Nu e vreme buna de "spalat motorul"! Daca scapi cumva apa pe unde nu trebuie, nu te ajuta nici temperatura.
Mizeria cea cu miros cred ca este pe scut.
Noua Dacia MCV Stepway
Collapse
X
-
Nu e voie.Originally posted by CrisBg View PostA spalat cineva pana acum motorul Tce? Aveti idee daca este sau nu recomandat sa fie spalat? Intreb pentru ca, zilele trecute am constatat cu stupoare ca niste sobolani si-au facut de cap in compartimentul motor. La prima vedere nu au produs nicio paguba majora, motorul mergand impecabil si fara sa se aprinda vreun martor in bord. Singura problema este ca au lasat o mizerie si un miros de nedescris. Nu vad alta solutie decat spalarea motorului. Rog sugestii!!!
Va multumesc!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Leave a comment:
-
A spalat cineva pana acum motorul Tce? Aveti idee daca este sau nu recomandat sa fie spalat? Intreb pentru ca, zilele trecute am constatat cu stupoare ca niste sobolani si-au facut de cap in compartimentul motor. La prima vedere nu au produs nicio paguba majora, motorul mergand impecabil si fara sa se aprinda vreun martor in bord. Singura problema este ca au lasat o mizerie si un miros de nedescris. Nu vad alta solutie decat spalarea motorului. Rog sugestii!!!
Va multumesc!
Leave a comment:
-
Sptmâna viitoare ridic masina MCV Stepway, ce sfaturi îmi dai înainte s ridic masina de la dealer?
Ce sa verific?...acte, etc.
Trimis de pe al meu HUAWEI RIO-L01 folosind Tapatalk
Masina o sa o ridic de la Meridian Sud
Trimis de pe al meu HUAWEI RIO-L01 folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Nu-mi merge google translate, dar e posibil. Am vazut ca sunt diferente de latara la tara
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Deci vorbesc prostii ....ma jur. Pe configuratorul online apar versiunile Base Ambiance si Stepway. Ce este diferit la stepway este faptul ca are mai multe dotari fata de ambiance.
Vedeti si voi http://www.dacia.dk/logan-mcv/priser-og-udstyr/
Cred ca se poate folosi google translate.
Leave a comment:
-
Da, greseala mea, am ajuns acasa si m-am uitat peste hartii si este versiunea Prestige.
M-am uitat peste optiuni si nu are nimic specificat despre semnalizare in oglinda, doar ca oglinzile sunt electrice cu incalzire si vopsite in gri inchis metalizat.
Am intrat azi pe configurator online si la fel, nu are optiune pentru semnalizare in oglinzi, nici macar nu se specifica ca ar fi. Adica orice versiune ar fi aleasa nu vine cu asa ceva.
Leave a comment:
-
Idee/loc pentru montare stingator. L-am cumparat cu suport si l-am prins de tabla masinii cu 2 autoforante.Attached FilesLast edited by RazvanF; 28 February 2018, 18:31.
Leave a comment:
-
Stiu ca s-ar putea sa fiu off topic dar la Sandero Stepway doar varianta Prestige avea semnalizari pe oglinzi. Orice fel de Prestige vine la pachet cu semnalizari pe oglinzi / AC automat si geamuri electrice spate (din cate stiu)
Leave a comment:
-
Toate echiparile MCV Prestige (Stepway sau nu) au semnalizarile pe oglinda.
Leave a comment:
-
Da, tot stepway prestige. Am observat si eu dupa achizitie ca am semnalizari in oglinzi . Cred ca e doar la stepway prestige...
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Leave a comment:

Sa fie alta politica pentru alte tari?
Leave a comment: