Montare Alarma Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leo0608
    replied
    mergi si ia un modul de ridicat geamuri pe care il legi in paralel cu butoanele de ridicat geamuri din bord si spune-ne si colul alarmei thor
    sau mergi la un service de alarme de pe strada si se descurca ei sa ti-o monteze si fara schema ta

Leave a comment:

• liviu_9292
    replied
    nu stiu modelul deoarece nu am cutie si nimic la ea si pe carcasa nu scrie decat thor. nu am gasit nici pe net schema pentru ea. daca ar putea sa imi zica cineva cum se leaga mai exact ar fi perfect.
    Attached Files

Leave a comment:

• Fratello
    replied
    In primul rand spune-ne exact modelul de Thor ...
    In al doilea rand, cred ca ar trebui sa montezi un modul de ridicare geamuri (separat de alarma) care, intr-adevar, poate FI COMANDAT de alarma, la incuiere ... Nu cred ca alarma ta are incorporat acest modul ...

Leave a comment:

• liviu_9292
    replied
    salut. de curand am facut si eu rost de o alarma thor si mi s-a spus ca are si functia de inchidere a geamurilor dupa ce o armez. intrebarea mea este ce fire trebuiesc legate in plus pentru aceasta funcite. mentionez ca nu am schema.

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Pai google... e si la postul 463 un link ;-)

Leave a comment:

• costyxxx2
    replied
    vreau si eu fisierul acela,cum si de unde il descarc?

Leave a comment:

• goguspan
    replied
    bafta multa

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Heheee... asa este, trebuie sa invat sa citesc installation guides-uri! Procedura e mai simpla decat pare...

Multumesc frumos!
    Last edited by Macs; 7 March 2013, 01:59.

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    eu zic ca la pag 14-15 iti arata cum sa intri exact in meniu si la pag 17 ai MENU 1 Basic features pct 1-3 care te interseaza pe tine...

deci(daca ai toate firele legate cum trebuie si nu a fost blocata alarma la programare<<da un sunet lung cand vrei sa accesezi meniul de programare>>) faci in felul urmator in opinia mea:

-deschizi usa sofer
    -pui contactul fara sa dai la automat si iei contactul
    -apesi pe butonul valet(vezi pe unde e montat) si il tii apasat cam 3 secunde pana iti da sirena un "beep" de confirmare
    -fiind primul meniu cel care te intereseaza iei degetul de pe butonul valet
    -apesi (si iei degetul) de 3 ori pe butonul valet si apoi apesi si mentii apasat butonul valet pana cand sirena iti da 3 "beep"uri de confirmare
    -tinand butonul valet apasat dupa confirmarea celor 3 "beep"uri apesi butonul AUX de pe telecomanda o data care inseamna 2 "beep"uri adica dezactivare
    -iei degetul de pe butonul valet
    -ca sa iesi din programare inchizi usa deschisa sau pui contactul sau nu mai faci nimic pt 15 secunde minim.

sper sa te ajute si sa fie totul legat cum trebuie.

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Multumesc frumos, insa in installation guide zice ca trebuie un programator pentru configurarea respectivei functii, care ma intereseaza pe mine si care de altfel e by default
    Ma intereseaza daca se poate face si altfel, poate a mai facut cineva... mai sap.
    Merci!
    Last edited by Macs; 7 March 2013, 01:26.

Leave a comment:

• goguspan
    replied
    Poti si singur daca ai manualul alarmei, vezi ca sunt instructiuni de programare functii

http://www.google.ro/#hl=ro&sclient=...w=1351&bih=565 AICI AI MANUALUL CU EXPLICATII
    Last edited by goguspan; 7 March 2013, 00:49. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Salut!
    Am o mica situatie: cineva mi'a montat o alarma Viper 350hv si mi'au bagat o optiune pe care nu o doream: cand pun contactul se inchid usile si cand iau contactul se descuie usile.
    Intrebarea e: as putea dezactiva eu chestia asta acasa, fara sa fie nevoie sa ma intorc la baietii respectivi?
    Multumesc frumos!

Leave a comment:

• goguspan
    replied
    vezi pe net ca sunt o gramada despre alarma asta

Leave a comment:

• goguspan
    replied
    uite o schema de montare
    Attached Files

Leave a comment:

• yonvaida
    replied
    Salut,
    Poate cineva sa imi dea un manual pentru o alarma Pilot YT-A400.
    Multumesc

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google