Consum Logan 1.4 MPI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by adaniel69 View Post
    daca ai venit pe la tecuci, mare parte din traseu e limita la 50km/h! normal ca ai scos consum mic! dar 4% media pe tot traseul nu cred! poate doar pe portiunea unde era limita de 50!
    eu nu stiu cum puteti voi sa mergeti cu 50 de km/h... nu devine plictisitor condusul pt 1L de benzina economie?
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

    Comment


    • dar un consum la viteze mari stie cineva? ca am mers Urziceni - Buzau cat de tare am putut (in spatele unui C'eed cu statie) adica minim 120 localitate, 160/170 afara (mai mult nu puteam ) ) si nu cred ca am consumat mai mult de 6,7 litrii pe vreo 70 de km...
      Casa moara fetilii!

      Comment


      • Nu cumva a fost cam 7.5-8%?

        Comment


        • daca ati mers impreuna 160, 170 inseamna ca prindeai cee`dul ala abia cand intra in localitate ) sa nu mai zic ca ma indoiesc de 160 cu unu-patru.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

          Comment


          • Merge 160 cu 1.4, problema e ca are consum de motor de 3.0, la viteza aia
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

            Comment


            • Cel mai mult am mers cu cu 1.4 cu 165km/h, dar s-a terminat drumul liber si am incetinit. Eu nu cred ca trece de 170 km/h, si-asa trebuie retrogradat in a 4-a pentru a mai avea ceva cuplu sa impingi aerul.

              Dupa un drum de mers in jurul a 130-140/h consumul meu era de 7.5%-7.8%, asa ca 6.7% la 120-160/h e consum de spus la pescuit, cand nu "trage".

              Comment


              • la forja da, cluj mures 8,9l/100 dar nu a coborat sub 4000 de ture decat foarte rar. merge 1.4 si peste 170 stati linistiti, numa i trebuie loc, benzina buna etc.

                Comment


                • eu ma gandeam la un consum de 10l/100km nebunaticilor daca nu stiti ca 1.4 prinde 170km/h de ce va dati cu parerea? ) sunt destul de multe localitati si e adevarat ca acolo in prindeam din urma...
                  off: ma corectez "cee'd", Imi cer sute de mii de scuze
                  Casa moara fetilii!

                  Comment


                  • Originally posted by mr.K View Post
                    ............
                    Dupa un drum de mers in jurul a 130-140/h consumul meu era de 7.5%-7.8%, ......................
                    Ala-i !

                    Comment


                    • va garantez eu ca nu are cum sa nu se mai injecteze benzina atunci cand intra frana de motor.voi luati ce arata CB dar ala este orientativ.consumul o in frana de motor este atunci cand opresti motorul).as vrea sa raspunda cristi ca el stie cel mai bine.eu stiam ca cel mai mic consum este la relanti nu in frana de motor.daca atunci cand motorul face frana de motor nu injecteaza benzina atunci masina de ce pleaca impinsa?plus ca se mai spune ca gazul uzeaza motorul ca este uscat sa intelegat ca atunci cand facem frana de motor ne nenorocim motorul cu buna voie deoarece nu mai ajunce nici un fel de combustibil in pistoane.astept argumente de la cei ce au spus ca nu gandesc ce scriu.sincer eu gandesc nu spun ce vad pe cb care este orientativ.

                      Comment


                      • Injectia de benzina e taiata de la 1500 rot/min in sus, de la 1500 rot/min in jos calculatorul da camanda de injectie.

                        Comment


                        • Originally posted by madi View Post
                          Injectia de benzina e taiata de la 1500 rot/min in sus, de la 1500 rot/min in jos calculatorul da camanda de injectie.
                          corect dar frana de motor se face prin introducerea intr-o treapta inferioara deci e clar ca benzina se injecteaza.adica eu daca merg cu masina la 1500 de ture nu se injecteaza benzina)super o sa merg moca.nu stiu cine ar face frana de motor sub 1500 ture dar de reusit nimeni nu o sa poata

                          Comment


                          • S-a discutat la greu subiectul asta. UCE injectie "taie" benzina in frana de motor pana la 1500 RPM. Am postat niste poze acum 2-3 ani, unde am coborat Transfagarasanul in frana de motor (treapta 2 si 3 asistata usor de frana, cand era cazul) iar CB-ul imi afisa o autonomie de aproape 7000 de km, cu rezervorul aproape plin. De la Balea pana la Vidraru, nu am consumat un litru jumate, in total, au fost portiuni ce au necesitat putina acceleratie pentru pastrarea inertiei. A fost doar un test care a dovedit ca ,in frana de motor, consumul e ZERO.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                            Comment


                            • Ba da, chiar am scos 4.0 %. Am pornit motorul, am resetat CB-ul, si am plecat spre Galati.Cand m-am intors din Galati, aveam consumul mediu de 4.0%. Deci nu am resetat CB-ul in mers, cum sustin unii carcotasi!

                              Comment


                              • dantis, e totusi mult frate 4%, consumul ala il scot eu cu 1.6, sigur tu cu 1.4 nu i-ai dat in gura si ai consum asa de mare, 4% ???
                                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google