Cel putin in Bucuresti sunt multi care confunda masina cu umbrela . Nu prea vad ce legatura are plasma sau izolatia la casa raportat la anvelope ?? Ca nu ai plasma sau casa izolata te afecteaza doar pe tine , insa partea cu anvelopele ii afecteaza si pe ceilalti participanti la trafic .
Iar legat de afirmatia mea de mai sus , daca te regasesti printre ei nu e vina mea , am spus asta pentru ca iarna trecuta am pierdut o gramada de ore uitandu-ma la unul si la altul cum nu sunt in stare sa urce dealul de la Academia Militara (Cotroceni) , iar eu intarziam la munca , si asta nu mai tine de soferi ci de faptul ca nu ai masina echipata corespunzator
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca am doua gume de iarna, unde e mai bine sa le pun? Fata sau spate?
Leave a comment:
-
Inceteaza cu remarcile de genul ca vor fi multi idioti care vor bloca intersectiile . Tie ti se pare ca acum faci mai putin pe drum decat in conditiile in care ninge ? idioti sunt foarte mult indiferent ca ninge sau nu , uita-te cand ploua un pic , s-a terminat tot bucurestiul , tot felul de prosti/proaste/bosogrogi la volan care nu pot face 3 miscari in acelasi timp , iarna iti spun eu ca e mult mai bine pe sosele, pentru ca astia nu mai ies , indiferent ca au cauciucuri de iarna sau nu , dar nu e un criteriu sa faci pe cineva idiot numai pentru ca nu isi cumpara cauciucuri de iarna , tu esti idiot daca nu ai casa izolata , sau daca nu ai plasma ?
Leave a comment:
-
Ce sa te mai descurci ...acum ca nici legea nu ii obliga ...iar vor fi o gramada de idioti care o sa blocheze intersectile ca nu pot pleca cu masina de pe loc iar tu iti mananci nervii facand 2 ore pe un drum de 20 min
On topic : Cand am cumparat masina prima iarna facuta a fost cu anvelopele Kormoran (din fabrica), ulterior ascultand diverse sfaturi am luat 4 anvelope de iarna Dunlop Winter Sport si vreau sa spun ca diferenta e majora intre cele 2 categorii vara/iarna. Cu cele de iarna pot sa spun ca la cat de greu a fost anul trecut nu am scos lanturile din portbagaj in ciuda faptului ca am prins pe la Brasov zapada destul de mare (drumuri comunale) , oricum parerea mea e ca anvelopele de iarna sunt bune pentru deplasarea in conditii de iarna , insa nu trebuie sa te bazezi ca masina se va oprii sau o poti controla cum vrei tu pentru ca e posibil sa ai surprize neplacuteLast edited by gmv97; 2 November 2010, 10:29.
Leave a comment:
-
Ar trebui inchis threadul, 23 de pagini numai cu anvelope vara vs anvelope iarnă.
Leave a comment:
-
Guest repliedsamy ;pe timp de iarna ,cand ai doar zapada pe asfalt e una, cand ai zapada cu portiuni de polei sau gheata e cu totul altceva ,iar cand prinzi numai polei aici intervine norocul .
cauciucurile de iarna sunt pentru prevenire ,ajuta intr-o anumita masura si sunt mai bune ca alea de vara. deci oricati jdemii de km ai avea mersi pe timp de iarna,experienta e doar a momentului prin care ai trecut,pe scurt e pura loterie.
dar ramane o intrebare ;cum ne putem descurca fara cauciucuri de iarna? avand experienta iernii trecute.
p.s. pe forumul asta sunt multi pentru care loganul e prima masina ,deci nu incercati altii sa-i determinati sa nu foloseasca cauciucuri de iarna sau eu stiu altceva ce le ar fii folositor.
Leave a comment:
-
Gata baieti, rasuflati usurati
Schimbarea cauciucurilor de vară cu cele de iarnă, atunci când condiţiile meteo o impun, este obligatorie doar pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.
Potrivit comisarului-şef Costin Tătuc de la Direcţia Rutieră, "conducătorii de camioane sunt însă obligaţi să aibă anvelope conforme cu anotimpul rece, dacă circulă în condiţii de polei sau gheaţă". Altfel, aceştia pot primi amenzi cuprinse între 540 şi 1.200 de lei, informează Adevărul.
În urmă cu două săptămâni, Ministerul Transporturilor a hotărât ca, de la 1 noiembrie, toate maşinile care transportă mărfuri sau persoane şi nu sunt echipate cu anvelope de iarnă să primească sancţiuni usturătoare.
În cazul în care transportatorii blochează circulaţia ori rămân înzăpeziţi din cauza dotărilor necorespunzătoare, aceştia vor plăti atât amenda, cât şi tractarea.
În cazul autoturismelor, montarea anvelopelor pentru sezonul rece este doar o recomandare. "Cauciucurile de vară se schimbă, potrivit recomandărilor tehnice, atunci când temperatura scade sub 7 grade, mai multe zile", a mai explicat Tătuc.
"Este recomandat să fie schimbate cauciucurile chiar dacă nu ninge sau nu este polei pe carosabil, dar este foarte frig afară, deoarece anvelopele de vară devin rigide, aderenţa la asfalt este mult mai mică, iar eficienţa frânării este foarte scăzută", a mai spus comisarul-şef.
Leave a comment:
-
Un sofer care spune ca nu sunt mari diferente intre anvelope de iarna si cele de vara, in speta, nu poate fi decat un sofer care nu prea a condus in ambele ipostaze.
30 de mii km zici?...pai daca e sa ne masuram in kilometrii, al cui cuvant atarna mai greu? Al unuia cu 100 de mii??...in general vorbind.
Apropos: am un vecin cu experienta de vre-o 30 de ani si mers cu masina nu sofer de weekend. Dupa o rasturnare in Siret s-a lamurit cum e cu anvelopele. I-am donat 4 jante de tabla la un Audi sa-i puna anvelope de iarna lui "fisu".
Leave a comment:
-
darkside dar tu ai impresia ca ar conta cate seturi de cauciucuri ai folosit ? chiar crezi ca in doar 30 mii de km nu poti da peste N situatii din care sa acumulezi experienta ? nu poti da un verdict cu privire la cata diferenta e intre un sofer cu 50 mii km condusi si intre altul cu 10 mii facuti iarna .
Oricum inca sunt foarte multe masini in circulatie care valoarea lor totala nu depaseste 2000 ron , ori astia te-ar obliga sa dai vreo 7,8 sute ron numai pe cauciucuri
Leave a comment:
-
Originally posted by Cezar View Postq_acdc: oooo, tu, marele pilot auto. Mai frate, numai dintr-astia de stiu ei sa abordeze virajul, stiu ei cum se foloseste masina, stiu ei cum se accelereaza ca sa scoti cu 4 sec sub ce spune producatorul. Ce sa mai, numai piloti pe aici...
Sunt curios: tu faci vraji inainte de a iesi pe sosea cu rotile de vara, avand aderenta mai buna ca cei ce le au echipate corespunzator?Frate nu sunt marele pilot ci doar un simplu conducator auto(nu sofer) fara accidente grave(toate cazurile pe care au fost nu am iesit vinovat)
Leave a comment:
-
Si daca se invarte pamantul mai repede, ne ies cosuri mai dese.
Revenim la anvelope? Si nu situatii ipotetice?
Leave a comment:
-
q_acdc: oooo, tu, marele pilot auto. Mai frate, numai dintr-astia de stiu ei sa abordeze virajul, stiu ei cum se foloseste masina, stiu ei cum se accelereaza ca sa scoti cu 4 sec sub ce spune producatorul. Ce sa mai, numai piloti pe aici...
Sunt curios: tu faci vraji inainte de a iesi pe sosea cu rotile de vara, avand aderenta mai buna ca cei ce le au echipate corespunzator?
Leave a comment:
Leave a comment: