Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 827sam
    replied
    mitosu apropo , la curbe nu ai probleme din cauza aderentei sporite fata si mai mica pe spate ? nu te fura de spate ?
    bafta

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    Originally posted by Octavian___31 View Post
    Daca am doua gume de iarna, unde e mai bine sa le pun? Fata sau spate?
    eu de 2 iernii merg numai pe fata si m-am descurcat de minune,o sa rugineasca lanturile in cutie sunt decand am luat masina.
    iarna asta voi pune si pe spate .

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Mai zi , mai zi , ca ma amuz teribil . la dracu tre sa predau si balanta trimestriala , dar timp de scris tot imi mai fac )

Leave a comment:

• andrushk_mib
    replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    andrushkmib imi pare rau , dar iarna trecuta nu am incurcat pe nimeni , idiot ma poti cataloga poate prin prisma faptului ca incercam sa imi pun ideile pe forum , atata tot.
    Va doresc la toti sa nu aveti parte de accidente si sa nu va trimita unu in dambovita cu ultragripurile voastre cu tot .
    Eu cand am zis "esti" nu ma refeream la tine ci la modul general. Asa e limba romana. Poftim, unu e idiot daca n-are gume de iarna si incearca sa urce o panta si-i incurca pe restu. Cum la fel de bine unu e idiot daca la 3 stropi de ploaie nu se mai descurca. Sau ala cu tiru cu gume de vara e idiot ca are gume de vara si ma obliga pe mine sa stau ca bou vreo 2 ore ca s-a pus el de-a latu vreo 10 km mai in fata.

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    ps. unchimiu are service, si pana in parimavara nu ai loc sa arunci un ac de masini bubuite, toate cu schiuri ;) intradevar, te descurci, dar cand ai nevoie de ele te-ai .. la fericire

vino cu argumente, nu cu dume, eu nu am probleme, da-ne-o cu fizica si arde-o pe profile daca esti tare-n soferie si vrei sa-ti sustii parerile ca un ne-idiot

si da, am o problema mare cu tine si astia ca tine, care vorbesc din experienta lor vasta; vin copii si citesc pe aici si zic, a, lasa ma ca nu e nevoie, ;) conspirationistule etilist
    Last edited by DeLuXe; 2 November 2010, 11:46.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Bai ce mi-au sarit loganistii in cap , exmple sunt multe , si de idioti , si de prosti , dar si de multi care se descurca asa ca vorbim degeaba , multi dintre voi sunt d-aia care privesc decat inainte si daca le-a spus cineva ca sifonul si apa minerala face piatra la rinichi , gata frate nu mai bem apa minerala . Nu mai conteaza si de cantitate si de calitate ...

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    Ba voi aveti probleme grave , nu am spus niciodata ca nu ma descurc daca ploua , nu am spus niciodata ca un cauciuc de iarna nu isi are rostul , chiar sunt de acord cu folosirea lor, eu eram vehement impotriva legii care te-ar obliga sa iti cumperi anvelope de iarna , nu stiu ce fel de soferi sau conducatori auto sunteti voi , dar eu nu am avut niciodata probleme iarna cu cauciucuri de vara . Va puteti lua cauciucuri de iarna fara probleme . Si am fost in situatia de a nu putea urca panta la fundeni din cauza altor prosti , dar am intrat pe contrasens si am urcat fara probleme cu cauciucuri de iarna . Serios, eu am impresia ca va lipseste cate ceva , cumva sunteti d-aia care au masini puternice si locuiesc in garsoniera ? Prezenta unora care isi dau cu parerea efectiv ca prostii sanctionand pe toti care nu au anvelope de iarna mi se pare prea mult .
    Cezar - nu e o problema de bani , era o chestie de fond , trebuie sa avem anvelope de iarna ca ajuta la siguranta traficului .
    andrushkmib imi pare rau , dar iarna trecuta nu am incurcat pe nimeni , idiot ma poti cataloga poate prin prisma faptului ca incercam sa imi pun ideile pe forum , atata tot.
    Va doresc la toti sa nu aveti parte de accidente si sa nu va trimita unu in dambovita cu ultragripurile voastre cu tot .
    unde nu ai avut tu probleme cu gumele de vara,specifica locul in fata curtii ,in curte, in fata blocului cu rotiile langa bordura si motorul oprit .
    cred ca e cazul sa te controlezi si inca ceva, ca sa te simti bine, eu sunt de acord cu astia ca dau legi asa dintr-un topor ,ca prea sunt multi inconstienti la volan.

rog un moderator sa intervina,ca se degenereaza totul.
    Last edited by Guest; 2 November 2010, 11:40. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    wow, ce matur ai fost ) ce raspuns )
    Last edited by DeLuXe; 2 November 2010, 11:40.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    Ba voi aveti probleme grave , nu am spus niciodata ca nu ma descurc daca ploua , nu am spus niciodata ca un cauciuc de iarna nu isi are rostul , chiar sunt de acord cu folosirea lor, eu eram vehement impotriva legii care te-ar obliga sa iti cumperi anvelope de iarna , nu stiu ce fel de soferi sau conducatori auto sunteti voi , dar eu nu am avut niciodata probleme iarna cu cauciucuri de vara . Va puteti lua cauciucuri de iarna fara probleme . Si am fost in situatia de a nu putea urca panta la fundeni din cauza altor prosti , dar am intrat pe contrasens si am urcat fara probleme cu cauciucuri de iarna . Serios, eu am impresia ca va lipseste cate ceva , cumva sunteti d-aia care au masini puternice si locuiesc in garsoniera ? Prezenta unora care isi dau cu parerea efectiv ca prostii sanctionand pe toti care nu au anvelope de iarna mi se pare prea mult .
    Cezar - nu e o problema de bani , era o chestie de fond , trebuie sa avem anvelope de iarna ca ajuta la siguranta traficului .
    no comment

este adevarat ca daca stii, te descurcii si iarna si cu gume de vara! ...de curiozitate de cati ani ai permisul ?

PS : vb lui deluxe cand, o sa ia si tu ultragripurile noastre, atunci sa vorbesti ;) ... si te mirii de ce sunt asa multe accidente iarna !?? ...

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Si tu ai o problema , grava . Du-te la mami si spune-i ca te-am suparat .
    Kormoran sa folosesti tu , si de vara si de iarna

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    bre, tu esti unu dinaia care zic ca(,) kormoranele sunt super gume?
    timp de pe 24 pagini te-ai luat de fiecare in parte, ba ca aia, ba ca ailalta, cum aducea cineva un argument pro la lege sau anvelope, a ba nu, ca nu e ca .. mea ca e de sofer

ramai sofer in lumea ta real driver ce esti cu gume de vara cu carnet de 3 ani

,,incercam sa imi pun ideile pe forum" -nefiind de acord cu nimeni care a scris pe aici? si implmentandu-ti ideile personale?

ps. cand o sa ai ultragripuri pe masina mai vorbim, pana atunci succesuri si tie, real driver
    Last edited by Cezar; 2 November 2010, 12:14.

Leave a comment:

• 827sam
    replied

Leave a comment:

• andrushk_mib
    replied
    @Samy: Mie mi se pare ca intr-adevar esti ediot daca n-ai gume de iarna si incerci sa urci o panta si-i incurci pe restu. Cum la fel de bine esti idiot daca la 3 stropi de ploaie nu te mai descurci. Tu ce-ai fi facut daca te grabeai la munca si nu puteai inainta din cauza altor impotmoliti?

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Va reveniti? Gmv nu te-a facut idiot, doar ai subinteles asta...

@samy: mai repede du-te la munca, caci prea esti activ pe sectiunea aceasta, cu anvelope. Munceste si cumpara. E relativ simplu.

Cei care nu-si echipeaza masina corespunzator, ar trebui sanctionati, din toate punctele de vedere, Cu ce sunt ceilalti participanti la trafic de vina ca esti tu inconstient/sarac/rau-voitor? N-ai bani de anvelope, foloseste metroul.
    Last edited by Cezar; 2 November 2010, 11:11.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Nu e vorba ca ma regasesc printre ei sau nu , dar de la a vorbi de cauciucuri de iarna si pana la a ma face idiot , amice e cale destul de lunga si nasoala . Si nici tu nu oi fi marele sofer care sa faca si sa dreaga astel incat sa dai cu noroi in restul .

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google