Cat costa revizia la Logan 3?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• catelullego
    replied
    969 lei m-a costat revizia de un an (15k km). AutoEuropa Timisoara. Putin peste cat m-am asteptat sa fie

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Aia este culoarea și când e nou-nouț.

Arată foarte curat, filtrul de fază lichidă își face treaba cu brio.

Leave a comment:

• madi
    replied
    Da, am vrut sa vad cum arata, nu stiu cum este hartia noua, ce culoare.

Leave a comment:

• daymaker
    replied
    Banuiesc ca e ala faza gazoasa care e capsulat?
    L-ai decupat tu?

Leave a comment:

• madi
    replied
    Cost revizie la un an si 17000km- 720 lei.Asa arata filtrul de gaz dupa 12000km. 20221115_092811.jpg

Leave a comment:

• madi
    replied
    Originally posted by maryurs24 View Post
    683 Lei revizia de 1 an-9500 km
    La AMAT Pitesti
    A durat aproximativ o ora
    In ce a constat revizia?

Leave a comment:

• sapte62
    replied
    Am schimbat filtrul de habitaclu. Filtrul de prim montaj era stantat Mahle si Renault, la cat de murdar era dupa 1 an nu-mi dau seama daca e cu carbon sau nu. Am pus filtru de origine cu carbon activ, marcat Denso si Renault, nu sesizez o reducere a fluxului de aer. Confirm ca se potriveste filtrul de Logan II. Masina e un S3.

Leave a comment:

• madi
    replied
    Cred ca mai degraba tine unde e fabricata masina, important este ca filtrul sa fie acelasi constructiv. Cred ca tine de lantul de aprovizionare si de furnizorii pe orizontala.

Leave a comment:

• Bonzo_Madrid
    replied
    Originally posted by DFA View Post

La Logan cu Clima Tronic e o aerotermă ușor diferită, capacul are un singur șurub și da, capacul este ușor ascuns de încălzirea pentru picioare pasager dreapta.
    Eu am Sandero Stepway, deci nu e vorba numai de Logan.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Nu trebuie să te iei după service - faci programare la momentul adecvat și ceri execuția reviziei în acord cu "Fisa de intretinere si garantie".

Leave a comment:

• mircionesb
    replied
    Originally posted by DFA View Post
    Fisa de intretinere si garantie zice așa: filtrul de aer si de habitaclu se schimbă la 2 ani SAU la fiecare 30.000km - care intervine primul - NU la 40.000km...
    Am intrebat la dealer si a zis ca nu trebuie sa merg la ei daca am facut revizia in martie cand masina avea 20000 km au spus ca o sa schimbe la schimbul urmator cand se implinesc 2 ani sau la 50000 km. Sunt batuti in cap.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Originally posted by Bonzo_Madrid View Post
    Voi ati desfacut singuri capacul asta de la filtru? Mi-am bagat putin nasul sub bord si mie imi este imposibil sa inteleg cum poti sa il desfaci fara sa mai scoti ceva de acolo. Mi se pare ca sunt 2 variante:
    1. Stii pe de rost cum sa bagi surubelnita ca sa desfaci surubul vizibil(pe net vazusem ca sunt 2 la Logan 2, aici numai 1). Partea marcata cu patrat(e o teava ceva) blocheaza campul vizual catre capacul filtrului de habitaclu.
    2. Ori se mai desface ceva din bord.
    La Logan cu Clima Tronic e o aerotermă ușor diferită, capacul are un singur șurub și da, capacul este ușor ascuns de încălzirea pentru picioare pasager dreapta.
    Attached Files

Leave a comment:

• madi
    replied
    Trebuie schimbate la 30000km, eu am in acest moment 15.450 si la revizia de un an:
    • Înlocuire filtru de ulei
    • Golire ulei de motor
    • Revizie Dacia
    • Înlocuire filtru de stare gazoasă, inclusiv verificare scurgeri la sistemul GPL
    • Control filtru cabină (la solicitarea clientului
    si la 30000 conform MyDacia (trebuie sa ai cont in care sa-ti bagi numarul de km) :
    • Înlocuire filtru de aer
    • Înlocuire bujii de aprindere
    • Înlocuire filtru habitaclu
    ​Ma mir ca cei de la service nu au dat o hartie cu ce trebuie sa mai schimbi in urmatorul interval, in functie de km parcursi.Cand esti in jurul a 30000km faci din nou o programare pentru a schimba ce trebuie la acesti km.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Fisa de intretinere si garantie zice așa: filtrul de aer si de habitaclu se schimbă la 2 ani SAU la fiecare 30.000km - care intervine primul - NU la 40.000km...

Leave a comment:

• mircionesb
    replied
    Am facut in martie prima revizie cand masina avea 20000 km acum are 30500 km. In martie la anul cand va face 2 ani probabil ca va avea in jur de 40000 km iar filtrele de aer si de habitaclu o sa fie schimbate numai atunci. Mi se pare mult prea mult sa schimb fitrele de aer la 40000 km.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google