Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu neapărat ventilație in scaun ...ci pe scaun....niste pliuri/șanțuri in spătar/ șezut pentru circulația aerului.

0.9 TCe 2018, ECO-G 2025

Comment

• Originally posted by anduvirgil View Post
      Am montat chederele suplimentare la uși.
      Prima impresie ....liniște.
      Am luat toate cele 4 sortimente, P, D, d, Z.
      Merita montate!
      poti pune niste poze ? cred ca sunt la setul 3 de chedere... se batatoresc si nu prea mai sta unsa peste ele, practic lasa spatiu... m-am plictisit sa le tot schimb

Comment

• Inspiratia a fost de aici, iar rezultatul este similar. https://www.loganclub.ro/forum/forum...76#post3676176
        Garniturile sunt luate dupa temu, 100 lei set (puse in cos individual) de big D, small d, P și Z, fiecare cate 4m
        0.9 TCe 2018, ECO-G 2025

Comment

• A desfăcut cineva difuzoarele și le-a pus înapoi în nituri?

Comment

• Asa pur si simplu doar sa-si omoare timpul???
            Last edited by 77sky; 20 June 2025, 14:18.

Comment

• Mă gândesc că pot fi diverse motive, precum antifonarea sau înlocuirea lor.
              Last edited by 77sky; 20 June 2025, 14:18.

Comment

• Ai nevoie de instrument manual si nituri, asta-i tot. De scos niturile cred ca cu un burghiu de cativa mm
                Last edited by 77sky; 21 June 2025, 11:48.
                Să ne țină turbinele!

Comment

• Aș folosi șurburi, dar am zis să merg pe ce a pus producătorul. Mulțumesc!
                  Last edited by 77sky; 21 June 2025, 11:48.

Comment

• A iesit destul de bine produsul finit.

inchirieri masini otopeni serviciu ideal pentru calatoria cu familia, poti opta chiar si pentru rent a car otopeni la cost minim.

Comment

• Nu am reusit sa scot panoul lateral pentru acces tubulatura aer.
                      Cum se scoate acel clips? Se poate reutiliza sau este nevoie de altul?
                      Am incercat atat prin desurubare ( https://www.loganclub.ro/forum/forum...92#post3665292) cat si prin tragere.
                      0.9 TCe 2018, ECO-G 2025

Comment

• La mine a mers cu desurubare si tragere dar mi-a dat ceva batai de cap, la final l-am putut refolosi.
                        Last edited by 77sky; 4 weeks ago.

Comment

• anduvirgil ai nevoie de o furca Y de plastic sau metal, o proptesti pe sub sapca clipsului si impingi clipsul in sus. Clipsul se reutilizeaza si dupa multe scoateri
                          Să ne țină turbinele!

Comment

• Despre problema zgomotului sub planșa din bord, cauzată de îmbinările conductelor de aer.

Problema principală fiind imbinarea liberă plastic pe plastic...

​​​​​​Pe conducta de aer din partea dreaptă este posibil de aplicat material anti-scârț fara a scoate tot bordul. (Am incercat, dar nu am reușit din cauză că nu știu unde sunt toate șuruburile și accesul la ele, cu excepția celor ușor vizibile)

Recomand să așteptați ca mașina sa intre in modul sleep, când se deconectează bordul, pentru a incepe a scoate fișele/conectoarele pentru a evita erori, și nu deschideți/închideți ușile in acest timp pentru a nu o "trezi"( lăsați toate ușile deschise spre exemplu, orice apăsare a senzorului de închidere a ușii "trezește" mașina) . Sau deconectați bateria.

Se scoate Media nav-ul, pe partea dreaptă se va vedea imbinarea conductei de aer pasager cu cea care iese din aeroterma.

Pentru a fi posibil de aplicat bandă anti scârț/etc pe gura conductei care iese din aeroterma, este necesar de scos torpedoul, se scoate din lăcaș modulul sos și modului immobilizer-ui, fiind în poziție culcat pe spate pe podeaua pasagerului dreapta. Un cablu violet este conectat de la modului sos la airbag-ul pasagerului ( bănuiesc ), care trebuie scos pentru a putea manevra puțin conducta dreapta. Însăși conducta dreaptă este ținută de 2 șuruburi, unul in față unde iese gura conductei la aerator, al doilea șurub sub planșa de bord. Este greu și incomod de accesat pentru a îl deșuruba, dar este posibil.

Încă nu am găsit cum sa ajung la imbinarea conductei stânga, coloana volanului fiind în cale. O să vad daca zgomotul strident mai persista pe denivelări, dacă nu am reușit va raportez
                            In prima poza imbinarea in spatele tabletei
                            A doua poza este vedere de la picioarele pasagerului spre sus, conducta fiind desprinsă de aeroterma
                            Poza 3 anti-scârț/carpet aplicat pe gura aerotermei
                            Attached Files
                            Last edited by asitaka; 2 weeks ago.
                            Să ne țină turbinele!

Comment

• Revin cu update.

Am făcut un test drive și greierii erau prezenți ca înainte.

Am scos ansamblul tableta ( a apărut erorile verifica airbag și radar frontal ) și greierii au dispărut, cu toate că am dat cu vazelină toate îmbinările posibile cu mult timp in urma. Am dezasamblat tableta de ramele ei și am aplicat carpet anti-scârț pe toate punctele de contact și îmbinări care le-am suspectat și greierii au dispărut în proporție de 90% față de cum a fost înainte. Sunt mulțumit.

Menționez că am desfăcut înainte de asta și rama ecranului tabletei, de unde vine foarte mult scârțâit daca o strângi cu degetele din ambele părți
                              Să ne țină turbinele!

Comment

• Salutare. Am pe Joggerul meu, Media display ce are firele trase pentru twittere, așa că am cumpărat o pereche de twitere OEM SH și le-am montat ulterior. Acum după montaj înaltele (twitterele) se aud foarte tare. Am modificat din setări joasele la +5 si înaltele la - 5 dar tot este prea ascuțit sunetul. La anumite melodii este chiar deranjant (mai ales la un volum mai mic). Ați întâmpinat așa ceva? Se mai pot face alte setări? Or avea ceva twitterele? Mulțumesc.
                                Toate cu un scop ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google