De unde alimentati cu benzina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• enc_edy
    replied
    Habar nu am......iau de bun ce ziceti voi )))))

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    ....aditiv?

Leave a comment:

• enc_edy
    replied
    Dragilor,

Eu am băgat mult timp Rompetrol si de la un timp am zis sa fac o schimbare ca parca nu mai mergea ca înainte tiripliciul.....
    Am băgat vreo 2 luni de la MOL si nu am simtit nicio diferenta...pana acum 2 săptămâni când motorul făcea ff urat si am zis pas...(stransesem si vreo 12 lei pe cardul de fidelitate...) ) si am trecut la Petrom....nici aici nubsimt diferente.....singurul lucru notabil este ca am luat intr-o sticla de juma' niste benzina de la Petrom si a stat 2 sapt in magazie.....si acum câteva zile am obs ca s-a separat ceva de benzina....(gen uleiul de bucătărie pus intr-un pahar cu apa) de culoare rosie/roz.....si care stătea pe fundul sticlei dar plutea.....))). Mentionez ca in sticla erau aprox 250ml benzina.....
    Statia este Petrom Morarilor.....
    Daca stie cineva ceva in plus, sunt curios sa aflu.....treb sa fac eu si o poza....

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    ....Maxx 100

Leave a comment:

• plasStik3
    replied
    Dintre Rompetrol 98, Petrom 99, Omv 100 si Mol evo99 care este dupa parerea voastra ceea mai buna? Eu pana acum am alimentat numai cu Petrom 99 iar masina merge destul de bine. Am bagat azi si de la Rompetrol 98 dar nu am apucat sa faca inca o diferenta.

Leave a comment:

• madhorsefuzzy
    replied
    Ce zvon ca e ditai stirea: Rafinăria Petromidia va fi oprită în perioada 11 octombrie - 20 noiembrie pentru revizie generală
    Pe parcursul reviziei, compania va asigura livrările de produse către clienți din stocurile proprii și de pe piața regională, se arată într-un comunicat al Rompetrol Rafinare.
    Chiar ma miram de diferentele mari de pret intre Efix si EfixS atat la benzina cat si la motorina.

La benzina diferenta era de 66 bani iar la motorina de 30 bani. Sambata era de 74bani la benzina si de 49 bani la motorina.

Ma intreb cine le da motorina de 55 pentru ca restul nu au decat de maxim 51.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Cred ca zvonul se confirma, nu mai este efix-ul cum era. Am alimentat de la doua statii in PN (o luna /50 lei/ sapt) si pe trasee identice am avut comport diferite la motor (zgomot, putere). Nu cred ca temp ambientala influenteaza asa mult.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    Umbla zvonul ca la mol era benzina rompetrol iar rompetrol, mai nou, a oprit rafinaria si cumpara direct de la lukoil. Asta zic de pe forumul unei marci care simte benzina mai bine ca dacia si se adapteaza dupa ea pentru ca 11 raport de comprimare si detonatiile nu iarta

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Am alimentat la parteneri si cred ca a avut apa din belsug in benzina.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by mr.K View Post
    Normal ca da. Numai statie partener sa nu fie.
    nici eu nu alimentez niciodata la parteneri.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    In general o cisterna alimenteaza 2-3 statii la un drum, eventual 2 Petrom si una MOL.

Diferente pot fi ca sarje diferite de carburant, de la o zi la alta. Daca azi e benzina ce ti se pare ok la o statie, peste o saptamana, s-ar putea sa dai de carburant care ti se pare mai prost, fiind din alta sarja de productie.

Rompetrol are depozite din care alimenteaza o zona intinsa, deci diferente de carburanti dintre 2 statii Rompetrol sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire in aceeasi zi.

Statiile cu clientela putina sunt de evitat, benzina cu cat sta mai mult in tanc, pierde niste fractii.

Dar nah, pentru cine nu cunoaste domeniul, e greu de inteles. Unii nici n-au vazut vreo rafinarie pe dinauntru
    Last edited by mr.K; 26 October 2015, 15:10.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by B997NDL View Post
    eu credeam ca e vorba de companie. ce relevanta are statia ?
    Spune cum vrei; statia Petrom, Drumul Taberei, ca exemplu. Stam acum sa despicam fiecare cuvant...ce sa-ti spun.
    In mod sigur pot fi diferente, in ceea ce priveste calitatea carburantului, chiar intre statiile aceleiasi companii.

La subiect, va rog.
    Last edited by IancuMIC; 26 October 2015, 16:35.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    De companie e vorba, statia nu are relevanta, a scris unul prostii in primul post si nu si-a dat seama, ca de fapt se referea la companii.
    Spuneti aici statiile de unde alimentati cu benzina si votati in pool-ul de sus.

Eu puneam pana azi de la PetrOMV, dar azi, dupa ce am avut niste rateuri pe admisie, bineinteles de la apa din benzina, m-am hotarat sa ii evit. De acum in colo o sa alimentez de la MOL sau PetrOMV,
    cred ca toti alimenteaza de la statia cea mai apopiata a companiei preferate.
    Normal ca da. Numai statie partener sa nu fie.
    Last edited by mr.K; 26 October 2015, 14:13.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post
    Haideti sa punem un pic de ordine.
    Deci, statia de unde alimentati si cateva cuvinte despre motivul care v-a determinat sa optati pentru aceasta; doar daca e cazul. E un poll topicul totusi, in cazul in care nu ati observat.
    ...
    Succes.
    eu credeam ca e vorba de companie. ce relevanta are statia ? cred ca toti alimenteaza de la statia cea mai apopiata a companiei preferate.
    eventual sa existe un poll unde userii sa spuna care benzina/mororina cred ca e cea mai buna.
    mie, de exemplu, threadul cu preturile carburantilor mi se pare cumva inutil, ca n-o sa ma apuc sa merg pe sos alexandriei numai fiindca e ceva mai ieftin carburantul. si sunt mai aproape decat multi useri. alimentezi de la benzinaria care iti iese in cale.
    poate in orasele mici e folositor threadul, dar ca sa fac 13 km ca sa bag motorina mai ieftina cu 20 de bani....

Originally posted by Oti View Post
    Nu tu ai pus filmuletele cu apa turnata pe "gatul" motorului? O "dusca" din cand in cand e binevenita.

le-am pus, dar era apa intrata pe la intake-ul de aer, nu in combustibil.
    Last edited by B997NDL; 26 October 2015, 14:02. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Nu tu ai pus filmuletele cu apa turnata pe "gatul" motorului? O "dusca" din cand in cand e binevenita.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google