Pentru logan 1.4, 2007-2008,euro 4, cat e ITP-ul(pe 2 ani sau exista posibilitatea de a-l face si pe 1 an)?
Si inca o intrebare: depinde varsta posesorului sau doar capacitatea cilindrica a masinii? Dar la 1.6 si 1.2(tot euro 4)?
Depinde si ce norma de poluare e masina (in general)? Dar la alte masini gen Sandero sau opel astra classic II 1.4 e aceeasi valoare ITP-ul? In Craiova, va rog.
Si daca vreti sa-mi spuneti si de impozit: depinde norma de poluare sau doar capacitatea cilindrica?
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu o sa ai nicio problema la ITP in legatura cu barele de portbagaj sau in legatura cu stingatorul si trusa. In mod normal trebuie controlate sa fie in termen dar nici un inspector sanatos la cap nu cred ca face asta...
Trusa mi-am luat si eu alta valabila pana in 2019 ca pe cea existenta am inceput-o si am folosit ceva din ea, si oricum era expirata. Am luat-o in caz ca ies din tara nu de alta... Stingator il am pe cel cu care a venit masina din 2011...
Am inteles ca in strainatate e necesar sa ai si vesta reflectorizanta pt fiecare pasager din masina, eu unul nu stiam de asa ceva.
Leave a comment:
-
Eu am prins un baiat la reprezentanta,ce i drept nu Dacia..cred ca era nou in bransa..M-a luat la puricat la trusa,stingator,tot..pana si indicele de viteza de la cauciucuri era in neregula.Eu eram cu cele de iarna,aveam T,in talon era trecut H..Ca trebuia sa am H sau mai mare ca H..o tampenie..Cum spuneau si altii,depinde peste cine dai.Intradevar am fost la ITP cu dacia si nu a intrebat de nimic,trusa,stingator..doar folii, frane,lumini,asta ii intereseaza.
Leave a comment:
-
Tocmai de aia zic.
Eu am facut recent omologare si CIV. Am cumparat trusa, doua triunghiuri, stingator, pe care le-am pus la repezeala pe bancheta din spate, in punga de la magazin; nu m-a intrebat nimeni de ele.. Depinde...
Leave a comment:
-
din 2005 de cand tot am facut Itp-ul, nu am fost intrebat de trusa medicala etc. Si am facut ipt-ul si prin tara.
Leave a comment:
-
Iti trebuie stingator omologat RAR; adica P1, cu pulbere. Cel tip spray e usor peste 20 de lei.
Mai bine te duci fara; cu putin noroc, ai mai multe sanse sa treci.
Leave a comment:
-
Salutare.
Trebuie sa merg si eu zilele acestea pentru ITP si am doua nelamuriri:
1. stingatorul masinii este expirat de ani buni. Pot lua unul mare de la serviciu care este in termen sau trebuie obligatoriu mic
2. am montat pe logan si bare de portbagaj. Trebuie sa le dau jos sau este in regula cu ele?
Leave a comment:
-
Buna ziua domnilor! Cat mai costa un itp pentru Diesel la RAR?Multumesc
Leave a comment:
-
Multumesc.
De remarcat schimbarea totala de atitudine fata de ce stiam eu; respectare ora programare, nu te apropii de linia de inspectie, sala de asteptare decenta, emiterea documentelor la maximul 15min. dupa ce inspectorul DOIIT la care esti repartizat inca de la programare (fara sa stii), prezinta operatorului de la ghiseu dosarul cu documente.
Per ansamblu o impresie buna. N-am vazut "manareala" de altadata, sau nu mai e la vedere; per ansamblu o impresie buna.
Leave a comment:
-
Originally posted by PRESTIGE View PostTrebuie sa ai masina in regula nu ''cat de cat in regula''. Pacat ca multi dau ITP-urile pe bani si nu verifica aproape nimic...
mai ales la franare pune mare accent.SCZ
Leave a comment:
Leave a comment: