Montare Alarma Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• manujupanu
    replied
    SAL am si eu o intrebare am vazut la cineva la logan o chestie ca un fel de alarma a incuiat masina din cheie a lasat-o vreo cateva secunde, nedascuiata si apoi a introdus cheia in incuietoarea de la usa si a deschis usa. La masina a inceput sa clipeasca avariile si a zis ca se face toata chestia activand o functie punand masina pe tester are cineva ideie cum se face si cum se numeste functia???Si din uch de la niste pini se poate lega o sirena si face o data cu avariile.Omu nu stia de unde cum si in ce fel ca ii facuse alcineva.

Leave a comment:

• need4speed
    replied
    Pni ov288

Ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi , vreau sa montez alarma asta pe un logan 2006 , am facut eu niste schite dar mai bine intreb de 10 ori decat sa fac ceva prost .Nu am de gand sa folosesc releu pentru blocare motor .. doar sa sune la deschiderea usi si sa blocheze usile cand pun alarma
    Va multumesc anticipat
    Attached Files

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Are cineva ratacit un sensor ultrasonic de la alarmele Cobra 38xx? Ma intereseaza cel cu mufa alba ( RX).

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    99,9% toti senzori de pe piata dau o masa "-" la declansare.

6P albastru simte orice semnal sau impuls negativ "-"

Cum tu nu stii ce pini ai la 3P(+,-,in /-,+,in/ +,in,-*) si la noul senzor cu 3 sau 4 fire, trebuie identificati pinii, asta se face cu un multimetru si sau demontand(fizic) carcasele si urmarind cablajul.

*orice asemanare e pur aleatorie

Leave a comment:

• pauly
    replied
    Salut. Am si eu o nelamurire cu privire la legarea senzorului asa cum a-ti mentionat d-voastra. Daca alimentam senzorul cu + si -, asa cum spune-ti: + la Rosu din 10 P, si - la Galben din 6 P, atunci senzorul se va activa. Out-ul (iesirea), va fi nula (0) pana la declansarea senzorului. Inasa in cazul declansarii, Out-ul, nu devine +? Atunci legat la 6 P Albastru nu mai are nici un efect, pentru ca si albastru are in permanenta + pe el ( atunci cand alarma este armata). Poate gresesc, dar eu asa o vad.

Leave a comment:

• pauly
    replied
    Am cautat, dar sincer nu am gasit. Poate am recut peste fara sa-l observ.

OK. Multumesc mult. Poate gasesc unul doar cu trei fire.

OK. Multumesc mult. Poate gasesc unul doar cu trei fire.[/QUOTE]
    Last edited by pauly; 13 August 2014, 21:23. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Firele de "praguri" se unesc intre ele, rezultand +, - si out, in loc de +, -, prag1, prag 2. Atentie! ordinea scrisa de mine nu corespunde cu realitatea, firele trebuie identificate.

Leave a comment:

• pauly
    replied
    OK. Multumesc mult. Dar in cazul in care senzorul are 4 fire?

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Se poate si la 3P doar ca va trebui sa identifici pinii (demontezi carcasa alarmei sau cu un multimetru)

Leave a comment:

• pauly
    replied
    OK. Asa sa fie, dar ma intrebam daca nu cumva ar merge la 3P, acolo scrie de fapt; senzor de soc, dar nu poate fi deoarece scrie undeva si asa este ca senzorul de soc este incorporat in 7P unde este emitatorul. Deci asta as vrea sa stiu, daca la 3P ar fi aceleasi contacte.
    Attached Files

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Senzorul de soc suplimentar se poate monta astfel
    + la rosu din 10P
    - la galben din 6P(activ la si dupa armare)
    out(iesirea) prin dioda la albastru din 6P (senzorii de la usi trebuie sa aiba diode spre alarma, practic un circuit logic SAU)

Leave a comment:

• pauly
    replied
    Salut. Are cineva ideie daca in locul unui senzor de perimetru, poate fi montat un senzor de soc cu doaua zone? Are tot trei picioruse, dar nu stiu care este ordinea firelor, daca corespund sau nu fara modificare.

Mentionez ca are senzor de soc incorporat in emitator. Are trei pozitii; oprit in partea de jos, la mijloc trebuie lovituri ca lumea, iar cea de a treia pozitie, sus este foarte sensibila, daca se tranteste o usa la alta masina, deja declanseaza alarma.
    As dori sa montez alt semzor care poate fi reglat.
    Attached Files

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Daca ai schema pune-o aici, apoi vedem cu te putem ajuta.

Leave a comment:

• Buric Andrei
    replied
    alarma h. lucas m73 pe logan

As dori o informatie daca cineva stie si este amabil. Am o alarma H.Lucas m73 si se intampla ca atunci cand o deschid sa se armeze automat, se
    armeaza si cand sunt in masina. Daca stie cineva cum se monteaza poate am gresit ceva.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Din schema pusa de tine reiese ca alarma foloseste pozitiile pe post de flash si nu exista senzor capota motor.(erau electricieni cum sunt eu popa)

Cu celelalte functii poti face Hardware:
    -alarmare si pe claxon(trebuie releu)
    -aprindere plafoniera (trebuie releu)
    -canal dedicat deschidere(nu deblocare) portbagaj
    -2 canale programabile active( cat tii apasat butonul, temporizat sau pana la a2a apasare) activabile si la armare1 sau dezarmare2
    -1 canal activ(masa) dupa armare

din programare:
    -pseudo leaving home prin lampile de semnalizare vizuala(in cazul tau pozitii)
    -claxon intermitent/continuu la alarmare si activare confirmari (chirps) si pe el, nu numai pe sirena
    -incuiere automata la contact, si descuiere automata sau nu

Daca stii ce vrei sa mai faca alarma, scrie aici , si poate gasim un mod de rezolvare

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google