Originally posted by tipicarul
View Post
De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
Bine! Trecem la subiect?
Dati-mi voie sa raman in continuare nemultumit de calitatea BENZINEI de la Mol!
Leave a comment:
-
nu s-a discutat si de injectoare de diesel, diseluri care tacane in functie de statia de unde alimentezi sau care nu fac deosebirea intre firme (Iancu si NDL)... la asta ma refeream. daca te uiti la titlul topicului poate-ti dai seama ca unele posturi nu au treaba aici; cat despre cearta, raman la parerea ca-n posturile 1367-1379 au fost momente cand discutia ta cu K fost cam apriga. poate asa vad eu, din luna.
Leave a comment:
-
Este evident de pe luna ca ti-este mintea in luna, atunci cand citesti pe aici!
Daca tu imi arati mie unde ne certam noi pe forumul asta care MOTORINA e mai buna, eu ma duc sa ma calugaresc!Originally posted by Seba View Postin ultima vreme era vorba de problema unui coleg cu benzinar, voi va certati care motorina e mai buna
ce pricepe omul, saracul?
Din pacate asta explica multe!Originally posted by Costi-bc View Post... dar traim in Romanica...
Leave a comment:
-
si in plus statiile "peco" nu mai apartin firmelor mama , doar le poarta brandul. desigur , seful sau patronul fiecareia e obligat sa cumpere combustibilul de la firma mama , dar traim in Romanica...
eu pun doar de la statii "peco" mari , nu de alea ascunse pe stradute. prefer sa fac plinul inainte de un drum mai lung. prefer petrom si omv , dar nu am avut probleme nici cu mol.
Leave a comment:
-
in ultima vreme era vorba de problema unui coleg cu benzinar, voi va certati care motorina e mai buna
ce pricepe omul, saracul?
Leave a comment:
-
Nu m-am lamentat prietene si consider ca din informatiile mele cineva va avea ceva de invatat... cand am intrat aici, prima data am participat la sondaj!Originally posted by mr.K View PostAi fost numai off topic, te-ai lamentat atat de unde nu mai alimentezi, ca ai uitat sa spui de unde alimentezi, totusi.
Pun si benzina si motorina de la OMV, in ciuda faptului ca erau nimeni cand au cumparat pe doi lei Petromul si acum au ajuns ce au ajuns datorita resurselor noastre!
Atentie! Discutia cu marfa petrom se referea la benzina! Despre motorina lor proasta am auzit si eu pe la prieteni care au service-uri auto... si nu am avut curaj sa fac experimente pe masinile mele!Originally posted by B997NDL View Post...
cea mai proasta e la lukoil care nu cred ca vand marfa petrom. am bagat de la ai si parca aveam o mana de cuie in motor, asa tacanea...
Leave a comment:
-
diesel, dupa ce am testat tot, bag numai rompetrol. diferenta mi se pare mare fata de urmatorul clasat (petrom, omv.. acelasi lucru)
cea mai proasta e la lukoil care nu cred ca vand marfa petrom. am bagat de la ai si parca aveam o mana de cuie in motor, asa tacanea. nu stiam cum sa scap de ea mai repede.
cea mai vanjoasa e cu efix 55, dar parca o papa mai repede. dar diferenta e notabila.
Leave a comment:
-
Ai fost numai off topic, te-ai lamentat atat de unde nu mai alimentezi, ca ai uitat sa spui de unde alimentezi, totusi.
Leave a comment:
-
Ma refeream la Petrom, unde pretul pe litru e cu 8-10 bani mai mic decat la concurenta, iar calitatea e la nivelul celorlalti concurenti.
Iar injectoarele nu se duc de la un plin de carburant prost. La benzina, de fapt, nu prea se duc, pe perioada utila de viata a masinii.Last edited by mr.K; 10 July 2017, 12:16.
Leave a comment:

Leave a comment: