Originally posted by UrsBrun
View Post
Intervin putin daca se poate. Folie solara am avut montata pe fata cu dovada si chitanta de la atelierul care mi-a pus si folia spate a masini, asta s-a intamplat in martie 2013.
Sambata trecuta am fost tras pe dreapta la intersectie Domnesti cu prelungirea ghencea numai din cauza la folie
A venit direct nenea jepcaru ( agentul de circulatie ) si mi-a zis " ridica geamul " , dupa care "stii ca pentru folii pe fata se da amenda 750lei si cu talonul retinut!?"I-am explicat cum sta treaba si i-am aratat autorizatia cu chitanta a foliei solare , la care raspunsul lui a fost " pe mine nu ma intereseaza daca ai
autorizatie si chitanta de la atelierul la care ti-ai pus folia, eu iti dau amenda si iti retin talonul , nu de alta .. doar sa faci si un drum pe la RAR." Cand am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg , i-am zis ca fiecare e cu legea lui si fiecare face ce vrea ( politia si rarul ), nu exista o intelegere concreta intre ei. Dupa multe contraziceri cu el, mi-a luat doar talonul si mi-a dat dovada pe 15zile.
Asa ca aveti mare grija, ce puneti pe geamurile fata ca nu e de joaca cu legile "jepcarilor din tara" si peste cine dati in trafic ..

Leave a comment: