Montare Alarma Pe Logan
Collapse
X
-
salut am si eu o alarma E Masters car alarm system ma ajuta cineva cu o schita sa o montez la logan 1.5
-
vad ca a mai scris cineva. se poate pune alarma pe masina si sa se foloseasca telecomanda masinii din fabrica pt. armare/dezarmare?
Leave a comment:
-
Cu un modul de ridicare geamuri.
Sau modifici instalatia electrica si legi geamurile pe plus permanent.
Leave a comment:
-
salutare un sfat, am butoane impuls si fir la alarma de iesire motor geam blocat, cum ar trebuii sa l leg sa mi ridice geamurile la armare ?
Leave a comment:
-
Alarma Cobra3998 (sau seria 39XX) nu are canal auxiliar, deci nu poate comanda alte echipamente / acesorii.
In plus, fiindca armarea si dezarmarea se face de la acelasi buton, daca apesi de 2 ori consecutiv intai se va dezarma apoi se va arma, ceea ce nu poate duce la deschiderea portbagajului.
Daca nu vrei sa schimbi alarma cu una ceva mai complexa, atunci optiunea este sa pui un buton in masina de la care sa deschizi portbagajul.
Leave a comment:
-
Va salut am si eu o inrebare? poate sa-mi dea cineva schema electrica la alarma cobra model 3998?
Salut stie cineva cate functii are alarma cobra 3998? deoarece la telecomande am 2 butoane,inchidere/deschidere usi si activare/dezactivare senzor sonor si asi vrea sa imi montez un acuator pt deschiderea portbagajului,nu a ialei ci a butucului.Se poate lega la alarma ca sa functioneze ca si inchiderea din telecomanda chei,adica la o apasare se deschid usile iar la a 2 apasare sa actioneze acel acuator si sa deschida portbagajul nemaifiind necesar sa apesi cu degetul pe acel buton de la portbagaj.
Leave a comment:
-
chiar as vrea sa vad o lucrare din asta calumea si dupa aia o prezint pe a mea
ps:pe baieti de la BCZ-MOTORS ii cunosti?Last edited by romeo-alex; 12 March 2012, 21:47.
Leave a comment:
-
incerc de aceea te intreb) deci nu i neaparat pe P5, plus sa fie ? Oricum numai cand da caldura vreau sa l leg. apai acum cu aceesul la fir vad eu, usor nu o sa fie, da stii tucum e , cand faci un lucru il faci calumea, nu ?
Leave a comment:
-
da si ai acces asa de usor la acel fir?am zis un + oarecare
eu pricep,dar tu?
Leave a comment:
-
mie cineva mi a spus ca trebuie doar sa mi pun firul galbem cum e la alarma mea la P5 ca sa mi pot programa telecomenzile, nu trebuie sa ai neaparat releu pe contact pus, intelegi ce vreau sa zic ?
Leave a comment:
-
--firul nu neaparat la p5 ii trebuie un +;
-- ca sa poti programa telecomenzile sau dezactiva alarma numai cu butonul valet e bine sa-l ai legat in circuit;
--la pedala de frana legi dupa contactor ;
Leave a comment:
-
hai sa te intreb eu ceva , numai firul acc + se leaga la P5 ca sa poti programa telecomenzile ? si pe frana la ce fir tre legat acolo la pedala ? la mine nu sunt legate de aceea te intreb
Leave a comment:
-
dupa schema postata de el asa este: firul albastru ''semnal usi deschie '' comanda pe ''-''
Leave a comment:
Leave a comment: