Montare Alarma Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• marius_cgz
    replied
    scuze de intarziere goguspan dar n-am mai intrat pe net.
    uite schema de la alarma(ce am gasit pe net) si de la modulul de inchidere.
    multumesc!
    Attached Files

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Da, au si armare silentioasa. Mai jos un citat din manualul alarmei Maat 861:

"Deasemenea Maat 861 este singurul sistem care permite urmatoarele comenzi din telecomanda originala a masinii:
    ? Armare cu toti senzorii activi
    ? Decuplare din telecomanda a senzorului de perimetru / soc
    ? Oprirea instantanee a semnalizarii fara dezarmarea sistemului
    ? Oprirea instantanee si dezarmarea directa a sistemului
    ? Comutarea semnalizarii de marsarier pe mod normal / silentios
    Totodata sistemul Maat 861, ca un plus de protectie, executa in mod inteligent numai comenzile primite de la telecomanda originala a masinii, nu si pe cele din cheie!
    Astfel se elimina posibilitatea de dezarmare frauduloasa a sistemului prin fortarea incuietorii mecanice"

Leave a comment:

• abc
    replied
    Originally posted by danielliviu View Post
    Din experientele avute cu Viper si Maat, pot spune ca sunt chiar ok. scapi de o telecomanda in plus, functionarea alarmei este aceeasi ca la una cu telecomenzi separate (doar ca nu are si canale auxiliare pentru deschidere portbagaj de exemplu). in plus, se pastreaza functionarea normala a accesoriilor standard de pe masina (plafoniera, modul confort geamuri - acolo unde este, etc).
    Modul de alarmare silentioasa mai functioneaza? Dar functia de anulare a senzorului de soc (socuri usoare si socuri dure)?

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Din experientele avute cu Viper si Maat, pot spune ca sunt chiar ok. scapi de o telecomanda in plus, functionarea alarmei este aceeasi ca la una cu telecomenzi separate (doar ca nu are si canale auxiliare pentru deschidere portbagaj de exemplu). in plus, se pastreaza functionarea normala a accesoriilor standard de pe masina (plafoniera, modul confort geamuri - acolo unde este, etc).

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    SALUTARE. iMI POATE SPUNE SI MIE CINEVA DACA ALARMELE PE CHEIA MASINII SUNT BUNE? vREAU SA INSTALEZ O ASTFEL DE ALARMA PE LOGAN.

Leave a comment:

• goguspan
    replied
    marius, pune schema de montaj si la alarma si la inchidere......

Leave a comment:

• marius_cgz
    replied
    salut! ma poate ajuta si pe mine cineva?cum pot lega un modul de inchidere centralizata carguard CCL002 la o alarma hornet 740t de pe un logan dar sa ii mearga si alarma nu numai inchiderea centralizata? multumesc!

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Cred ca este aceeasi discutie ca si AICI. Haideti sa ramana intr-un singur loc, altfel ne incurcam.

Leave a comment:

• viper78
    replied
    Originally posted by goguspan View Post
    spuen ce4 fire ai legat pentru usi deschise si unde, pe UCH ? pune o schema cu alarma.
    Schema este postat un pic mai sus de gicutabacaru.
    O sa-l intreb pe baiatul care a montat-o cum a legat firele la UCH
    pentru usi deschise si unde. Revin cu un post.

Rezolvarea de aici, nu este buna?
    Originally posted by goguspan View Post
    salut, Albastru/alb Inchidere UCH, EH1, A17 (comanda pe -) Verde/alb deschidere UCH, EH1, A8 (comanda pe -),

Leave a comment:

• goguspan
    replied
    spuen ce4 fire ai legat pentru usi deschise si unde, pe UCH ? pune o schema cu alarma.

Leave a comment:

• viper78
    replied
    thunder CA205

Originally posted by laurd View Post
    probabil ai facut greseala sa lipesti senzorul de soc pe carcasa UCH-ului, am povestit in pagina 20 patania mea
    Aceeasi problema pe Logan 1.6 85CP laureate. Dupa 30 de minute ma alerteaza pagerul ca o usa este deschisa. Problema este ca baiatul de la dealer unde am montat-o spune ca senzorul de soc nu este montat pe carcasa UCH-ului. Vreun sfat, pentru ca nu reusesc nici s-o dezarmez, se armeaza singura dupa 15 sec. si la 30 min vibreaza pagerul?

Leave a comment:

• laurd
    replied
    Originally posted by gicutabacaru View Post
    Salutare din nou,

am instalat vineri aceeasi Thunder CA205 pe o Dacia Duster. Am observat ca are aceeasi conectori ca la Logan, doar ca unele culori s-au mai schimbat, insa am instalat-o dupa numarul corespunzator fiecarui pin si se pare ca functioneaza aproape normal. Insa problema apare dupa 30 de minute cand alarma se activeaza.

Multumesc
    probabil ai facut greseala sa lipesti senzorul de soc pe carcasa UCH-ului, am povestit in pagina 20 patania mea

Leave a comment:

• gicutabacaru
    replied
    alta problema cu alarma

Salutare din nou,

am instalat vineri aceeasi Thunder CA205 pe o Dacia Duster. Am observat ca are aceeasi conectori ca la Logan, doar ca unele culori s-au mai schimbat, insa am instalat-o dupa numarul corespunzator fiecarui pin si se pare ca functioneaza aproape normal. Insa problema apare dupa 30 de minute cand alarma se activeaza. Am vazut ca la unele masini se mai intampa acest lucru fiindca intra UCH-ul in regimul de standy-by.
    Din ce am inteles se instaleaza o rezistenta si un condensator pe circuitul usilor. Imi puteti da cateva informatii, valori?

Multumesc

Leave a comment:

• gicutabacaru
    replied
    schema gresita CA205

am atasat si o poza cu schema sa va lamuriti ca intr-adevar sunt gresit denumite intrarile digitale de la portiere.
    Attached Files

Leave a comment:

• big_electro61
    replied
    Originally posted by danielliviu View Post
    E dificil cu manualele pentru chinezarii. Eu din obisnuinta doar ma uit informativ....
    De regula,documentatiile sunt bune,problema e la fire inversate sau pozitionate in alt loc(in cuple),decit cel normal.Orice experienta ai,daca la proba functionala,greseala de montaj(in cuple) duce la compromiterea functionala...rezultatul nu este cel dorit! Un novice,intelege si accepta forte greu ca tocmai alarma lui a avut probleme. Putem spune ca fiecare model de alarma are "personalitatea" lui,in ceea ce priveste conceptia,functiile,etc. si lipsa sau nerespectarea documentatiei poate crea involuntar,probleme.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google