De unde alimentati cu benzina?
Collapse
X
-
In general cat platesti atat primesti, promotiile nu sunt nicio sfaraiala. Eu sunt foarte multumit de gpl de la lukoil ... consum bun si sunt multumit cum merge cazanul.
Leave a comment:
-
In weekend am prins reducere la lukoil la benzolul de 98, am facut plinul cu 5.9 lei litrul, am iesit chiar mai ieftin decat daca puneam de 95...
Ma asteptam sa traga la fel ca, cu cea de 95 din alta parte, ptr ca si la megane cand alimentam de a lukoil masina era mai lenesa si papa mai mult, dar acum, masina este lenesa, si chiar daca este de 98, se simte ca o benzina de 95 proasta rau...
Nu consuma mai mult, dar tre sa o turez sa fuga, nu mai pleaca bine de la 2000 ci doar de pe la 2500...
Ati mai patit careva asa ceva cu lukoil de 98 ?
Leave a comment:
-
De obicei fac plinul ochi, pana da benzina afara din rezervor, si pot sa zic ca intr-un rezervor de logan intra 65 litriOriginally posted by mr.K View PostDe cate ori am facut plinul de la prima liniuta, niciodata nu a intrat mai mult de 40-43 litri, sau 47 de litri de la martor carburant aprins.
60 de litri nu intra nici cu rezervorul uscat, daca nu balansezi masina sa se aseze mai bine benzina in rezervor.
Pompele alea se verifica periodic, dar... si aia de la Metrologie au nevoie de benzina, ca au salarii mici.
Leave a comment:
-
Guest repliedam luat meru benzina in bidoane de 5 litrii de apa plata, de obicei face ceva spuma benzina, asa ca in rezervor se intampa la fel.
de asta va spun sa incercati o alimentare mai inceata, ca sa zic asa.
Leave a comment:
-
N-auzi...benzinarii ca-n Bucuresti, in toata tara nu gasesti.
Io bag uneori putin peste plin, nu mult, cca. 1-2 litrii maxim. Rotunjesc la suma, nu la litrii. Indifrent de metoda de plata, card sau numerar.
Se mai intampla sa sara pistolu' fix la suma rotunda, da' foarte rar.
Leave a comment:
-
De fiecar data cand am facut plinul stiam cata benzina mai am in rezervor - de obicei alimentam cand se aprindea becul (atunci mai are 7l), iar daca mai mergeam dupa ce se aprindea becul calculam -1 sau -2l in functie de cati km mai faceam, ca nu ajungeam la benzinarie fix cand se aprindea becul si de fiecare data, fara exceptie, pompa se oprea atunci cand se faceau 50l in rezervor (ex. alimentat 43l + 7l ramasi in rezervor).
Niciodata nu am alimentat mai mult de atat pentru ca nu vad rostul. Daca trebuia sa traversez un desert si nu gaseam benzinarie pe drum, intelegeam, dar altfel mi se pare total absurd.
cj10alx, doar motorina face spuma, benzina nu.
Leave a comment:
-
pistolul sare din cauza ca se face o spuma in rezervor si cum ajunge spuma la pistol sare
Leave a comment:
-
Guest replieddeci e cea mai buna metoda, chiar daca dureaza un pic mai mult la alimentare.Originally posted by Kojak View Postadica sa nu mai blocam pistolu'?
Am patit-o si io de cateva ori, probabil din cauza presiunii mari, mi-a sarit pistolu' ca la plin (desi nu era)...cand de fapt mai intrau minim 10l in rezervor. Chiar ma bucuram, cica minte cb, ia uite ce putin am consumat.
Leave a comment:
-
In Loganul diesel din 2005 intra 70 litri atunci cand e uscat. Bag pana da pe jos. Am nevoie de autonomie mare si nu pot alimenta decat din Bucuresti.Alimentez de la toate statiile Mol din Bucuresti deci cam greu sa fure toti la fel. In trei ani de alimentat pana in gura am reusit sa distrug garnitura de la capacul de sub bancheta spate si a inceput sa se prelinga motorina peste acel capac si sa miroasa in masina. Cu greu au reusit cei de la reprezentanta sa puna alta garnitura. Deci, faza cu plinul pana in gura nu e bun este adevarata.
Leave a comment:
-
adica sa nu mai blocam pistolu'?
Am patit-o si io de cateva ori, probabil din cauza presiunii mari, mi-a sarit pistolu' ca la plin (desi nu era)...cand de fapt mai intrau minim 10l in rezervor. Chiar ma bucuram, cica minte cb, ia uite ce putin am consumat.
Last edited by Kojak; 26 June 2014, 17:47.
Leave a comment:
-
Guest repliedde acord cu tine, cu chestia asta ma lupt si eu .Originally posted by Drogas View Posteu zic ca nu e concludent ce a patit Paruluscorilo...
e posibil ca la MOL sau altii sa bage benzina cu presiune si sa faca spume in rezervor, bagi 40 de litri sare pistolul si zici ca ai facut plinul, iar astia la lukoil sa aibe presiune mai mica
Era concludent daca resetai BC si asteptai sa vezi cati litri se consuma din rezervor...
rezolvarea e una singura; in momentul alimentarii apasam mai putin pe tija pistoletului si nu mai curge asa repede.
Leave a comment:
-
Daca faci plinul pana in buza o sa constati ca mai ai o liniuta si ai consumat 55 de litri pe BC
Rezervorul e de 50L generic dar ramane si pe conducte pana la buson.
Dupa cum stii benzina vara la caldura face vapori deci rezervorul e de 50 L + spatiu care sa permita dilatarea, de aia nu e recomandat sa faci plinul pana in buza ci pana sare o data pistolul.
Ca fapt divers am plecat cu un PET de apa de 10litri si am bagat 9.7 litri de benzina, deci fura astia cu apa plata la greu.
Leave a comment:
-
De cate ori am facut plinul de la prima liniuta, niciodata nu a intrat mai mult de 40-43 litri, sau 47 de litri de la martor carburant aprins.
60 de litri nu intra nici cu rezervorul uscat, daca nu balansezi masina sa se aseze mai bine benzina in rezervor.
Pompele alea se verifica periodic, dar... si aia de la Metrologie au nevoie de benzina, ca au salarii mici.
Leave a comment:

Leave a comment: