am facut 1000km cu el, si momentan ma deranjeaza ca nu e LAMBORGINI... in rest.. numai de bine.. momentan... :P
Ce nu mi place la Loganul meu(MCV)
Collapse
X
-
nus cum e la voi..eu la dealer am facut comanda de ferari rosu....si astia mi-au adus logan rosu...au gasit scuze...ca s-au incurcat comenzile..ca a fost nebuneala asta in decembrie cu sarbatorile..asta este..am luat loganul si am plecat..e bun si asta ,nu zic..desi parca mai bine imi statea in ferari..asta e...s-auzim de bine...
Comment
-
tu faci ca mine , cand faceau prietenii misto dece numi iau masina si le ziceam bai inca nu miam gasit nimic sami placa ferarii e mica ptr mine dar rapida , mias lua un hummer cai mare dar e prea lenta asa ca astept sa apara ceva nousi-a aparut mcvu 1.6 16v =
sigpic
Comment
-
spunemi unde stai si o sa ai ce discuta pote pre mult(asta ma enerveaza si pe mine la multi loganisti daca nu gasesc nimic defect incep sa aiba defecte imaginate ,pitici ,greieri...mai nou daca tot nu gasesc nimic defect sau apucat de vandut fiecare ceva)acum am intelessssss din posturile tale - voi vati luat masini noi ca sa cautati defecte sa aveti ce parli pe aici "Ma mai inatalnesc din cand in cand ci dealerul de la care am cumparat mijina si ma mai intreaba daca am ceva probleme ,la care eu ii raspund ca tot astept ,la care el imi zice nu ai cum pt ca eu ti-am dat majina!!!!" -caaaat pesimism
Comment
-
Fabrica aia mai mult ca sigur nu se va construi. E doar un zvon, iar cei din presa il iau ca pe o stire adevarata.
Oricum la noi se fabrica instalatia electrica pentru A Klasse si B Klasse, la Timisoara.
Comment
-
Pentru PETROMAN , sunt din Suceava. Eu nu mi-am cumparat masina sa caut defecte si sa parlesc. Eu am masina asta de 9 luni am facut 17000 km , sunt foarte multumit de masina. Am facut km astia cam 50% afara si 50% oras+ca in oras transport mai mult numa marfa cu ea, masina merge super.Last edited by crististreulea; 14 March 2008, 14:10.
Comment
Comment