Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 827sam
    replied
    Gata, am terminat de polemizat, sa mor io
    Nu sunteti deloc prosti ,imi sustineam punctul de vedere . Conditiile in care te dai tu si in care ma dau eu sunt diferite , atata tot .

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    ExtremeContact™ DWS , ContiExtremeContact™, ContiProContact™ , ContiTouringContact™ CT/CH/CV/CW95 si ContiTouringContact™ AS sunt anvelope all season http://www.conti-online.com/generato...season_en.html

Leave a comment:

• JREwing
    replied
    @samy0388: nu inteleg de ce trebuie sa polemizezi aproape continuu. Ai facut cumva parte din cei care au comentat vis-a-vis de ridicatul masinilor parcate a'm'boulea (desi poate corect) sau care s-au opus modificarii (de altminteri foarte pertinente) a Codului Rutier legate de gumele de iarna? NU. Ai comentat aici de parca toti suntem prosti.
    Te invit mai incolo (prin decembrie) sa faci o plimbare cu mine pana in Maramures, unde se agata harta in cui: fara gume de iarna + lanturi + lopata + nisip + te mai miri ce, nici macar nu poti pleca de pe loc.
    Chestia cu gumele de iarna e ceva care, in vest, tine de cultura, civilizatie, confort propriu + siguranta.
    Am vazut destui oameni cu idei, asa ca tine, care au zis "da-ti-i dracu' de fraieri", ca n-am eu ghinionul sa fac accident si ghici ce? Au avut ghinion.
    DA, trebuie sa vina vremea si la noi cand, daca nu ai posibilitatea sa ai un set de gume de iarna pentru ca asa spune Codul Rutier, stai acasa sau te dai cu mijloacele de transport in comun. Am spus intr-un post anterior: in Ungaria, iarna, fara gume de iarna (si nu conteaza daca ninge sau nu, daca e gheata sau nu), NU INTRI sau intri si iei o amenda de vorbesti singur. In Austria la fel.
    Restul sunt vorbe goale si posturi la numar.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Imi pare rau , nu folosesc sapun .

Leave a comment:

• Renault
    replied
    @darksid3 conti face si cauciucuri all-season. ContiProContact http://www.tirerack.com/tires/tires....ontiProContact

Leave a comment:

• PCH
    replied
    cu parcarile e cu dus si intors,uneori se ridica abuziv,alte ori chiar fac bine pentru ca sunt MULTI nesimtiti care lasa X6-le pe banda unu de blocheaza tot parcu auto al ratb de trolebuze!intr-adevar,trebuie si parcari!

iar cu deszapezitul,e destul de greu cand ninge grav,mai e si viscol....asta e

Leave a comment:

• Gusi
    replied
    @cris_iasi -Tare! Cu legea asta sunt de acord! Ar trebui sa facem lobby pentru ea, sa strangem semnaturi pentru dezbaterea si promulgarea cat mai rapida!

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Ar mai trebui inca una: obligatoriu sa se foloseasca sapunul si apa de catre toti. Pariu ca din spirit de contradictie, unii s-ar lasa de spalat, doar ca sa nu faca pe plac guvernului. Stiati ca in Singapore e interzis sa mestecati guma? (se blocau usile lifturilor automate din cauza gumei aruncate pe jos, de necivilizati). Si ne plangem ca uite dom'le, guvernul de obliga iarna (culmea, chiar iarna) sa avem anvelope de iarna. De parca e contrar oricarei logici.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Tocmai asta e , ca nu sunt sofer de duminica
    Inteleg vere foarte bine care e treaba cu anvelopele de iarna, nu e mare inginerie . La fel ca in cazul parcarilor se bate apa in piua si se ridica non stop masini parcate pe te miri unde , pentru ca efectiv nu ai unde sa lasi masina . Pai ok sunt de acord sa ma amendezi , sa imi iei masina si sa ma bagi si la zdup daca parchez neregulamentar in cazul in care am unde sa parchez ca omul .
    Legea cauciucurilor de iarna este exact ca asta , luati-va anvelope de iarna ca noi nu dezapezim . Te prinde vaju pe la urziceni buzau , poti sa ai tu dunlop si pe hummer daca astia nu dezapezesc soseaua ... pe asta mor eu , in rest numai de bine anvelopelor de iarna

Leave a comment:

• PCH
    replied
    tinand cont de numarul accidentelor provocate de soferii de duminica care mai si merg cu masinile echipate necorespunzator,eu salut aceasta lege,este poate una din cele mai bune de dupa 90)....

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Originally posted by samy0388 View Post

Deci hai sa va vad pe toti sustinatorii infocati ai acestei legi cum e Bucurestiul inzapezit , IA DE LA BASESCU
    Se pare ca te faci ca nu vrei sa incerci sa intelegi

Nu e vorba de a sustine sau nu legea asta, data in graba, ci de a constientiza importanta anvelopelor de sezon...

Leave a comment:

• PCH
    replied
    am deja 2 bucati pentru spate si urmatoarele 2 vin saptamana viitoare!jantele de tabla "e pregatite",ieri le-am vopsit!consider ca pe astea de iarna nu are rost sa dau foarte multi bani,merg si unele gen debica,tigar si altele de acest gen!la asta m-am referit!cum sa imi iau?ma duc la vulcanizare,dau banul si plec pregatit pentru noua iarna!tu faci altfel?

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Eteee....n-ai de ce sa-ti ceri scuze...d-aia e forum, discutam.

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    ia uite frate, eu am crezut ca-s all seasons, scuze!

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Originally posted by Bleizer View Post
    si eco contact 3 sunt all seasons
    Coane, Continental nu face anvelope AllSeasson. Conti Eco3 sunt anvelope de vara, garantat 100%. La gumele de iarna sunt pe primul loc cu Conti WinterContact TS830, conform testelor de specialitate.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google