Originally posted by ursamajor
View Post
Cat costa revizia la Logan 3?
Collapse
X
-
Nu am verificat, in principiu pe sub bord, nu ar trebui sa fie prea greu de inlocuit...
-
Da, din 30.000km în 30.000km mașina trebuie să-ți dea mesaj de SERVICE - iar la fiecare 12 luni îți dă mesaj de SCHIMBARE ULEI - vezi Diagrama revizii vizuale atașată.Originally posted by ursamajor View PostStai sa-nteleg: adica pot sa ma duc peste ei cand fac 30.000 km?
La ECO-G 100 ritmul de înlocuire este de 30.000km sau .... ani - care intervine primul - vezi Fișa de întreținere atașată.Originally posted by ursamajor View PostChiar daca nu se fac 2 ani? N-am caietul ala in fata, dar parca n-as prea crede ca e asa; la 30.000 km sau 1 an se schimbau astea pe care mi le-au pus mie. Abia la 2 ani sau 60.000 km se schimbau si filtrele de aer@habitaclu.
Vezi că la 30.000km se înlocuiesc și bujiile - nu doar filtrele...
Fă-ți cont pe my.dacia.ro și instalează-ți aplicația mobilă pe telefon - îți va spune exact CÂND și CE se înlocuiește - în funcție de km parcurși de tine.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Pai, da, de-aia vreau si eu sa-l inlocuiesc. Asta pe unde se afla? Se schimba usor? Cel de aer se schimba simplu, ca e prins locasul doar in cleme.
Leave a comment:
-
Cam asa arata un filtru de habitaclu de pe L1 ph2 dupa 12 luni si ~ 8000 kmAttached Files
- Likes 2
Leave a comment:
-
Mi s-a parut cam imbacsit filtrul de aer si cred ca la fel e si cel de habitaclu.
Stai sa-nteleg: adica pot sa ma duc peste ei cand fac 30.000 km? Chiar daca nu se fac 2 ani? N-am caietul ala in fata, dar parca n-as prea crede ca e asa; la 30.000 km sau 1 an se schimbau astea pe care mi le-au pus mie. Abia la 2 ani sau 60.000 km se schimbau si filtrele de aer@habitaclu.
Leave a comment:
-
De ce să le schimbi singur?
Filtrul de aer, de habitaclu și bujiile se schimbă la 30.000km - mai ai până atunci, probabil prin Ianuarie 2023...
Pachetul ăla de revizii trebuie să includă ce scrie în Fișa de Întreținere a vehiculului.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Prima revizie la 18.000 km, cu pachetul 5 ani fara grija(nia) mamei lor!
Au schimbat ulei, filtru ulei si filtru GPL, conform contract cu RCI.
Va trebui sa-mi schimb singur filtrul de aer si pe cel de habitaclu.
PS: Surpriza mai neplacuta a fost sa vad cum a fost gandita solutia cu filtrul de ulei: clopotul ala din plastic ce face parte integranta din sistem nu-mi inspira prea multa incredere.
Leave a comment:
-
Cu piesele mele, care au costat 660 lei. asta la aproape 21 mii km
Leave a comment:
-
Salutare tuturor! Pe data de 17.05.2022 "i-am luat motzul" (revizia) la un an Loganului III benzina 90CP. 17.040Km.Cost total 666 lei din care: - manopera=153, - filtru ulei=50lei, - garnitura capac filtru ulei=12lei, -ulei CASTROL 5W30 RN17-1... 4 litri*114,89lei
= 459 lei.
SANATATE MAXIMA SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!
Leave a comment:
-
Am facut revizia din 30k in 30k timp de 6 ani / 200k km la un tdi cu care s-a mers preponderent in oras bara la bara. Schimbam filtrul de motorina la 60k...Masina avea 450k km cand am dat-o si mergea ceas iar motorul nu avea nici un fel de depunere. Astea-s mituri de cu ulei schimbat la 10-20k...A crescut f mult calitatea consumabilelor si a componentelor iar loganul oricum nu e o masina pe care s-o tii 15 ani.
- Likes 2
Leave a comment:

Leave a comment: