Consum Logan 1.4 MPI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • E posibil si 5% dar tre' sa ai nervi

    Comment


    • Sunteti de coma... "turatii inalte 2800 rpm". Acolo se schimba in mod normal. Altfel, mergi subturat si prea mult bine nu-i faci motorului si restului de componente care intra in rezonanta mecanica din cauza lipsei de cuplu la turatie mica a motorului. "inalt" inseamna 4500-5000rpm. N-ai vrea sa vezi consumul la turatiile alea. Mers cu 80-90, da, se scoate 5%, dar, cum zicea si tavi, trebuie niste nervi de otel.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • Cel mai mic consum obtinut de mine cu 1.4 a fost imediat dupa ce s-au bagat camerele pe DN1. Si la inceput a fost limita de viteza in localitati de 50 km/h si 90 km/h in afara localitatilor. Am mers pana la Predeal cu 50-60 km/h in localitati si 90-100 km/h in afara localitatilor. Comsumul mediu la intoarcere in Bucuresti era de 4.7 l/%.
        Anul asta de 1 Mai am plecat spre mare vineri seara si am mers pe autostrada cu 85-90km/h si in localitati cu 60-70 km/h. Unu la mana pentru ca ploua cu galeata si doi la mana pentru ca eram super obosit dupa o zi de munca. Rezultatul: 5.5 l/%. La intoarcere am resetat CB-ul si am mers pana la autostrada 90km/h si pe autostrada 120 km/h. Rezultatul 6.2 l/%
        La intanlirea nationala de la Paltinis am mers autostrada cu 120-130 km/h iar pe valea oltului cu 90-100 km/h. Rezultatul la intoarcere in Bucuresti: 5.8 l/%.
        In vremurile cand alergam ca un disperat cu 130-140 km/h in afara localitatilor (unde se putea, pt ca sunt zone unde nu ai cum sa mergi mai mult de 90 km/h, ori din cauza drumului, ori din cauza aglomeratiei) cu 4 pers in masina + bagaje si cu ac-ul pornit imi consuma 7-7.5 l/%.
        Last edited by vitriol; 28 May 2008, 13:15.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

        Comment


        • Nu fiti rai cu el . Nu mai radeti .

          Raduprov , nu poti reseta mai nimic pt ca nu ai cb .
          B -X X - DDF x 2

          :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

          Comment


          • Autostrada 120-130 si restul cu 90-100 5.8%...Bun consum ce sa zic, prea bun pt 1.4 )

            Comment


            • Nu imposibil de atins. Cel mai mult a mers cu 90 pe valea oltului, ocazional cu 100 (consum cam 5,5%), apoi pe autostrada cu 120(cam 6,5-6,7%). Ar merge. Numai aia cu 140km/h, 4 persoane, clima pornita, consum 7,5% prea miroase a poveste pescareasca. Pt ca am comparat 1.4-le unui amic cu 1.6-le meu si fara clima, la 140, ala mia mare lua mai putin decat 1.4. 1.6 papa cam 8% la 140, fara clima pornita.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • 1.4 se duce la ~8,5% la 140/h...Cu incredere, nu stiu pe autostrada cum e

                Comment


                • Salut.
                  Noi drumuri la Buzau astazi...
                  Ploiesti-Buzau, aprox 70 km, cu AC pornit tot drumul si viteze 70-80 localitate si 90 afara: consum 5,4 l/100km
                  Buzau-Ploiesti, tot 70 km aprox, fara AC, condus 70-80 in localitati si aproape constant 100 afara, consum 4,9.
                  Din ce in ce mai frumos...Nu?

                  Comment


                  • Si uite asa o barba avea ...
                    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

                    Comment


                    • @csebalyn cand cineva spune ca a mers cu 130-140 in afara localitatii e clar ca nu ai cum sa mergi numai cu viteaza asta constant, pentru ca sunt altii care merg mai incet si trebuie sa reduci tot timpul, sa astepti sa faci o depasire sigura, etc, dar daca te uti mai bine la postul de mai sus, am specificat in paranteze care au fost conditiile. Am zis ca unde se putea merge cu 130-140 km/h (mai exact e drumul Bucuresti-Urziceni-Slobozia-Harsova-Constanta, pe care l-am facut o data la doua weekend-uri vara trecuta pentru minivacante pe plaja, motivul pentru care mergeam pe acolo si nu pe autostrada e ca autostrada era mereu aglomerata si asa preferam sa merg mai multi km, dar sa merg, nu sa stau in coloana ca in Bucuresti). Si pentru cei care stiu drumul ala, sunt zone unde te duci glont, dar si zone cu vizibilitate redusa, localitati s.A.M.D.
                      Dar chiar nu am de ce sa mint, sa spun ca imi consuma mai putin sau mai mult.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                      Comment


                      • Originally posted by FLORIN77 View Post
                        Nu fiti rai cu el . Nu mai radeti .

                        Raduprov , nu poti reseta mai nimic pt ca nu ai cb .
                        ma gandeam ca nu pot .. Si ma asteptam dar sunt care trebuie sa faca afiarmatii de genu .. Masina mea e din 2004 atunci nu erau atatea prostii nici pe jumatate cate sunt acum ...Legate de logan .. Abea am gasit niste huse si presuri pt ea atunci
                        merci FLORIN77
                        Its just a car ...

                        Comment


                        • huzzy iti arat eu o poza in care am consum de 4.5%(posibil eroare, si deci mai mult ca si sigur nu e consumul real). Insa am dovezi. Voi posta in curand (doar sa-ti fac in ciuda)
                          p.S :glumesc doar(cu facutul in ciuda)

                          Comment


                          • Stiu ca imi poti arata o poza, imi poti arata si cu consum zero atunci cand mergi la vale in viteza si resetezi! dar consumul mediu, la mers NORMAL, nu la consum, ma indoiesc ca e asa. Vad si eu cum merg cei cu 1.4 in-afara orasului, incet si constant sa faca economie! Colegii mei vitezomani sunt incurcati de loganistii de genu` asta care merg ca melcu`, sa nu scada nivelu` la rezervor.
                            eu scot 4.2 la mers NORMAL, am mai spus-o si o mai zic, cu bagaje, cu 130-140, cu urcari pe munti. Cred ca daca as merge la consum, mi-ar mai adaoga in rezervor motorina, nu s-ar consuma! )
                            inca ceva; am colegi care au logan de 1.4, oameni care nu intra pe forum din diferite motive, si care zic ca le consuma loganu` nu gluma, cel putin in oras ii termina. Asa ca povestile astea zise de unu`-altu` care a resetat computerul la vale in viteza si ii da 4% si vine si ne toarna aici, nu prea tin...
                            1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

                            Comment


                            • La mers NORMAL (adica 120-130 km/h si urcat munti cum spui tu), consuma in afara localitatii in jur de 7(dar nu sub). Dar daca nu te grabeste nimeni poti scoate si consum mic (adica in afara localitatilor 80 km/h, o sg persoana si fara bagaje) de 4,5-5%.
                              In oras(Bucuresti ora de varf 11%) in afara orelor de aglomeratie, mers normal(adica schimbat la 2800 rpm, fara accelerari bruste consumul este de 8.5-9.
                              In concluzie: daca nu te grabesti consuma rezonabil....Asa ca mai bine nu te grabesti
                              P.S: mai taie si tu din coada aia de peste ca prea e lunga....4.2% in conditiile specificate de tine (stii prea bine ca e exagerat)
                              Last edited by Cezar; 28 May 2008, 20:46.

                              Comment


                              • Huzzy daca nu faceai completari iti ridicam o statuie, dar uite asa tie ti-a crescut o barba si mai mare cu 4,2% al tau ..Cu 130-140 pe drumuri de munte (???) si bagaje.

                                Dar stiu ca ai glumit si te iert )))

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google