Cat costa revizia la Logan 3?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• catelullego
    replied
    Pentru aceeasi revizie Service Auto Group (dealer Dacia, Resita) mi-a dat un deviz de 622 RON. La cei din TM ma asteptam sa fie mai scump cu 100, max. 150lei.

Nu stiam ca mai exista un dealer Dacia in Timisoara, mersi de pont!

Leave a comment:

• broniaski
    replied
    Vezi la vecini, la Autoglobus in sagului, au si ei contract cu uzina si poto face reparatiile sau reviziile in garantie.

Leave a comment:

• catelullego
    replied
    969 lei m-a costat revizia de un an (15k km). AutoEuropa Timisoara. Putin peste cat m-am asteptat sa fie

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Aia este culoarea și când e nou-nouț.

Arată foarte curat, filtrul de fază lichidă își face treaba cu brio.

Leave a comment:

• madi
    replied
    Da, am vrut sa vad cum arata, nu stiu cum este hartia noua, ce culoare.

Leave a comment:

• daymaker
    replied
    Banuiesc ca e ala faza gazoasa care e capsulat?
    L-ai decupat tu?

Leave a comment:

• madi
    replied
    Cost revizie la un an si 17000km- 720 lei.Asa arata filtrul de gaz dupa 12000km. 20221115_092811.jpg

Leave a comment:

• madi
    replied
    Originally posted by maryurs24 View Post
    683 Lei revizia de 1 an-9500 km
    La AMAT Pitesti
    A durat aproximativ o ora
    In ce a constat revizia?

Leave a comment:

• sapte62
    replied
    Am schimbat filtrul de habitaclu. Filtrul de prim montaj era stantat Mahle si Renault, la cat de murdar era dupa 1 an nu-mi dau seama daca e cu carbon sau nu. Am pus filtru de origine cu carbon activ, marcat Denso si Renault, nu sesizez o reducere a fluxului de aer. Confirm ca se potriveste filtrul de Logan II. Masina e un S3.

Leave a comment:

• madi
    replied
    Cred ca mai degraba tine unde e fabricata masina, important este ca filtrul sa fie acelasi constructiv. Cred ca tine de lantul de aprovizionare si de furnizorii pe orizontala.

Leave a comment:

• Bonzo_Madrid
    replied
    Originally posted by DFA View Post

La Logan cu Clima Tronic e o aerotermă ușor diferită, capacul are un singur șurub și da, capacul este ușor ascuns de încălzirea pentru picioare pasager dreapta.
    Eu am Sandero Stepway, deci nu e vorba numai de Logan.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Nu trebuie să te iei după service - faci programare la momentul adecvat și ceri execuția reviziei în acord cu "Fisa de intretinere si garantie".

Leave a comment:

• mircionesb
    replied
    Originally posted by DFA View Post
    Fisa de intretinere si garantie zice așa: filtrul de aer si de habitaclu se schimbă la 2 ani SAU la fiecare 30.000km - care intervine primul - NU la 40.000km...
    Am intrebat la dealer si a zis ca nu trebuie sa merg la ei daca am facut revizia in martie cand masina avea 20000 km au spus ca o sa schimbe la schimbul urmator cand se implinesc 2 ani sau la 50000 km. Sunt batuti in cap.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Originally posted by Bonzo_Madrid View Post
    Voi ati desfacut singuri capacul asta de la filtru? Mi-am bagat putin nasul sub bord si mie imi este imposibil sa inteleg cum poti sa il desfaci fara sa mai scoti ceva de acolo. Mi se pare ca sunt 2 variante:
    1. Stii pe de rost cum sa bagi surubelnita ca sa desfaci surubul vizibil(pe net vazusem ca sunt 2 la Logan 2, aici numai 1). Partea marcata cu patrat(e o teava ceva) blocheaza campul vizual catre capacul filtrului de habitaclu.
    2. Ori se mai desface ceva din bord.
    La Logan cu Clima Tronic e o aerotermă ușor diferită, capacul are un singur șurub și da, capacul este ușor ascuns de încălzirea pentru picioare pasager dreapta.
    Attached Files

Leave a comment:

• madi
    replied
    Trebuie schimbate la 30000km, eu am in acest moment 15.450 si la revizia de un an:
    • Înlocuire filtru de ulei
    • Golire ulei de motor
    • Revizie Dacia
    • Înlocuire filtru de stare gazoasă, inclusiv verificare scurgeri la sistemul GPL
    • Control filtru cabină (la solicitarea clientului
    si la 30000 conform MyDacia (trebuie sa ai cont in care sa-ti bagi numarul de km) :
    • Înlocuire filtru de aer
    • Înlocuire bujii de aprindere
    • Înlocuire filtru habitaclu
    ​Ma mir ca cei de la service nu au dat o hartie cu ce trebuie sa mai schimbi in urmatorul interval, in functie de km parcursi.Cand esti in jurul a 30000km faci din nou o programare pentru a schimba ce trebuie la acesti km.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google