)
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bine ca nu fac lege sa ne punem cauciucuri de iarna pe timp de vara...doar ca sa avem aderenta mai buna pe sosele
)
-
Parerea mea Samy: un set de vara noi-noute care te tin mult si bine (mai ales iarna, ca se intaresc si nu se mai uzeaza asa tare
)) ). Pentru doua-trei luni de iarna grea(???) n-are rost.
Pana nu ne obliga, sa lasam lumea sa se isterizeze.
Ca vezi ...la sub 7 grC devenim handicapati si nu mai stim sa circulam cu masina...inuman.
Leave a comment:
-
Ce fain suna: recomandare. A fost furtuna in paharul de apa. Hai la sarbatorit ca a picat.Originally posted by mikebike72 View PostEu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
Recomandare = a nu face asa, in limbajul maselor antiguvern.
Idee de afaceri: deschid firma de depozitare a cauciucurilor nefolosite (alea de vara pe timpul iernii de ex) pentru cei care nu au spatiu de depozitare. Ca la garderoba.
Leave a comment:
-
Criminalule , daca vezi vreun logan cu sticker in parasolar sa fugi repede ca te ia la intrebari de ce nu ai caucioace de iarnaOriginally posted by mikebike72 View PostEu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
Off : dati-mi o parere :fulda kristal montero sau riken/sava eskimo/debica frigo 2/firestone winterhawk
Leave a comment:
-
Eu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
Leave a comment:
-
Nu, dar multi cu gume de iarna se cred zmei si o patesc.
Eu un 14 ani de condus, n-am avut niciodata probleme iarna ca am avut gume de vara.
Si nici n-am incurcat circulatia.
De multe ori m-am crucit cat de stangaci sunt multi soferi echipati corespunzator in trafic.
Chiar si pe munte cand am fost n-am avut probleme, unde altii cu gume de iarna au ramas blocati in zapada.
Cu Michelinurile abia la a treia iarna am simtit ca sunt uzate, primele doua ierni a mers brici, indiferent de carosabil.
PS:Eu o sa fiu mai special: in toiul iernii o sa-mi pun gume de vara noi-noute numai ca sa va cruciti voi de cat de incosntient sunt eu.
Ca mai nou vad ca a devenit o crima.
Leave a comment:
-
Guest repliedpai fratele meu tu pe zapada mergi cu aceeasi viteza ca pe uscat,intrebarea ta mi-a pus capac .cum ai impresia ca eu sau altii luam curbele sau virajele pe timp de iarna cu zapada si polei pe asfalt.Originally posted by samy0388 View PostEu te intreb ceva serios si tu spui ca vorbeste gura fara mine .
Pai e frumos ?
Leave a comment:
-
Originally posted by cris_iasi View PostCum sa nu rezulte nimica? Rezulta ca suntem un popor de carcotasi.
Si ca daca afara ploua noi lasam umbrela acasa, daca e impusa de lege, ne cumparam telefon de 500 de euro dar n-avem credit decat sa dam beep-uri, dam 8-10.000 de euro pe masina dar nu mai avem 200 de euro pentru niste gume de iarna etc.
Romania, te iubesc!!!!!! Vorba cuiva: "ca ca tine nu gasesc!"
Foarte bine zis
Leave a comment:
-
Gata fratilor , imi voi pune gume de iarna, dar pentru ca sunt incapatanat si tot nu fac ca ei , imi voi pune alte dimensiuni ( joking )
))
Leave a comment:
-
gata, subiect inchis, l-ati convins pe samy sa isi echipeze masina cu anvelope de iarna
Leave a comment:
-
Deci 25 de pagini nu au fost degeaba, samy trece in randul celor cu gume de iarna.
Si cred ca vor mai fi.
Leave a comment:
-
Radem, glumim , dar asa e , si e trist , o sa imi pun de iarna , dar nu obligat de lege ... asta eOriginally posted by DeLuXe View Postaici ai dreptate, romanu nu a pus guma de iarna pe masina de utilitate, a pus ca ar fi existat posibilitatea sa le impuna cineva
sunt si multi care aveau seturi si erau constinciosi
sa fi vazut ce era la vulcanizari, te cruceai, stataeai 2 ore sa faci o presiune
Leave a comment:
-
aici ai dreptate, romanu nu a pus guma de iarna pe masina de utilitate, a pus ca ar fi existat posibilitatea sa le impuna cineva
sunt si multi care aveau seturi si erau constinciosi
sa fi vazut ce era la vulcanizari, te cruceai, stataeai 2 ore sa faci o presiune
Leave a comment:

Leave a comment: