Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu neapărat ventilație in scaun ...ci pe scaun....niste pliuri/șanțuri in spătar/ șezut pentru circulația aerului.

Logan 0.9 TCe 2018

Comment

• Originally posted by anduvirgil View Post
      Am montat chederele suplimentare la uși.
      Prima impresie ....liniște.
      Am luat toate cele 4 sortimente, P, D, d, Z.
      Merita montate!
      poti pune niste poze ? cred ca sunt la setul 3 de chedere... se batatoresc si nu prea mai sta unsa peste ele, practic lasa spatiu... m-am plictisit sa le tot schimb

Comment

• Inspiratia a fost de aici, iar rezultatul este similar. https://www.loganclub.ro/forum/forum...76#post3676176
        Garniturile sunt luate dupa temu, 100 lei set (puse in cos individual) de big D, small d, P și Z, fiecare cate 4m
        Logan 0.9 TCe 2018

Comment

• A desfăcut cineva difuzoarele și le-a pus înapoi în nituri?

Comment

• Asa pur si simplu doar sa-si omoare timpul???
            Last edited by 77sky; 17 hours ago.

Comment

• Mă gândesc că pot fi diverse motive, precum antifonarea sau înlocuirea lor.
              Last edited by 77sky; 17 hours ago.

Comment

• Originally posted by ECOG View Post
                Mă gândesc că pot fi diverse motive, precum antifonarea sau înlocuirea lor.
                Ai nevoie de instrument manual si nituri, asta-i tot. De scos niturile cred ca cu un burghiu de cativa mm
                Să ne țină turbinele!

Comment

• Originally posted by asitaka View Post

Ai nevoie de instrument manual si nituri, asta-i tot. De scos niturile cred ca cu un burghiu de cativa mm
                  Aș folosi șurburi, dar am zis să merg pe ce a pus producătorul. Mulțumesc!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google