De unde alimentati cu benzina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Drogas
    replied
    eu zic ca nu e concludent ce a patit Paruluscorilo...

e posibil ca la MOL sau altii sa bage benzina cu presiune si sa faca spume in rezervor, bagi 40 de litri sare pistolul si zici ca ai facut plinul, iar astia la lukoil sa aibe presiune mai mica

Era concludent daca resetai BC si asteptai sa vezi cati litri se consuma din rezervor...

Leave a comment:

• cj10alx
    replied
    Originally posted by vitriol View Post
    Crezi?
    Dupa ce ca e atata cat e pretul la benzina mai si fura ?

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Originally posted by cj10alx View Post
    cam suspect zic eu
    Crezi?

Leave a comment:

• cj10alx
    replied
    Originally posted by ParuLuScorilo View Post
    Eu va spun de unde nu mai alimentez: Lukoil de pe Mihai Bravu (unde se face podul, sensul spre Tineretului). Am tot pus acolo, m-a pacalit pretul cel mai mic. Cum de obicei faceam plinul cand ajungeam pe la jumate, nu am suspectat nimic. Pana intr-o zi, cand am ajuns la o singura liniuta aprinsa, abia se stinsese penultima. Si am alimentat la acel Lukoil aproape 60 de litri, fara sa fortez deloc. Am inghitit galusca, dar data urmatoare am lasat tot asa, abia se stinsese penultima liniuta si am alimentat la un Mol. Ce credeti? sigur ca au intrat vreo 40 litri si ceva numai. De atunci am alimentat la Petrom si de cateva ori la Mol si Rompetrol, diverse benzinarii, si pe bonuri diferentele sunt de cel putin 50 de lei (pastrez bonurile luni de zile, e damblaua mea). Mama lor.

rezervorul nu e de 50? nu ti,ai dat seama ca ai rezerva plina? si intra 60 de litri..... ? cam suspect zic eu

Leave a comment:

• ParuLuScorilo
    replied
    O poveste cu niste hoti

Eu va spun de unde nu mai alimentez: Lukoil de pe Mihai Bravu (unde se face podul, sensul spre Tineretului). Am tot pus acolo, m-a pacalit pretul cel mai mic. Cum de obicei faceam plinul cand ajungeam pe la jumate, nu am suspectat nimic. Pana intr-o zi, cand am ajuns la o singura liniuta aprinsa, abia se stinsese penultima. Si am alimentat la acel Lukoil aproape 60 de litri, fara sa fortez deloc. Am inghitit galusca, dar data urmatoare am lasat tot asa, abia se stinsese penultima liniuta si am alimentat la un Mol. Ce credeti? sigur ca au intrat vreo 40 litri si ceva numai. De atunci am alimentat la Petrom si de cateva ori la Mol si Rompetrol, diverse benzinarii, si pe bonuri diferentele sunt de cel putin 50 de lei (pastrez bonurile luni de zile, e damblaua mea). Mama lor.

Leave a comment:

• cj10alx
    replied
    Originally posted by Razvy View Post
    Eu bag aditiv de la ei apoi full 98 la drumuri lungi si crede-ma ca merge de rupe

Sent from my ODYSEA-4 using Forum Runner

si nu consuma mai mult ?

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    Eu bag aditiv de la ei apoi full 98 la drumuri lungi si crede-ma ca merge de rupe

Sent from my ODYSEA-4 using Forum Runner

Leave a comment:

• cj10alx
    replied
    Originally posted by raduprov View Post
    au ceva oferta pana in septembrie la lukoil la benzina de 98 supersport sau cum i zice , daca ai card la ei ai reducere 80 de bani la litru , deci iti vine la pret de 95 ..
    asa e am primit si eu mesajul pe tel , dar despre benzina nu mi se pare nici o diferenta ectosport 98- benzina 95

Leave a comment:

• raduprov
    replied
    au ceva oferta pana in septembrie la lukoil la benzina de 98 supersport sau cum i zice , daca ai card la ei ai reducere 80 de bani la litru , deci iti vine la pret de 95 ..

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    Originally posted by burtosu View Post
    Bani aruncati aiurea pe benzina de 99,100 etc,s-a demonstrat ca pe motoare sub 150 cp e frectie la picior de lemn,ma indoiesc ca la polizoarele noastre se simte vreo diferenta fata de aia de 95,eventual un mers mai rotund al motorului,am bagat de la toate statiile in vremurile bune benzina cu CO cea mai mare si nu am simtit absolut nicio diferenta fata de cea de 95.
    Asa ca fiecare face cum crede cu banii lui.
    Mers rotund al motorului, consum mai mic, etc.
    Ce-i drept, cu benzina de 99 de la noi mai slabut, dar dacda ai alimenta din vest, unde aditivii sunt ce trebuie, ai simti diferenta.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Alimentat Rompetrol Luica- benzina efix 95: 6,13 Ron/litru si la motorina este: 6,23 ron/litru. Inca nu au scumpit benzina ca in reteaua Petrom. Am vazut de dimineata la Jilava ca au scumpit-o.Eu am alimentat tsv stalpu si merge foarte bine masina.
    Last edited by aris86; 16 May 2014, 16:58.

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    TSV - cea mai proasta benzina. mai proasta si decat aia de la carefura.
    cel putin ala de pe alexandriei, cum iesi din B imediat dupa giratoriul de la cristalului, stiu cativa oameni care au probleme grave - martor motor aprins, balbaiala, mort la relanti cand vireaza pe loc, etc. e orice numai benzina nu.
    am bagat de cateva ori de la ei si la mine e masina lesinata maxim plus ca in timp ce alimentez miroase a naftalina sau ceva asemanator din rezervor.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Am observat în timp că Petrom-ul acesta de pe Şos.Alexandriei are cele mai mici preţuri comparativ cu altele din aceiaşi reţea.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    Au ieftinit, cine? Petromul ala sau in general?!
    Doar petromul acela, e la concurenta cu TSV de la Bragadiru si Stalpu.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Au ieftinit, cine? Petromul ala sau in general?!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google