Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da-mi voie sa te contrazic, q_acdc.
Cauciucurile de vara se fac tari ca piatra la ger, iar atunci cand se si umple ridurile cu zapada, mergi ca sania. Nu ai control nici la tractiune, nici la directie chiar daca e 1/2 cm de zapada pe sosea, si asta se intampla mai tot timpul cand ninge.
Cele de iarna sunt un pic mai moi, au crampoane mai mari, iar design-ul lor permit o usoara "autocuratire - autoscuturare" , permitandu-le sa aiba un varf de "ciocuri" la contactul cu zapada.
O fi o chestie de marketing, dar nu cred ca cei care au inventat cauciucurile de iarna sunt dobitoci si sclavi ai vanzarilor de orice.
Sunt curios daca cei care sunt contra , au condus vreodata cu cauciucuri de iarna.
In zona mea sunt frecvent iarna temperaturi sub -20 grd C, iar stratul de zapada depaseste des 5 cm.Last edited by loosh; 1 November 2010, 20:55.
Leave a comment:
-
frana de motor e baza, nu frana cu lanturi ... poti sa ai mama lantului
asta devine un topic pro/anti gume iarna
ce-ar fi sa ne mutam pe topicul de anvelope?
Leave a comment:
-
Se simte mai in siguranta cu gume de iarna oricine circula iarna, nu doar aia "ocazionali". E adevarat ca exista si unii destepti care cred ca daca ai gume de iarna ai cea mai mare tractiune...
PS: pufy o stii p-aia cu Sue si Geo? :P
Leave a comment:
-
Conduc(cu foarte multe iesiri) de ceva timp si numai cu cauciucuri de vara si culmea am fost lovit(iarna) de cei care aveau cauciucuri de iarna!Ai gheata sub masina poti sa ai mama cauciucului ,te duci frate de nu te vezi!Ai nameti si nu iesi cu cauciucuri de iarna , lantul ramane baza!Poate cel care circula ocazional(ala de duminica) se simte in siguranta cu incaltari de iarna.(parere personala) Sa vedem acum cu incaltari de iarna accidente!
Leave a comment:
-
referitor la ce a spus floriche
ar fi culmea sa te oblige sa echipezi si rezerva cu anvelopa de iarna.
pai sa-l puna mama dracului pe nea cascheta sa ma friga pentru asa ceva ca eu o sa postez aici tot decursul procesului pe care o sa il intentez desteptului.
Leave a comment:
-
Originally posted by vladk2k View PostUneori mai ninge si in noiembrie - e adevarat, nu in Bucuresti - asa ca data de 1 noiembrie aste oarecum justificata (sa ai cauciucuri toata iarna + 1 luna la ambele capete).
Eu mi-am cumparat cauciucuri de iarna datorita acestei legi, dar nu de frica de a lua amenda in caz ca se promulga, ci de frica de a nu se scumpi considerabil cauciucurile de iarna (ceea ce s-a si intamplat intr-o mica masura). Plus ca poate vreau sa merg la munte intr-un weekend.
Leave a comment:
-
Uneori mai ninge si in noiembrie - e adevarat, nu in Bucuresti - asa ca data de 1 noiembrie aste oarecum justificata (sa ai cauciucuri toata iarna + 1 luna la ambele capete).
Eu mi-am cumparat cauciucuri de iarna datorita acestei legi, dar nu de frica de a lua amenda in caz ca se promulga, ci de frica de a nu se scumpi considerabil cauciucurile de iarna (ceea ce s-a si intamplat intr-o mica masura). Plus ca poate vreau sa merg la munte intr-un weekend.
Leave a comment:
-
Legea nu va iesi ,asta e ce se vehiculeaza, sper sa fie destul de sigura sursa mea . A fost doar o servita pentru populatie pentru a uita de scandalul cu motiunea , ni s-a bagat altceva sub nas pentru a nu vedea problema motiunii si cum partidele politice vor sa-l dea jos pe Chior , mai trist e ca nu au reusit si baselu ramane la conducere alaturi de udrea , boc si toti pitpalacii .
Insa cauciucuri de iarna tre sa ne luam pentru siguranta , nu pentru ca ar fi dat ei legea sa ni le bage pe gat . Ramane obligatoriu ca masinile mari , utilitarele si alte masini sa aibe anvelope de iarna .
Leave a comment:
-
Originally posted by Adrian15 View Postsi pe la urma, cei care avem michelin all season, ne mai trebuiesc pneurile de iarna ?
si ca o teorie : banii de pe anvelopele de iarna ii recuperezi cand vinzi masina, nu ? (nu in totalitate, dar macar esti iarna in siguranta si fericit ca sti ca o sa iti mai ramana ceva bani din ele), gresesc ?
Cand vinzi masina nu recuperezi mare lucru din ce ai in plus la ea, dar pe principiul asta, de ce ti-ai mai luat masina? Ca de la prima cheie ai si scapat din ea 1000 de euro.
Leave a comment:
-
daca te referi la cele cu care vine masina echipata, acelea nu sunt all season. cat despre lege, nu a iesit nimic.Last edited by bogdan_1984; 1 November 2010, 14:26.
Leave a comment:
-
si pe la urma, cei care avem michelin all season, ne mai trebuiesc pneurile de iarna ?
si ca o teorie : banii de pe anvelopele de iarna ii recuperezi cand vinzi masina, nu ? (nu in totalitate, dar macar esti iarna in siguranta si fericit ca sti ca o sa iti mai ramana ceva bani din ele), gresesc ?Last edited by Adrian15; 1 November 2010, 14:22.
Leave a comment:
-
In nametii seriosi nu te mai ajuta decat shenilele.
Cat poate fi de greu a se intelege ca intre cele doua tipuri de cauciucuri difera compozitia chimica, cu efect asupra comportamentului cauciucului la temperaturi scazute?
Iarna, cauciucurile de vara devin aproape casante pe frig, in vreme ce cele de iarna raman elastice. Vara, cele de vara sunt elastice, iar cele de iarna devin extrem de moi, ceea ce atrage dupa sine deteriorarea lor mult mai rapida, desi ofera un confort sporit si o franare mult superioara celor de vara.
Cum naiba de inteleg medicii treaba asta, iar unii ingineri au probleme?
Leave a comment:
-
Ar trebui puse din momentul in care statistic, temperaturile scad sub 7 grade (si nu maxima zilei). Atunci incepi sa pierzi aderenta cu un cauciuc de vara.
Nu inteleg de ce multi asociaza cauciuc de iarna cu nameti. CAnd de fapt, rolul lui preponderent este altul: acela de a putea rula pe asfalt rece. Cine vrea sa mearga prin nameti sa-si ia lanturi.
Leave a comment:
Leave a comment: