ( 2018) , am scris pe larg despre el..... nu inteleg de de ***** ***** nu fac ceva cu acest suport motor... incredibil... ingineri proiectanti de la C.A.P
                    Nu e caz , general, la Logan 2 și cred, cu tărie, ca nu este nici la Logan3, autoturismul personal , din 2018, împlinește, curand, 50k și suportul motor, original, e încă, "la locul lui".

                    Comment


                    • Și la mine a inceput sa trancane la relanti...cred ca o fi suportul motor de care vorbiți...Oricum, după doi ani și 27k, masina îmi pare mai zgomotoasa decât era la început. Am și o bucurie, cam la 8 luni de la sesizare, mi-au schimbat chederele de la uși deformate. Sper ca astea sa tina.

                      Comment


                      • alex1ioan Destul de multi untilizatori au avut aceasta ploblema... Acum subiectiv vorbind se poate ca sa si greseasca si sa puna si suporti buni ... sincer nu stiu exact cate procente dintre autoturisme au semnalat problema, cert pot sa spun ca sunt extrem de multi care considera ca acel zgomot e normal, ca "asa face toate". ( cand eu l-am schimbat pe a meu , erau cel putin 5 autoturisme care aveau problema, dar fiind de flote... nu-i interesau prea tare pe conducatori... Lipsa de reclamare a problmelor duc la discutii nenumarate.

                        Leo0608 sincer nu stiu, poate torquemada sau Gil26 ne poate lamuri in acest aspect , poate cu un cod de OE si daca este compatibil cu LOGAN II sau III

                        „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                        Comment


                        • În 5 ani de garanție, crede.ma, ca nu "acceptam" nici măcar un "greiere", darămite "bătăi" , făceam poteca, la reprezentanta. As mai adauga, ca în acest interval, nu am schimbat nimic, nici măcar un BEC, dar scopul nu era sa laud masina personala, mai ales ca nu e topicul dedicat și risc sa fiu "mustrat", asemeni colegului Gil26.

                          Comment


                          • Nici nu se pune problema de mustrare. Ideea e ca Dacia pana acum cu toate "imbunatatirile"de rigoare ramane o masina fiabila din toate punctele de vedere. Am pornit de la o parere proasta despre Logan in general, dar , utilizand-ul ( 70000 luna asta) sunt multumit spre foate multumit de masina. Mi-ar fi placut sa fie mai silentioasa, sa nu am atata zgomot , si mi-ar fi placut mai multe mici imbunatatiri .... dar in general isi face treaba , pana acum foarte bine.

                            „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                            Comment


                            • Originally posted by CostiC View Post
                              Nici nu se pune problema de mustrare. Ideea e ca Dacia pana acum cu toate "imbunatatirile"de rigoare ramane o masina fiabila din toate punctele de vedere. Am pornit de la o parere proasta despre Logan in general, dar , utilizand-ul ( 70000 luna asta) sunt multumit spre foate multumit de masina. Mi-ar fi placut sa fie mai silentioasa, sa nu am atata zgomot , si mi-ar fi placut mai multe mici imbunatatiri .... dar in general isi face treaba , pana acum foarte bine.
                              motoarele in 3 pistoane sunt mai greu de echilibrat si automat suportii cedeaza mai repede. Iar longevitatea lor tine si de stilul de mers, unde multi asteapta performante wow si fix acele socuri la plecarile de pe loc afecteaza in timp banuiesc.

                              Comment


                              • Am facut azi revizia ,mai devreme decat era necesar, dar aveam deja 11000 km facuti, majoritatea in oras asa ca am procedat ca atare. Mi-au facut si resoftarea la turbina si deocamdata e ok, zornaiala nu se mai aude decat foarte putin, daca esti atent. Nu am observat schimbari in mersul masini, adica pierdere de putere sau mers in suturi, mi se pare ca merge normal cum mergea si inainte. Oricum rezolvare asta de moment nu mi-a schimbat hotararea de a vinde masina.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google