Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RAZVAN-005
    replied
    OFF post... nu mai fiti rai cu viper. vrea sa aibe si el posturi.
    dar si agentul de circulatie trebuie sa aibe oarece prezenta cand opreste un autoturism. daca vrea ca legea sa fie respectata trebuie sa fie primul care da un exemplu

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    vad ca ai facut o obsesie pt cascheta militianului
    nu oare esti si tu vrun pui de militian de te arzi asa tare ?
    aia cu anvelopele e cu dus si intors , si eu si multi colegi de aici am mers iarna cu gume de vara , prundent , pac pac.
    Last edited by CataFOF; 29 October 2010, 17:54. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Vip3R
    replied
    doar ca sa ma bag in seama...imi place la nebunie.

si imi place iarasi cand vad oameni care pot provoca accidente ca n-au anvelope adecvate, ca circula cu viteza excesiva, etc frustrati si suparati ca n-are militianu cashcheta...sublim.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    viper , tu ai postat sa te bagi in seama sau sa`ti vezi scrisul aici ?

Leave a comment:

• Vip3R
    replied
    Originally posted by CataFOF View Post
    OFF- am un prieten care iau saltat permisul , atat de fricos a fost de nu sa luat de basca miliatianului , care nu o avea pe cap )
    si ce-i mai important? ca prietenu ta a savarsit o abatere, sau ca militianu nu avea cascheta pe cap?
    mda, daca militianu nu are cravata la gat sau cascheta in cap nu are voie sa opreasca masini, si daca nu are bocanci in picioare nu are voie sa dea nici amenzi.

Leave a comment:

• Bleizer
    replied
    si totusi sunt bune cauciucurile de iarna, folositi-le si nu aveti bataie de cap. cui fofule, cine a ramas pieton??
    Last edited by Bleizer; 29 October 2010, 15:29.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    OFF- am un prieten care iau saltat permisul , atat de fricos a fost de nu sa luat de basca miliatianului , care nu o avea pe cap )

Leave a comment:

• RAZVAN-005
    replied
    oricum am o placere sadica sa ma cert cu ei. de cate ori am fost oprit de atatea ori s-a lasat cu scantei. inca nu am gasit politistul care sa stie sa se adreseze si sa explice coerent pentru ce m-a oprit

singurii care m-au incantat cat de cat sunt cei din partea sibiului si cei din alba-iulia

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    eu tot cred ca legea asta e de propaganda , cum a fost si cu extinctorul si vestele , de se golise toate stocurile peste tot.
    fac pariu ca nu te opreste special militia sa te verifica la fulg.
    eu mi`am luat gume de iarna pt mine , sa nu am probleme pe unde ma duc(din cauza zapezii) , sa fiu in siguranta , nu petru pamfletii astia cu legile lor.

Leave a comment:

• florin.fanatik
    replied
    Stai linistit, politia va ramane fidela anvelopelor Kormoran !

Leave a comment:

• RAZVAN-005
    replied
    si eu sunt pentru cauciucurile de iarna. folosesc de doi ani pirelli si sunt foarte multumit de ele. am echipat jantele de tabla cu ele asa ca iarna schimb roata cu totul.
    dar daca o sa fiu oprit in trafic pentru a fi verificat la cauciucuri o sa ma uit si eu la masina politiei daca este echipata cum ni se cere noua. daca nu..... o sa le bat obrazul.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Originally posted by irinell24 View Post
    Tare curios sunt cate x6 ai vazut tu ridicate??????? Sau alte masini de lux???
    sunt sunt , dute intr`un parc de ridicari si o sa te minunezi.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    fa tu rost de un X6,S600 long sau ce mai vrei si lasa-l acum pe iuliu maniu,pe la gorjului eventual pe banda 1....fac pariu ca in 20 de minute il ridica!nu tin cont de faptul ca este olctit sau ferrari,iti garantez!ridica orice!

scuze de offtopic!
    Last edited by PCH; 29 October 2010, 14:01.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    Originally posted by irinell24 View Post
    eu uite eu am vazut chiar meleu si jeep ,lasate aiurea si in dispret ,cunosc baietii numerele care nu trebuiesc ridicate sau macar suna inainte sa o comita.

chiar nu trebuie sa luam in bascalie treaba asta cu anvelopele,sunt inca batranei care ies inconstienti in trafic cu anvelope de acum 100 de ani ,iar pe astia nu ii intereseaza de nimeni .macar de frica daca nu din bun simt.

Leave a comment:

• irinell24
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    cu parcarile e cu dus si intors,uneori se ridica abuziv,alte ori chiar fac bine pentru ca sunt MULTI nesimtiti care lasa X6-le pe banda unu de blocheaza tot parcu auto al ratb de trolebuze!intr-adevar,trebuie si parcari!

iar cu deszapezitul,e destul de greu cand ninge grav,mai e si viscol....asta e

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google