Pareri Posesori Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by ali86 View Post
    eu am 175 km facuti ..deci inca in rodaj, dar sincer...mi-e mila doar cand ma gandesc ca ii voi da 3000 3500...stiu ca are motor de turatie , dar totusi................ cand o sa ai si tu 400 000km la bord,,atunci o sa-ti spun eu saru-mana..pana atunci...ciocul mic si fa pe viteazul
    Off...Zici ca ai 400.000 de km la volan si tu nu stii sa rodezi o masina!?
    Daca ai fi avut intradevar km aia la bord ai fi stiut cum sa conduci o masina si cum sa ii faci rodajul si nu mai puneai intrebari de soferi incepatori,,dar vazand ca tu la 3000 de ture te plangi ca crapa motorul atunci inseamna ca daca ar vedea 4000/5000 de ture deja lesini de mila masinii.
    Mai bine poti zice ca aia 175 de km facuti cu loganul sunt toti km facuti de tine pana acum plus km facuti la scoala de soferi....Deci fara suparare eu zic ca esti incepator in ale soferiei.

On..Deci da-i viteza ca nu are nici pe naiba si chiar aia din service/reprezentanta zic de un maxim 4000 de ture in rodaj si uneori mai mult.

Ps..si pe viitor nu mai scrie in LIMBAJ MIRC !!!

Leave a comment:

• suhoiviper
    replied
    Nu are nimic daca ii mai dai in rodaj, din cand in cand, chiar si 4.000 de ture.
    Stai linistit ca nu se intampla nimic la motor.
    Hai sa nu transformam un topic despre masini in altceva decat este.

Leave a comment:

• ali86
    replied
    parca spuneai ca te-ai oprit...lasa mishtourile acasa si...oi fii tu Loganist de 5 stele pe acest site...dar nu face pe viteazu ca nu tine cu mine. cand o sa ai si tu 400 000km la bord,,atunci o sa-ti spun eu saru-mana..pana atunci...ciocul mic si fa pe viteazul cu fetitzele in parcare la un burn...ceva ! Fii baiat cu capul pe umeri si invata sa-ti respecti "co-locatarii" forumului. Ca nu suntem in piata sa ne tziganim. Suntem aici sa ne ajutam cu sfaturi nu cu reproshuri. Hai RESPECT !

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Eu m-am oprit. Nu are rost. Sa ne anunti cand ajungi la 100.000km, poate asa iese motorul din rodaj si o poti tura peste 3000 RPM.

Leave a comment:

• ali86
    replied
    @ andreyi voi chiar nu aveti ce face decat sa scarmanati in fundul problemei...si inca o chestie...voi nici macar nu va uitati la inceputul topicului sa vedeti de unde incepe, voi doar preluati o discutie de la sfarsitul discutiei. Eu am pus o intrebare, cine nu este in stare si nu stie sa raspunda, sa se limiteze doar la cunostintele lui. DUDE

sunteti slabuti.."no offense" ! este forum pt dacii sau pt cum sa ne porcaim intre noi.Sau mai este o scuza...nu stii ce sa scrii si incepi sa latri la altul. Voi chiar nu stiti cand sa va opriti.
    Last edited by ali86; 19 January 2012, 22:19. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    "Asa ca nu am ce sa invat de la unii ca tine...care sincer nu mi-ai raspuns la "intrebare"", care este ea intrebare...
    No offense!

Leave a comment:

• ali86
    replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    N-are nimeni nimic cu tine, n-are nimeni nimic cu faptul ca stii sa scrii corect gramatical sau nu, dar multi incearca sa ne explice cum se rezolva o ecuatie de gradul 2 in timp ce habar n-au tabla inmultirii. Deci pentru a comunica civilizat trebuie sa o iei de jos, tu cu manutele tale ai scris mai sus ca ti-e mila sa-i dai peste 3 mii de ture pentru ca mai tarziu sa scrii ca "bineinteles ca ii voi da peste 3 mii, ca doar de acolo "trage" " ....
    Se pare ca nu ai inteles tu nimic. Am scris corect pana acum? virgule nu am dar am scris cu litera mare la inceput de propozitie, am pus punct si semnul intrebarii. Cineva a postat un comment si eu am pus oarecum o intrebare. Avand masina noua, nu am mai condus pana acum o astfel de masina, adica de o asemenea turatie. Si fiind cu ea in rodaj am intrebat daca se poate da si peste 3000 de turatii, avand in vedere faptul ca cei de la Dacia au spus ca in primii 1000-2000km la bord sa nu se depaseasca 110-120km/h, asta fiind 3000 tr. Voi in loc sa le raspundeti la amaratii (incepatori) care au "ceva de invatat de altii mai experimentati", stati sa le analizati orice detaliu si va abateti de la topic. Doar ia ca exemplu urmatorul lucru : La inceputul topicului cineva pune o intrebare si sunt vreo 5 pagini din care doar pe prima da cineva un raspuns sau o parere, dupa care vei observa ca sunt 4 pagini si jumatate cu off-topic, adica "cum sa-i invatam pe unii sa scrie corect" sau ...altele. Asa ca nu am ce sa invat de la unii ca tine...care sincer nu mi-ai raspuns la "intrebare". Doar ai avut grija sa te iei de mine.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    N-are nimeni nimic cu tine, n-are nimeni nimic cu faptul ca stii sa scrii corect gramatical sau nu, dar multi incearca sa ne explice cum se rezolva o ecuatie de gradul 2 in timp ce habar n-au tabla inmultirii. Deci pentru a comunica civilizat trebuie sa o iei de jos, tu cu manutele tale ai scris mai sus ca ti-e mila sa-i dai peste 3 mii de ture pentru ca mai tarziu sa scrii ca "bineinteles ca ii voi da peste 3 mii, ca doar de acolo "trage" " ....

Leave a comment:

• ali86
    replied
    Originally posted by samy0388 View Post
    Aline, pana la a interpreta anumite fineturi in exprimare, vezi ce faci cu :
    "nu mai le sariti in cap la incepatori", nu mai zic de virgule, puncte, exprimarea in sine dezastruoasa ...
    Nu suntem aici sa ne dam in cap unii altora, dar poti asculta de altii ceva mai priceputi
    tehnic vorbind..nu gramatical. Daca vrem gramatica postam in alta parte. Sa inteleg pe acest forum nu se discuta probleme legate de masini ci cum sa muscam cat mai tare din celalalt. Serios...acum inchideti acum subiectul cu muscatul. Va purtati ca niste muieri...le luati pe toate prea personal Eu declar acest subiect inchis. Ca sa pot deschide altul, bineinteles legat de masini, daca imi permiteti. Ms ! Fara suparare samy0388!

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Aline, pana la a interpreta anumite fineturi in exprimare, vezi ce faci cu :
    "nu mai le sariti in cap la incepatori", nu mai zic de virgule, puncte, exprimarea in sine dezastruoasa ...
    Nu suntem aici sa ne dam in cap unii altora, dar poti asculta de altii ceva mai priceputi
    Last edited by 827sam; 19 January 2012, 16:32.

Leave a comment:

• ali86
    replied
    Originally posted by Doc View Post
    Si ce legatura are un ditamai motorul de 2.0 turbo cu anemicul 1.2 16 volti? Chiar nu va inteleg de unde scoateti comparatiile astea, daca vrei sa mergi in ture mici apelezi la un diesel, insa din momentan ce ai luat un motor benzina aspirat foloseste toata plaja de turatie. Cum sa-ti fie mila sa ii dai 3000RPM cand el de fapt de acolo incepe sa mearga. Ce sa mai zic de mine ca in fiecare zi motorul meu vede 7000-8000RPM. Ar trebui sa-mi fie mila la 160.000km?
    16 volti? credeam ca sunt 16 valve...dar cred ca reinventam tehnologia... hai nu mai fii asa rautacios...viata este scrurta...consum-o cu un LOGAN

Leave a comment:

• ionescu liviu
    replied
    E bine sa schimbi la peste 2500. Iar dupa vreo 3000 de km te poti duce linistit intr-o depasire pana in 4000 4500. In mers poti sa scazi sub 2000 prin localitati pe drum drept dar daca trebuie sa accelerezi schimbi treapta inferioara.
    Adica asa as zice eu ca e bine. Eu observ multe motoare pe benzina cu un oarece numar de kilometrii lesinate rau, conduse subturat. Am mers de curand cu logan 1,6 mpi cu 90.000 km la bord, misca mai greu ca 1,2-ul si cred eu ca fost condusa subturat.
    De asemenea observ o diferenta intre 2 logane 1,6 16v, unul condus mai mult de mine si altul condus mai "la consum", ambele in jur de 35.000 km, si se observa o diferenta destul de clara intre ele la accelerare.
    Noi cand am luat primul logan, cel de 1,6 16v abia mergea, la propriu, am spus de 2 ori la service chestia asta si nu stiau ce sa zica, un singur mecanic a zis ca e motorul mai "strans" si a avut dreptate. Eu nu aveam permis si facea taicamiu rodajul. Am luat si eu permis si am facut vreo 3 drumuri pe la munte, l-am forjat un pic (faceam dealu negru aproape numai cu a 3-a si atingeam des 80 - 90 km/h) si a devenit o mica bestie fata de inainte, merge impecabil si are reprize foarte ok. Si s-a simtit dupa primul drum facut asa, deci nu are legatura ca iesise din rodaj, avea deja vreo 6000 de km.

Leave a comment:

• ali86
    replied
    Originally posted by Doc View Post
    Si ce legatura are un ditamai motorul de 2.0 turbo cu anemicul 1.2 16 volti? Chiar nu va inteleg de unde scoateti comparatiile astea, daca vrei sa mergi in ture mici apelezi la un diesel, insa din momentan ce ai luat un motor benzina aspirat foloseste toata plaja de turatie. Cum sa-ti fie mila sa ii dai 3000RPM cand el de fapt de acolo incepe sa mearga. Ce sa mai zic de mine ca in fiecare zi motorul meu vede 7000-8000RPM. Ar trebui sa-mi fie mila la 160.000km?
    Nu stiu dc te ratzoiesti ...dar este un fenomen normal sa faci comparatii din momentul in care ai cu ce. Nu am facut acea comparatie cu acel motor ca sa spun ceva negativ despre 1.2, daca tu te simti inferiorizat ..este problema ta. Imi place masina pe care o am si acest forum este pt pareri pro si contra, pt comparatii si nu cred ca ar trebui sa incepi sa dai in cap oricui i se nazare sa faca o comparatie si care plus de asta nu-ti convine tie . Suntem liberi sa ne expunem pct de vedere si fara sa ne sara in cap "frustrati". Eu inca descopar masina si vreau sa aflu mai multe despre ea, pt k este o masina reusita pt ce are pe ea... Am mai vazut in alte topicuri ca se plangeau unii de motor ca este galagios sau altele....este un motor de turatie, este normal sa faca asa...dar daca ai avea o motoreta????

CA sa se inteleaga bine..nu am vrut sa fac o comparatie diesel cu benzina...@Seba
    Iar cu turatia...merg cu 3000 deocamdata, trebuie sa-i dau mai mult, avand in vedere ca inca sunt in rodaj? @Ionescu Liviu eu oricum merg la drum intins ca sa ajung in oras, deci nu cred ca va avea probleme cum au unii ca le ramane funingine pe toba ...deci va fi destul de turata.
    Inca odata..nu mai le sariti in cap la incepatori...daca nu sunt bune topicurile, intrebarile sau alte pareri specificatile de la inceput in regulament...macar asa stim daca mai avem voie sa intram sa ne expunem parerile. IN rest...o zi buna va doresc LOGAN-istilor )
    Last edited by ali86; 19 January 2012, 13:40. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Doc
    replied
    Originally posted by ali86 View Post
    eu am 175 km facuti ..deci inca in rodaj, dar sincer...mi-e mila doar cand ma gandesc ca ii voi da 3000 3500...stiu ca are motor de turatie , dar totusi... Tin sa specific ca am si un peugeot diesel 2.0 90CP...si diferenta este de la cer la pamant si acolo la 40km/h am treapta a 3-a, pe langa a 4-a totusi destul de turata. Am observat ca aceea cutie de viteza (logan) este reglata pentru oras, ceea ce este un lucru bun.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    astia care comparati 90 de cai turbo (dizal) cu 75cp benzina aspirata si vreti sa nu turati, vindeti benzinarul si luati-va dizal. clar, n-o sa va multumeasca nici o data motorul aspirat si cu consum mai mare.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google