Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am montat si eu protectiile de praf de la Sasic 2656001, par sa fie foarte calitative dar am observat un lucru, nu stiu cat de important este totusi. Protectia originala are niste picioruse in partea de jos care se agata de buza telescopului presupun cu rol de fixare, la acestea de la Sasic nu exista acele picioruse. Am atasat cateva poze ca sa vedeti despre ce e vorba. Au si un mic joc in partea aceea de jos, dar nu m-a dus capul sa ma uit la cele originale daca tot asa aveau un spatiu liber acolo. Pe tija in schimb se potrivesc perfect.
    De mentionat si ca este absolut necesar sa prindeti 4 spire pe ambele parti cu presele pentru arcuri, prima data am prins 3 pe o parte si 4 pe cealalta si nu a fost destul, am scos piulita si talerul fara probleme dar nu am putut sa le mai pun la loc. A trebuit sa eliberez arcul si sa prind 4 pe ambele parti. Si nu recomand nimanui aceste prese de arcuri pe care le-am folosit eu, aluneca si sunt extrem de periculoase, a fost nevoie sa infasor cauciuc pe arc ca sa nu mai alunece ghearele acelea cand am prins 4 spire.
    Ciudat este ca se simte mult mai bine amortizata masina acum cand treci peste limitatoare de viteza sau gropi cu puntea fata. Inainte cu astea uzate zdruncina si facea zgomot urat.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 5 photos.

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google