Salut,
Am atasat un document cu o imagine in care este prezentata schema de conexiune a alarmei,(cum este ea momentan).Analizand imaginile de pe acest topic si nu am vazut sa aiba cineva alarma astra 777 TC. Cand a fost montata alarma doar firele din imagine au fost legate, celelalte fiind taiate. Ma intrebam celelate fire ce functii pot deservi si cum se pot conecta. Daca stie cineva si poate sa ma lamureasca si pe mine. Alarma este pe un mcv.In legatura cu functiile programabile ma poate indruma cineva . Multumesc
Montare Alarma Pe Logan
Collapse
X
-
Nu putem stii ce iti trece prin cap. Ce vrei sa mai faca alarma? Teoretic mai ai 3 iesiri , din care 2 programabile.
Leave a comment:
-
Originally posted by t0rquemada View Post
Leave a comment:
-
Salut,
Are cineva o schema de montaj pentru o alarma astra 777 tc (stie careva daca este buna)
Cei din service cand au montat-o au lasat multe fire neconectate si ma intrebam daca se mai pot aduce imbunatatiri.Ma poate ajuta cineva ?
Multumesc anticipat
Leave a comment:
-
salut ,
tot cu chestia aia mica de inchidere ce am montoato de curand; ar mai fii si firul pt avarii (cel albastru) unde leg si pe cablajul masini (fir, conector), si ce se mai poate lega sau activa in acest modul de inchidere. multumesc anticipat
Leave a comment:
-
salut ,
am montat modul inchidere centralizata pni 288 si as vrea sa fac si legaturi pt un actuator pt deschidere portbagaj din buton (cel de al 3 lea de pe telecomanda) care ar fii firul din modul , multumesc anticipat si ast un raspuns
Leave a comment:
-
Black > A1 Masa electronica stalp fata stanga - conector P1
Red > A3 +Baterie protejat siguranta - conector P1
Yellow > legat cu o 2 diode 1N5408 (5A) catre A8 ai A9 catozii spre mufa - conector P1
Brown > pin A8 mufa maro EH1
White > pin A17 mufa maro EH1
Purple > + sirena
Green > B30 si B40 mufa verde EH1
Blue > pin capota
Leave a comment:
-
Legare alarma
Ma poate ajuta cineva si pe mine va rog frumos cu alarma din imaginea urmatoare?Attached Files
Leave a comment:
-
Nu o sa reusesti sa folosesti cheia originala la alarma, e alta frecventa si alte coduri.
Leave a comment:
-
Originally posted by danielliviu View PostAtasat si schema completata. Spor la treaba!
In principiu alarma functioneaza foarte bine ,ramane sa vad daca pot face ceva cu cheia originala .Poate merge sa o folosesc si la alarma.Ma gandeam daca merge sa le combin cumva.Multumesc mult inca odata si sper sa returnez serviciul.
Leave a comment:
-
Atasat si schema completata. Spor la treaba!Attached Files
Leave a comment:
-
MUFA.jpgAm revenit.Vizavi de schema mufei de la inchiderea centralizata a alarmei.Am desenat si am scris culorile exact cum sunt pe diagrama alarmei.Last edited by logan-dantes; 31 May 2014, 19:39.
Leave a comment:
-
alarma
Salut.
Am atasat alta poza mai clara a schemei de la alarma.Alarma are doar senzor de soc.Super masina mea este un logan din 2009 dotat cu geamuri electrice fata si inchidere centralizata.Mentionez ca am contactii montati pe toate usile inclusiv portbagaj cu martor usi deschise in bord si buton interior de blocare a usilor.Eu vreau ca alarma sa imi inchida si usile dupa plecarea de pe loc.Multumesc.Attached Files
Leave a comment:
Leave a comment: