Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SUPERCAR
    replied
    Bine ca nu fac lege sa ne punem cauciucuri de iarna pe timp de vara...doar ca sa avem aderenta mai buna pe sosele )

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Ai grija cu Conti-urile alea iarna ca-s sanie. Testat pe doua masini (si eu am acelasi tip de anvelope - Conti Eco3). Senzatie majora sa pierzi spatele pe drum drept (A1)= dauna de 70 de milioane.
    Last edited by darksid3; 2 November 2010, 14:46.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Parerea mea Samy: un set de vara noi-noute care te tin mult si bine (mai ales iarna, ca se intaresc si nu se mai uzeaza asa tare )) ). Pentru doua-trei luni de iarna grea(???) n-are rost.
    Pana nu ne obliga, sa lasam lumea sa se isterizeze.
    Ca vezi ...la sub 7 grC devenim handicapati si nu mai stim sa circulam cu masina...inuman.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by mikebike72 View Post
    Eu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
    Ce fain suna: recomandare. A fost furtuna in paharul de apa. Hai la sarbatorit ca a picat.
    Recomandare = a nu face asa, in limbajul maselor antiguvern.
    Idee de afaceri: deschid firma de depozitare a cauciucurilor nefolosite (alea de vara pe timpul iernii de ex) pentru cei care nu au spatiu de depozitare. Ca la garderoba.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Originally posted by mikebike72 View Post
    Eu tocmai mi-am incaltat masina cu un set de vara si nu mai aveam resurse pentru inca un set, plus ca mai e si problema depozitarii. Bine ca a ramas la stadiul de recomandare.
    Criminalule , daca vezi vreun logan cu sticker in parasolar sa fugi repede ca te ia la intrebari de ce nu ai caucioace de iarna

Off : dati-mi o parere :fulda kristal montero sau riken/sava eskimo/debica frigo 2/firestone winterhawk

Leave a comment:

• mikebike72
    replied

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Octavian , oficial de astazi e fratele meu !

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Nu, dar multi cu gume de iarna se cred zmei si o patesc.
    Eu un 14 ani de condus, n-am avut niciodata probleme iarna ca am avut gume de vara.
    Si nici n-am incurcat circulatia.
    De multe ori m-am crucit cat de stangaci sunt multi soferi echipati corespunzator in trafic.
    Chiar si pe munte cand am fost n-am avut probleme, unde altii cu gume de iarna au ramas blocati in zapada.
    Cu Michelinurile abia la a treia iarna am simtit ca sunt uzate, primele doua ierni a mers brici, indiferent de carosabil.

PS:Eu o sa fiu mai special: in toiul iernii o sa-mi pun gume de vara noi-noute numai ca sa va cruciti voi de cat de incosntient sunt eu.
    Ca mai nou vad ca a devenit o crima.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    Eu te intreb ceva serios si tu spui ca vorbeste gura fara mine .
    Pai e frumos ?
    pai fratele meu tu pe zapada mergi cu aceeasi viteza ca pe uscat,intrebarea ta mi-a pus capac .cum ai impresia ca eu sau altii luam curbele sau virajele pe timp de iarna cu zapada si polei pe asfalt.

Leave a comment:

• andrushk_mib
    replied
    Originally posted by cris_iasi View Post
    Cum sa nu rezulte nimica? Rezulta ca suntem un popor de carcotasi.
    Si ca daca afara ploua noi lasam umbrela acasa, daca e impusa de lege, ne cumparam telefon de 500 de euro dar n-avem credit decat sa dam beep-uri, dam 8-10.000 de euro pe masina dar nu mai avem 200 de euro pentru niste gume de iarna etc.
    Romania, te iubesc!!!!!! Vorba cuiva: "ca ca tine nu gasesc!"
    Foarte bine zis

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Gata fratilor , imi voi pune gume de iarna, dar pentru ca sunt incapatanat si tot nu fac ca ei , imi voi pune alte dimensiuni ( joking ) ))

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    gata, subiect inchis, l-ati convins pe samy sa isi echipeze masina cu anvelope de iarna

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Deci 25 de pagini nu au fost degeaba, samy trece in randul celor cu gume de iarna. Si cred ca vor mai fi.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Originally posted by DeLuXe View Post
    aici ai dreptate, romanu nu a pus guma de iarna pe masina de utilitate, a pus ca ar fi existat posibilitatea sa le impuna cineva

sunt si multi care aveau seturi si erau constinciosi

sa fi vazut ce era la vulcanizari, te cruceai, stataeai 2 ore sa faci o presiune
    Radem, glumim , dar asa e , si e trist , o sa imi pun de iarna , dar nu obligat de lege ... asta e

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    aici ai dreptate, romanu nu a pus guma de iarna pe masina de utilitate, a pus ca ar fi existat posibilitatea sa le impuna cineva

sunt si multi care aveau seturi si erau constinciosi

sa fi vazut ce era la vulcanizari, te cruceai, stataeai 2 ore sa faci o presiune

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google