Cat costa revizia la Logan 3?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bizone
    replied
    Originally posted by DFA View Post
    Am făcut zilele trecute mini-revizia de 1an și 19.893km, la General Autocom, Buzău
    - ulei Dacia Oil Plus 5w30 RN17 4litri
    - filtru ulei
    - garnitură filtru ulei
    - filtru GPL fază gazoasă
    TOTAL = 709,68 Lei

Prin Ianuarie 2023 voi face 30.000km și atunci voi schimba:
    - filtru aer motor
    - bujii
    - filtru habitaclu

Odată cu revizia am reclamat și 3 probleme:
    1. bateria se descarcă repede;
    2. clima se blochează la drum lung;
    3. zornăit metalic la motor;

La 1. - s-a aplicat OTS 0DTG privind HFM - cartela mâini libere, care consumă aiurea bateria cu mașina în SLEEP;
    La 2. - s-a reprogramat ECU Injecție și se pare că s-a rezolvat blocajul climei la drum lung;
    La 3. - așa cum mă așteptam, am primit certificat de control - cu o amânare la o dată ulterioară...
    Salutare!
    Sunt foarte interesat despre rezolvarea blocajului climei la drum lung. Si eu patesc asta frecvent. Te-as ruga sa imi spui daca s-a rezolvat problema dupa resoftare. Am anuntat si eu problema aceasta si m-au programat in 22 pentru resoftare. Multumesc, DFA.

Leave a comment:

• maryurs24
    replied
    683 Lei revizia de 1 an-9500 km
    La AMAT Pitesti
    A durat aproximativ o ora

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Nu, durează doar 30 de minute, depinde de personalul tehnic și de gradul de ocupare.

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    OTS? Ca sa faca reprogramarea aceea tin masina la ei mai mult?

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Originally posted by ursamajor View Post
    Cum adica, zornait... cum se aude?
    ZORNĂIT TURBINĂ - ZGOMOT DE CLINCHET METALIC DIN COMPARTIMENT MOTOR ÎN DECELERARE DE LA 2.000rpm la 1.500rpm:
    Adică joc la nivelul bieletei mecanismului de acționare al supapei de descărcare a turbocompresorului – conform cu BULETINUL TEHNIC 71538.

Originally posted by ursamajor View Post
    La partea cu clima, ce sa zic, desi anul trecut am patit-o de vreo 3 ori, anul asta n-a mai facut-o.
    Face în continuare, probabil îndeplinești condițiile mai greu. Odată ce a făcut o dată, o va face mereu.
    Eu zic să aplici OTS-ul, nu mai sta!

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Originally posted by DFA View Post
    La 2. - s-a reprogramat ECU Injecție și se pare că s-a rezolvat blocajul climei la drum lung;
    La 3. - așa cum mă așteptam, am primit certificat de control - cu o amânare la o dată ulterioară...
    Cum adica, zornait... cum se aude?
    La partea cu clima, ce sa zic, desi anul trecut am patit-o de vreo 3 ori, anul asta n-a mai facut-o. Si nu cred ca in interventiile pe care le-am avut la masina au facut ceva programari la ECU. Oricum, daca reapare problema, sunt pe ei.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Am făcut zilele trecute mini-revizia de 1an și 19.893km, la General Autocom, Buzău
    - ulei Dacia Oil Plus 5w30 RN17 4litri
    - filtru ulei
    - garnitură filtru ulei
    - filtru GPL fază gazoasă
    TOTAL = 709,68 Lei

Prin Ianuarie 2023 voi face 30.000km și atunci voi schimba:
    - filtru aer motor
    - bujii
    - filtru habitaclu

Odată cu revizia am reclamat și 3 probleme:
    1. bateria se descarcă repede;
    2. clima se blochează la drum lung;

La 1. - s-a aplicat OTS 0DTG privind HFM - cartela mâini libere, care consumă aiurea bateria cu mașina în SLEEP;
    Attached Files

Leave a comment:

• CostiC
    replied
    Originally posted by madi View Post
    O fotografie a capacului filtrului habitaclu. Se desfac doua suruburi si mai are doua cleme , pare simplu. Pozitia este idioata pentru cel care schimba filtru. 20220703_091839.jpg
    ai poza si la un Logan 2 model 2018?
    Multam..

Leave a comment:

• daymaker
    replied
    Originally posted by gabrieln1960 View Post
    Asta-i din ciclul "Vrei, nu vrei, bea Grigore ageasma"
    Cam asa ceva, am trecut azi pe acolo si am intrebat, sa nu mor prost.
    Si bineinteles mi-a dat o explicatie de parca as fi venit cu pluta pe Siret.
    Ca vezi domne ca e un test sa descopere eventualele probleme sa se lege de garantie daca e cazul.
    Nu e problema la anu cautam alta "reprezentanta" a marcii si categoric o sa cer deviz inainte.

vorba cantecului

"Shame on you, if you fool me once
    Shame on me if you fool me twice"

Nu e problema de 40 lei , ce ma inerveaza ca te prosteste pe fata.

Leave a comment:

• gabrieln1960
    replied
    Asta-i din ciclul "Vrei, nu vrei, bea Grigore ageasma"
    Te-au prins la revizie si pentru ca tot trebuiau sa-ti faca "Test verificare calculatoare" (operatie inclusa in "Lista de controale"), te-au bagat si intr-o asa-zisa "Campanie de intretinere" unde ti-au efectuat o operatie mai aprofundata si clar specificata pe care ti-au facturat-o probabil la un pret mai mic decat cel standard. Nu cumva la receptie ai semnat vreun formular sau ai bifat vreo casuta?
    Last edited by gabrieln1960; 11 July 2022, 19:03.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google