Ce nu mi place la Loganul meu(MCV)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am facut 1000km cu el, si momentan ma deranjeaza ca nu e LAMBORGINI... in rest.. numai de bine.. momentan... :P

Comment

nu pot spune nimic de rau - nu am ce - sper sa nu am nici pe viitor

Comment

Nu-mi place cand merg cu spatele si am pasageri pe bancheta spate. Nu vad nimic. Trebuie sa-i pun sa "bage capul la cutie". In rest e ok.

Comment

anubis fara suparare dar aratami tu un MPV cu 7locuri in care sa vezi ceva in spate de la q7 carei suv si are 7 locuri pana la ce vrei tu...

sigpic

Comment

nus cum e la voi..eu la dealer am facut comanda de ferari rosu....si astia mi-au adus logan rosu...au gasit scuze...ca s-au incurcat comenzile..ca a fost nebuneala asta in decembrie cu sarbatorile..asta este..am luat loganul si am plecat..e bun si asta ,nu zic..desi parca mai bine imi statea in ferari..asta e...s-auzim de bine...

Comment

tu faci ca mine , cand faceau prietenii misto dece numi iau masina si le ziceam bai inca nu miam gasit nimic sami placa ferarii e mica ptr mine dar rapida , mias lua un hummer cai mare dar e prea lenta asa ca astept sa apara ceva nou si-a aparut mcvu 1.6 16v =

sigpic

Comment

Pe mine ma deranjeaza ca nu reusesc sa ii gasesc un defect sa pot comenta si eu ceva )

Comment

Ma mai inatalnesc din cand in cand ci dealerul de la care am cumparat mijina si ma mai intreaba daca am ceva probleme ,la care eu ii raspund ca tot astept ,la care el imi zice nu ai cum pt ca eu ti-am dat majina!!!!

Comment

va rog sa ma scuzati ca eu nu prea am ce discuta despre termeni speciali dar eu nujtiu mare lucru sa fac la o majina.Dar in schimb la condus sunt un model

Comment

• spunemi unde stai si o sa ai ce discuta pote pre mult(asta ma enerveaza si pe mine la multi loganisti daca nu gasesc nimic defect incep sa aiba defecte imaginate ,pitici ,greieri...mai nou daca tot nu gasesc nimic defect sau apucat de vandut fiecare ceva)acum am intelessssss din posturile tale - voi vati luat masini noi ca sa cautati defecte sa aveti ce parli pe aici "Ma mai inatalnesc din cand in cand ci dealerul de la care am cumparat mijina si ma mai intreaba daca am ceva probleme ,la care eu ii raspund ca tot astept ,la care el imi zice nu ai cum pt ca eu ti-am dat majina!!!!" -caaaat pesimism

Comment

• Pentru cei ce spun orice numai Logan nu li se va implini visul:

Daca se va construi includem si Mercedesul la marca nationala?(intrebarea este in gluma)
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Fabrica aia mai mult ca sigur nu se va construi. E doar un zvon, iar cei din presa il iau ca pe o stire adevarata.
                          Oricum la noi se fabrica instalatia electrica pentru A Klasse si B Klasse, la Timisoara.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pentru PETROMAN , sunt din Suceava. Eu nu mi-am cumparat masina sa caut defecte si sa parlesc. Eu am masina asta de 9 luni am facut 17000 km , sunt foarte multumit de masina. Am facut km astia cam 50% afara si 50% oras+ca in oras transport mai mult numa marfa cu ea, masina merge super.
                            Last edited by crististreulea; 14 March 2008, 14:10.

Comment

• Eu o am din 2006 si 24000 km si nu am nici o nemultumire doar ca tot scumpesc combustibilul
                              sigpic

Comment

• Garda la sol si scaunul soferului, sau pozitia la volan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google