If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce pret au alea bleizere?dau 8% din valoarea masinii pentru 3-4 luni pe an?!
Bai frate PCH pch , pai ce faci ma ? nu iti mai iei gume de iarna ? cum adica dai 8% din valoarea masinii pe cauciucuri de iarna ? pai nu ziceai tu ca nu esti ca tot romanul care se sperie de legi , de d-astea ? ia vezi tu , cu ce anvelope vin unele loganuri de fabrica , cu conti eco contact , deci hai sa te vad cum iti iei tu 5 gume de iarna noi noute continental , sa vezi ce frumos e sa respecti legea curului , ca doar siguranta ta este prioritara , ce naiba , se poate ?
Sti foarte bine ca putini sunt cei care intretin masinile ca la carte.
Deci hai sa va vad pe toti sustinatorii infocati ai acestei legi cum e Bucurestiul inzapezit , IA DE LA BASESCU
Nu Nu Nu , am revenit la dimensiunile din talon pe fata
Aerul conditionat nu-l pot opri ca mai sunt si altii in birou .
Chiar nu sunt gica contra si chiar am sa imi iau anvelope de iarna , conditiile in care imi iau nu prea imi plac , te obliga aiurea , la asta ma refer , dar daca voua va place sa va asupreasca astia si sa va bage pe gat orice , e treaba voastra sa nu fiti gica contra.
ce aveti mai cu omul???daca el este ca mai tot romanul,speriat de orice lege care poate in tarile civilizate este functionala de pe timpul lui traian vuia!abia astept sa ma vad cu incaltarile de iarna pe masina,sa scap de un uof!
Iarna trecuta am facut-o cu debica passio 2 tot nou noute care acum le-am trecut pe spate din cauza directie ingreunate de dimensiunea mai mare , sunt de 175 70 R13 si am revenit la 165/70 R13 sa pot sa merg ca omu prin oras, desi cu dimensiunea mai mare era beton la drumuri lungi , dar directie ingreunata, mi-a stricat pivotii , .......
Din ce vad, esti gica contra din pasiune, pana si dimensiunile nu le alegi pe alea care se potrivesc, faza cu obligativitatea cauciucurilor de iarna a starnit si mai tare razvratitul din tine. Pivoti schimbati, probabil or sa ti se duca si capetele de bara+geometrie roti= o buna parte din costul anvelopelor. Oricum, probabil ca o sa faci exact invers de ce se va legifera. Vara stai cu aerul conditionat oprit la birou doar ca sa pastrezi spiritul de contradictie?
Eu am folosit marca aceasta la anvelopele de vara si pot spune ca am fost extrem de multumit. Am mers si cu un Symbol al unui prieten, iarna trecuta, care era "incaltat" cu anvelope de iarna BF G. si pot spune ca se simtea diferenta enorma, atat la plecarile de pe loc ca si la franare sau deplasare pe drumuri acoperite de zapada batatorita.
Iti doresti plecari in vacanta in fiecare iarna , primavara, toamna si vara ? iti doresti cauciucuri de vara si cauciucuri de iarna separat ? Iti doresti si jante de aliaj pentru vara eventual de 17 si jante de iarna ? Acum deschis, magazinul nostru va ofera o gama variata de cuie in care sa va puneti pofta.
Am inteles de la cineva ca deja s a aprobat legea! Este cea mai mare tampenie...oricum la noi iernile sunt foarte grele si lumea in general nu are bani sa schimbe mereu cauciucuri ...o sa si bage legea asta unde vor...eu am doar pe fata...probabil voi pune si pe spate...dar ce ne facem cu troienele de pe drumuri???mergem prin tuneluri de zapada cu aceste cauciucuri?????
raspuns la postul #20
pentru ca de 2-3 ani a crescut nr de masini, pentru ca de 2-3 ani trebuia sa ne aliniem la normele UE, pentru ca de 2-3 ani multe s-au schimbat in domeniul auto, pentru ca de 2-3 ani unu sau mai multi deputati au o firma de anvelope de iarna, ma mai gandesc si iti mai spun cateva schimbari in ultimii 2-3 ani.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: