Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bine ca nu fac lege sa ne punem cauciucuri de iarna pe timp de vara...doar ca sa avem aderenta mai buna pe sosele)
-
Parerea mea Samy: un set de vara noi-noute care te tin mult si bine (mai ales iarna, ca se intaresc si nu se mai uzeaza asa tare)) ). Pentru doua-trei luni de iarna grea(???) n-are rost.
Pana nu ne obliga, sa lasam lumea sa se isterizeze.
Ca vezi ...la sub 7 grC devenim handicapati si nu mai stim sa circulam cu masina...inuman.
Leave a comment:
-
Originally posted by mikebike72 View PostEu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
Recomandare = a nu face asa, in limbajul maselor antiguvern.
Idee de afaceri: deschid firma de depozitare a cauciucurilor nefolosite (alea de vara pe timpul iernii de ex) pentru cei care nu au spatiu de depozitare. Ca la garderoba.
Leave a comment:
-
Originally posted by mikebike72 View PostEu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
Off : dati-mi o parere :fulda kristal montero sau riken/sava eskimo/debica frigo 2/firestone winterhawk
Leave a comment:
-
Eu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
Leave a comment:
-
Nu, dar multi cu gume de iarna se cred zmei si o patesc.
Eu un 14 ani de condus, n-am avut niciodata probleme iarna ca am avut gume de vara.
Si nici n-am incurcat circulatia.
De multe ori m-am crucit cat de stangaci sunt multi soferi echipati corespunzator in trafic.
Chiar si pe munte cand am fost n-am avut probleme, unde altii cu gume de iarna au ramas blocati in zapada.
Cu Michelinurile abia la a treia iarna am simtit ca sunt uzate, primele doua ierni a mers brici, indiferent de carosabil.
PS:Eu o sa fiu mai special: in toiul iernii o sa-mi pun gume de vara noi-noute numai ca sa va cruciti voi de cat de incosntient sunt eu.
Ca mai nou vad ca a devenit o crima.
Leave a comment:
-
Guest repliedOriginally posted by samy0388 View PostEu te intreb ceva serios si tu spui ca vorbeste gura fara mine .
Pai e frumos ?
Leave a comment:
-
Originally posted by cris_iasi View PostCum sa nu rezulte nimica? Rezulta ca suntem un popor de carcotasi.
Si ca daca afara ploua noi lasam umbrela acasa, daca e impusa de lege, ne cumparam telefon de 500 de euro dar n-avem credit decat sa dam beep-uri, dam 8-10.000 de euro pe masina dar nu mai avem 200 de euro pentru niste gume de iarna etc.
Romania, te iubesc!!!!!! Vorba cuiva: "ca ca tine nu gasesc!"Foarte bine zis
Leave a comment:
-
Gata fratilor , imi voi pune gume de iarna, dar pentru ca sunt incapatanat si tot nu fac ca ei , imi voi pune alte dimensiuni ( joking )))
Leave a comment:
-
gata, subiect inchis, l-ati convins pe samy sa isi echipeze masina cu anvelope de iarna
Leave a comment:
-
Deci 25 de pagini nu au fost degeaba, samy trece in randul celor cu gume de iarna.Si cred ca vor mai fi.
Leave a comment:
-
Originally posted by DeLuXe View Postaici ai dreptate, romanu nu a pus guma de iarna pe masina de utilitate, a pus ca ar fi existat posibilitatea sa le impuna cineva
sunt si multi care aveau seturi si erau constinciosi
sa fi vazut ce era la vulcanizari, te cruceai, stataeai 2 ore sa faci o presiune
Leave a comment:
-
aici ai dreptate, romanu nu a pus guma de iarna pe masina de utilitate, a pus ca ar fi existat posibilitatea sa le impuna cineva
sunt si multi care aveau seturi si erau constinciosi
sa fi vazut ce era la vulcanizari, te cruceai, stataeai 2 ore sa faci o presiune
Leave a comment:
Leave a comment: