Originally posted by SSC42
View Post
Insa factorul decident final (sotia) a inclinat balanta pana la urma spre manuala.
Insa... inainte sa fac achizitia efectiva, am beneficiat de un drive test cu o Sandero Stepway cu CVT. Si, cel putin la drive-test am ramas placut surprins de tinuta la drum si de modul cum se prezenta.
Eu nu aveam neaparat tendinta sa turez mult la drive-test, insa am avut oarece probleme la oprire, mai exact la stop la intersectii. Franam cam brusc.
Am mai condus doar o singura data anterior o automata, si pentru drum scrut (1-2 km maxim) un Audi cu cutie automata, si am inteles ca "trebuie sa ai grija" cu acceleratia, ca si cu frana la ele.
Insa nu ma obisnuisem chiar asa de mult si cu ...frana.
Eu de fapt puneam frana prea instant, pentru ca ma obisnuisem cu piciorul stang sa apas imediat ambreiajul, si apasam la fel cu el.... frana.
Dar, agentul de la dealer m-a "invatat" sa las piciorul stang pe margine si sa nu mai apelez la el, si parca incepusem sa ma prind... dar s-a terminat drive-testul.
Oricum, mi se pare de viitor cutia automata, mai ales ca electricele asa vor fi by default (inclusiv Dacia Sring asa e).
Si pentru cine ia o masina pentru sotia inca nu prea obisnuita cu o masina, e si mai recomandata cutia automata. Iar CVT pare mai promitator decat robotizata anterioara. As risca sa merg pe achiztia unei Dacii cu CVT, prelungind insa garantia la maximul de 5 ani oferit.
Ramane sa auzim totusi experiente dupa ceva timp ale celor care si folosesc un CVT.
Pe youtube sunt ceva review-uri de Logan cu CVT.
Leave a comment: