Noua Dacia MCV Stepway

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Silica
    replied
    Nu e vreme buna de "spalat motorul"! Daca scapi cumva apa pe unde nu trebuie, nu te ajuta nici temperatura.
    Mizeria cea cu miros cred ca este pe scut.
    Last edited by Silica; 20 March 2018, 14:55.

Leave a comment:

• DannyMC
    replied
    Originally posted by CrisBg View Post
    Nu vad alta solutie decat spalarea motorului. Rog sugestii!!!
    Se poate spala dar nu cu aparat cu presiune! Eu il spal periodic, cu carpa si cu galeata cu apa.

Leave a comment:

• t1b1m
    replied
    Originally posted by CrisBg View Post
    A spalat cineva pana acum motorul Tce? Aveti idee daca este sau nu recomandat sa fie spalat? Intreb pentru ca, zilele trecute am constatat cu stupoare ca niste sobolani si-au facut de cap in compartimentul motor. La prima vedere nu au produs nicio paguba majora, motorul mergand impecabil si fara sa se aprinda vreun martor in bord. Singura problema este ca au lasat o mizerie si un miros de nedescris. Nu vad alta solutie decat spalarea motorului. Rog sugestii!!!

Va multumesc!
    Nu e voie.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Leave a comment:

• CrisBg
    replied
    A spalat cineva pana acum motorul Tce? Aveti idee daca este sau nu recomandat sa fie spalat? Intreb pentru ca, zilele trecute am constatat cu stupoare ca niste sobolani si-au facut de cap in compartimentul motor. La prima vedere nu au produs nicio paguba majora, motorul mergand impecabil si fara sa se aprinda vreun martor in bord. Singura problema este ca au lasat o mizerie si un miros de nedescris. Nu vad alta solutie decat spalarea motorului. Rog sugestii!!!

Va multumesc!

Leave a comment:

• marconex
    replied
    Sptmâna viitoare ridic masina MCV Stepway, ce sfaturi îmi dai înainte s ridic masina de la dealer?
    Ce sa verific?...acte, etc.

Trimis de pe al meu HUAWEI RIO-L01 folosind Tapatalk

Masina o sa o ridic de la Meridian Sud

Trimis de pe al meu HUAWEI RIO-L01 folosind Tapatalk
    Last edited by marconex; 12 March 2018, 21:45. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Marius Ile
    replied
    Nu-mi merge google translate, dar e posibil. Am vazut ca sunt diferente de latara la tara

Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk

Leave a comment:

• RazvanF
    replied
    Deci vorbesc prostii ....ma jur. Pe configuratorul online apar versiunile Base Ambiance si Stepway. Ce este diferit la stepway este faptul ca are mai multe dotari fata de ambiance.
    Vedeti si voi http://www.dacia.dk/logan-mcv/priser-og-udstyr/
    Cred ca se poate folosi google translate.

Leave a comment:

• Marius Ile
    replied
    Interesant

Leave a comment:

• RazvanF
    replied
    Da, greseala mea, am ajuns acasa si m-am uitat peste hartii si este versiunea Prestige.
    M-am uitat peste optiuni si nu are nimic specificat despre semnalizare in oglinda, doar ca oglinzile sunt electrice cu incalzire si vopsite in gri inchis metalizat.
    Am intrat azi pe configurator online si la fel, nu are optiune pentru semnalizare in oglinzi, nici macar nu se specifica ca ar fi. Adica orice versiune ar fi aleasa nu vine cu asa ceva.
    Last edited by RazvanF; 28 February 2018, 20:15. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Silviu
    replied
    Originally posted by RazvanF View Post
    Nu si a mea .... Sa fie alta politica pentru alte tari?
    Pai nu ai scris mai sus ca e nivelul de echipare Ambiance?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Leave a comment:

• RazvanF
    replied
    Idee/loc pentru montare stingator. L-am cumparat cu suport si l-am prins de tabla masinii cu 2 autoforante.
    Attached Files
    Last edited by RazvanF; 28 February 2018, 18:31.

Leave a comment:

• Onixer
    replied
    Stiu ca s-ar putea sa fiu off topic dar la Sandero Stepway doar varianta Prestige avea semnalizari pe oglinzi. Orice fel de Prestige vine la pachet cu semnalizari pe oglinzi / AC automat si geamuri electrice spate (din cate stiu)

Leave a comment:

• RazvanF
    replied
    Nu si a mea .... Sa fie alta politica pentru alte tari?

Leave a comment:

• Silviu
    replied
    Toate echiparile MCV Prestige (Stepway sau nu) au semnalizarile pe oglinda.

Leave a comment:

• Marius Ile
    replied
    Da, tot stepway prestige. Am observat si eu dupa achizitie ca am semnalizari in oglinzi . Cred ca e doar la stepway prestige...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google