R A R - I T P

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 827sam
    replied
    tocmai m-am intors de la ITP, in acte e 1.6 mpi euro 3 iar pe stand la noxe a iesit euro 4 si pe gaz si pe benzina
    ca or fi bujiile bune (denso k20TT 2000 km), ca o fi uleiul bun (0w40 de vo 3 mii km), ca o fi benzina de 98 de la mol buna, ca o fi drac mov nu stiu insa a iesit euro 4, niciun joc pe nicaieri, la frane nici nu a discutat
    ce mi-a spus baiatul de acolo ca poti folosi anvelope mai mici sau mai mari dar sa fie in limite normale, adica m-ar fi trecut itpul si cu 185 60 R15, de retinut
    ITP deschis nou pe radovanu, langa andrei gpl.

Leave a comment:

• jelly
    replied
    Nu i-am dat nimic, astepta ceva dar m-am facut si eu ca ploua

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    @UrsBrun, e foarte corect ce spui tu.

@jelly, ITP-istu' ala n-avea de ce sa se lege si a incercat ceva...poate ii iesea si lui d-un Nekezol acolo.
    In final, l-ai spaguit, ori ba?

Leave a comment:

• UrsBrun
    replied
    Originally posted by jelly View Post
    au zis ca pentru ei conteaza geamurile din fata, nu ai voie sa pui folie de nicio culoare.
    Inca o dovada ca aia de la ITP habar nu au despre ce vorbesc. Iar asta e cam... trist!
    Pe fata poti pune folie solara sau antiefractie cu o transparenta minima de 70%.
    Adica RAR abroba si Gogu' de la ITP dezaproba?
    Deci...
    Last edited by UrsBrun; 22 September 2013, 14:52.

Leave a comment:

• jelly
    replied
    Ieri am fost la ITP si singurul lucru de care s-a luat nenea de acolo a fost folia de pe proiectoare, in rest masina a corespuns din toate punctele de vedere. Nici nu i-au interesat ca am folie pe geamurile din spate, au zis ca pentru ei conteaza geamurile din fata, nu ai voie sa pui folie de nicio culoare.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    ITP cu brio luat in Bz, service particular. au comentat putin de toba, dar nu a fost motiv de respingere. 90 roni.

Leave a comment:

• guestx
    replied
    Eu tot la Dacoserv (Salaj) am facut ITP-ul si nu am intampinat nici-o problema legata de folie (oricum este cu acte in regula).
    Unde mai pui ca folia a fost foarte buna cand mi-a fost sparta luneta de catre o piatra.
    Efectiv a ramas pe pozitie fara a-se imprastia prin toata masina. Am mers cu ea asa vreo 10 zile si nu a cazut.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Preciziei.

Leave a comment:

• SYL40
    replied
    Care Dacoserev ? Preciziei sau Salaj ?

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Am fost la ITP azi la Dacoserv.Am folii pe spate,m-a intrebat de autorizatie,in rest nu am avut probleme cu trecerea ITP-ului.L-a interesat noxe,lumini,frane.Nici nu avea ce sa gaseasca,masina-i din 2009.Era nemultumit ca ruginise acolo la motor unde se vede VIN.u(sau e cod motor acolo?). Am promis ca data viitoare o sa frec eu cu smirghel sa se vada cum trebuie.. Pret 90 ron.Multumit!!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google