stingatoarele se verifica/reincarca/inlocuiesc componente de catre firme autorizate care isi asuma raspunderea pentru functionarea lor in caz de nevoie... nu vizual de oricine nu e orb...
p.s. mai bine facem un pichet in masina cu tarnacop, nisip, lopata si stingator pe roti, eventual un furtun sa te legi la un hidrant daca il gasesti...
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cherubino View PostMa framanta si pe mine o dilema: masina mea a fost bombardata anul trecut in iunie de o grindina ingrozitoare... Ma intreb, oare din cauza acelor "infundaturi", s-ar putea sa am probleme la ITP-ul din februarie anul viitor?
Originally posted by Cherubino View Post...o copie a atestatului IGSU al firmei care face verificarea anuală. ...
Te uiti daca a fost desigilat, daca nu prezinta urme de lovituri sau defecte vizibile, apoi te uiti pe eticheta si vezi daca e in termen.
Daca are manometru, te orientezi dupa ce indica acesta.
Originally posted by Cherubino View PostDar nici nu faci nicio treaba cu ele...
Eu in masina am un stingator de tip P6. Cu asta, da, poti sa stingi un focar de incendiu la masina, fie ca e vorba de masina ta, sau de cea a vreunui nefericit disperat mai putin prevazator pe care-l intalnesti in trafic.
Un G3 ar fi mai comod si de carat si de folosit decat un P6 dar cred ca si mai eficient.
Leave a comment:
-
De vreme ce legea cere jucarii, inseamna ca nimanui nu-i pasa, cand se intampla ceva grav, oricum nu prea conteaza cu ce stingi focul de la masina, nu ajuta nici cateva P6, trebuie sa vina cei de la ISU.
V-a luat foc masina de multe ori?
Atunci sa va cumparati o masina de pompieri, nu un autoturism.
Majoritatea nici nu ajung la stingator in timp util, pun pariu, fiind bine ingropat in portbagaj.
In concluzie, stingatorul e de decor, ca sa trecem ITP-ul si sa nu luam amenda la un control.
Leave a comment:
-
Nu faci treaba cu niciun stingator auto, sunt de forma, ca sa respecti legea.
Cari un P6 in masina doar pentru ceva posibil dar extrem de putin probabil? Eu am luat masina ca sa am spatiu, nu sa plimb stingatorul.
Daca o sa ia foc, aia e, pentru asta exista CASCO.
Cand legea ma va obliga, o sa am un P6 in masina.
Leave a comment:
-
Originally posted by Costi-bc View Poststingatoarele auto tip spray nu se atesta. acestea sunt valabile atat cat scrie pe ele (si scrie) si dupa expirarea lor nu se reincarca .
Eu in masina am un stingator de tip P6. Cu asta, da, poti sa stingi un focar de incendiu la masina, fie ca e vorba de masina ta, sau de cea a vreunui nefericit disperat mai putin prevazator pe care-l intalnesti in trafic.
Leave a comment:
-
trusa de prim ajutor lipsa sau expirata nu este motiv de respingere la itp. stingatorul (chiar si expirat) si triunghiul da. stingatoarele auto tip spray nu se atesta. acestea sunt valabile atat cat scrie pe ele (si scrie) si dupa expirarea lor nu se reincarca .
Leave a comment:
-
Originally posted by IancuMIC View PostFoarte corecta remarca.
Nu cred ca e cineva care sa se duca anual cu stingatoru' la verificare...
Și nu doar atât, dar în actele mașinii am și certificatul de calitate care atestă că stingătorul e în bună stare de funcționare, dar și o copie a atestatului IGSU al firmei care face verificarea anuală.
Deh... deformație profesională, n-am ce-i face!
Leave a comment:
-
Originally posted by Kojak View PostNu-ti face probleme!
Masina te e ca noua la km astia, presupunand ca n-ai mers doar pe drumuri afectate.
La directie, articulatie si noxe, teoretic ar trebui sa stea beton.
Vezi sa-ti functioneze tot sistemul de lumini...si aia e.
Bafta!
Leave a comment:
-
Originally posted by Cherubino View PostIn ceea ce priveste stingatoarele, indiferent de tipul si destinatia lor (adica fie ca echipeaza cladirile sau autovehiculele), ele trebuie verificate anual de catre un operator economic care sa fie atestat de catre IGSU pentru astfel de verificari. Chiar daca cumperi un stingator omologat nou, pe care scrie ca are garantie 5 ani, garantia aia se refera la buna sa functionare sub rezerva efectuarii verificarilor periodice, asadar el tot trebuie dus la verificat la un an de zile (in cazul stingatorului nou anul decurge de la data fabricatiei, nu de la cea a cumpararii).
Nu cred ca e cineva care sa se duca anual cu stingatoru' la verificare, cum la fel cred ca la ITP, nu va cere nimeni si acest lucru; viza anuala.
Si trusa si instinctorul de la masinile mele au termen de valabiliate 5 ani. Dupa aia, altele.Last edited by IancuMIC; 5 May 2017, 13:59.
Leave a comment:
-
Ce chitra si ala...
Masina tipla, vroia si el de-o ciunga.
Am 5 ITP-uri la activ, niciodata nu m-au pus sa deschid portbagajul. Bine, nici nu m-am dus in perioada sarbatorilor.
Leave a comment:
-
Am facut revizia de 2 ani la Meridian Vest, iar dupa ce a iesit de pe rampa de revizie, am bagat-o pe stand la ITP (distanta de 10m intre rampe). Baiatul ala de la ITP stia ca trusele cu care au venit masinile (in vremea aia) sunt valabile doar 18 luni, asa ca m-a pus sa i le arat... Altfel, ce sa gaseasca la o masina care a facut revizia cu 5 minute in urma?
Leave a comment:
-
La trusa sanitara termenul de valabilitate este inscris pe cutie sau, daca s-a pierdut eticheta, se gaseste si pe pungile in care sunt ambalate componentele sterile. Poate fi si mai mult de 18 luni (de exemplu, trusa mea cumparata anul trecut e valabila pana in august 2020).
In ceea ce priveste stingatoarele, indiferent de tipul si destinatia lor (adica fie ca echipeaza cladirile sau autovehiculele), ele trebuie verificate anual de catre un operator economic care sa fie atestat de catre IGSU pentru astfel de verificari. Chiar daca cumperi un stingator omologat nou, pe care scrie ca are garantie 5 ani, garantia aia se refera la buna sa functionare sub rezerva efectuarii verificarilor periodice, asadar el tot trebuie dus la verificat la un an de zile (in cazul stingatorului nou anul decurge de la data fabricatiei, nu de la cea a cumpararii).
Leave a comment:
Leave a comment: