Atat recalibrarea cat si resetarea adaptiva pot avea doar "rezultate" temporare, plus ca aplicarea OTS si BT poate sa depinda si de faptul ca reviziile si "interventiile" au fost facute sau nu in reprezentanta /service acreditat Dacia Renault (asta tangential si la " ... tocmai vin de la mecani, mi-a picat turbinala ...") apoi conteza si "starea" turbinei second (si ce presupune asta), iar daca NU doresti sa oferi toate detaliile corecte /concrete atunci cred ca degeaba "... doream detalii despre ..." ...
Logan III - Probleme Tehnice
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Viliherman64 , sau altfel spus: chiar daca folosesti Google Translate poti scrie in ce limba doresti (engleza, germana, chineza, ...) clar si fara echivoc daca toate reviziile si interventiile la masina au fost facute sau nu (asa cum ai scris si ceea ce am subliniat) in reprezentanta sau service acreditat Dacia, daca turbina care a picat la 124000 km a fost inlocuita cu una second si ce se intelege prin asta, pentru ca din cate stiu in reprezentante turbina NU se schimba la revizii cu una second hand, inclusiv cu una de pe Car Vertical (tangential la ceea ce ai mai adaugat "... turbina a fost inlocuita cu una second ,la revizii,am gasit doar una,inclusiv pe car vertical ...".
Pentru ca toate acestea pot sa conteze in aplicarea sau nu a ultimei versiuni de BT71538, recalibrarea EWG si reset adaptivi find urmatoare cu efecte probabile /temporare, vezi si discutiile /experientele din acest topic dar si pagina de pe wiki a colegului DFA la care s-a facut trimitere anterior si unde gasesti toate informatiile referitoare la acest subiect.Last edited by Gil26; 1 day ago.
Comment
-
Buna, mergand pe autostrada catre reprezentanta Sibiu mi s-a rupt tija de la turbina, cand a fost demontata turbina s-au constatat depuneri seioase ceva ca si smoala masina neavand schimb de ului de foarte multi Km.Adusa in tara pe platforma au fost facute toate schimburile ;dar ghinion!!!Turbina afost inlocuita cu una second ,pret foarte mare ptr.una noua.Dupa inlocuire am facut teste in afara localitatii si un drum Sibiu -Tg.mures.mers pe autostrada si in oras ,masina s-a comportat bine ,doar ca la viteza mare 120-130 parca mergea putin smucit, consum mediu pe ultimii 450Km 5,8. Multumesc de intelegere.
Comment
-
Daca masina aceasta a fost fabricata in 2021, turbina a picat la 124000 km si a avut doar o reviziein reprezentanta, plus ca a fost adusa in tara pe platforma
, atunci cred ca degeaba vrei sa cunosti (cred ca nu te ajuta cu prea mare lucru) cat ar costa la reprezentanta recalibrarea EWG si reset adaptivi "... doream detalii despre recalibrare si resetare adaptiva, ..." sau:
Originally posted by Viliherman64 View Post...Cat ar fi costurile la reprezentanta dacia pentru aceste recalibrari si resetare aproximativ ...
Comment
-
Mda, se pare ca masina aceasta de la jermanica este o alta condusa de un batranel actual pensionar fost profesor doar pana la biserica si inapoi.
Lasand gluma, Viliherman64 repet ca informatii si experiente despre acèst subiect gasesti destule atat in acest topic cat si pe pagina de wiki la care s-a facut trimitere anterior.
Dar degeaba ceri pe forum costurile pentru recalibrare EWG si reset adaptivi, tinand cont de detaliile pe care le-am "scos cu clestele" de la tine, recalibrarea si resetarea mai pe romaneste spus sunt "frectie la picior de lemn" pentru aceasta masina, tija rupta si "... s-au constatat depuneri seioase ceva ca si smoala masina neavand schimb de ului de foarte multi Km ..." fiind doar "cireasa de pe tort", destul de probabil ca masina /motorul mai are si alte "bube" (pe care doar recalibrarea EWG si resetarea adaptivi NU le rezolva), dar egal de toate acestea pana la urma procedezi asa cum consideri /doresti, vorba aia: masina ta, banii tai, ....
- Likes 1
Comment
-
LE: totusi sa fie mai clar, BT71538 poate permite inlocuirea turbinei gratuit chiar daca mașina a iesit din garantie daca sunt indeplinite anumite conditii /criterii, insa asa cum am scris cred ca NU este cazul masinii colegului, se poate totusi cere si aplicarea ultimei versiuni insa si aceasta se poate face daca sunt indeplinite anumite conditii, iar in acest caz efectele depind foarte mult de starea turbinei second hand montata foarte probabil in regim "de urgenta", s-a pus ce s-a gasit, pe raspunderea clientului, etc. ..
Comment
-
Originally posted by Viliherman64 View Post.....Cat ar fi costurile la reprezentanta dacia pentru aceste recalibrari si resetare aproximativ- cere aplicarea ultimei versiuni de BT71538 apoi
- să-ți faci RECALIBRARE EWG și
- RESETARE ADAPTIVĂ.
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 3
Comment
Comment