Logan III - Probleme Tehnice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am montat si eu protectiile de praf de la Sasic 2656001, par sa fie foarte calitative dar am observat un lucru, nu stiu cat de important este totusi. Protectia originala are niste picioruse in partea de jos care se agata de buza telescopului presupun cu rol de fixare, la acestea de la Sasic nu exista acele picioruse. Am atasat cateva poze ca sa vedeti despre ce e vorba. Au si un mic joc in partea aceea de jos, dar nu m-a dus capul sa ma uit la cele originale daca tot asa aveau un spatiu liber acolo. Pe tija in schimb se potrivesc perfect.
    De mentionat si ca este absolut necesar sa prindeti 4 spire pe ambele parti cu presele pentru arcuri, prima data am prins 3 pe o parte si 4 pe cealalta si nu a fost destul, am scos piulita si talerul fara probleme dar nu am putut sa le mai pun la loc. A trebuit sa eliberez arcul si sa prind 4 pe ambele parti. Si nu recomand nimanui aceste prese de arcuri pe care le-am folosit eu, aluneca si sunt extrem de periculoase, a fost nevoie sa infasor cauciuc pe arc ca sa nu mai alunece ghearele acelea cand am prins 4 spire.
    Ciudat este ca se simte mult mai bine amortizata masina acum cand treci peste limitatoare de viteza sau gropi cu puntea fata. Inainte cu astea uzate zdruncina si facea zgomot urat.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 5 photos.

Comment

• Astea sunt pozele cu suportul cutiei de viteze, cel de sub bateria de 12v. Am pus o garnitura de cauciuc si o saiba de metal peste iar zgomotul a disparut complet, vedem pentru cat timp. Las un link cu un mp3 sa vedeti ce urat facea inainte, e inregistrat din habitaclu (https://jumpshare.com/s/VlbMLOcpvN4pWABc01TW)
      Acum am o intrebare pentru cei mai priceputi, stiti cumva ce este aceasta piesa? Am gasit-o fix langa suportul cutiei de viteze.
      IMG_20260817_142910816.jpgIMG_20260817_142917565.jpgIMG_20260817_142923064.jpg
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 3 photos.

Comment

• Dopul de pe teava de alimentare comanda ambreiaj din rezervorul de lichid de frână.
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Mersi mult de raspuns dar sunt greu de cap, deci asta ar fi trebuit sa fie in rezervorul de lichid de frana? Poti sa imi spui te rog si ce rol are? O sa incerc sa vad daca imi dau seama unde ii este locul. Chiar nu inteleg cum putea sa ajunga sub tavita bateriei...pe suportul cutiei de viteze, imi da cu virgula. Doar sa nu fi fost scapat pe linia de asamblare ma gandesc.
          Last edited by RuginaDacica; 3 hours ago.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google