Eu stiu urmatoarele trucuri : roti mai umflate(dar cred ca se mareste distanta de franare),masina cu cat mai putine tampeniii in ea (mai usoara),condus mai ca mosulicii(fara accelerari bruste),folosirea a cat mai putini consumatori(fara casetofon lumini ziua in oras etc)
Acum nu as vrea sa va aud ca a voastra consuma 3 litri in oras...Ca nu va cred. As dori sa stiu informatii prin care am putea reduce consumul cat mai bine.
Acum nu as vrea sa va aud ca a voastra consuma 3 litri in oras...Ca nu va cred. As dori sa stiu informatii prin care am putea reduce consumul cat mai bine.

promit ca o sa bag desht-ul in gura sa "vad" de unde bate vantul ca sa-mi fac ruta in asa fel incat sa imi bata vantul doar din spate...Ce naiba mai oameni buni?Stilul de condus e cel mai important in consum, restul e prea irelevant
Cea mai bune metoda e sa pui un garou la furtunu care pleaca din rezervor!!!

daca le pui pe toate (roti mai inguste, umflate mai atre, adio consumatori, ii dai pe toti afara din masina, razi vopseaua sa fie mai usoara, mergi numa cu vant din spate, cel mult din lateral, etc) o sa-ti scada consumul cu 0.1-0.2%. Merita? Mai bine mergi usurel cu accelerari progresive, franezi din timp, folosesti frana de motor...Sa vezi cum scade sensibil consumul. Eu am incercat si pt scurt timp am reusit sa scot un incredibil <7% in oras in timisoara, in conditiile in care deobicei aveam 8.5-8,8%. Dar nu e normal sa conduci la consum intr-o maniera exagerata, sa ajungi sa incurci circulatia si s achinui masina pt un rahat de 1l de benzina/saptamana in conditiile in care oricum arzi vreo 20...Deci nu. Condu normal, nu agresiv si faci mai multa economie decat daca mergi fara faruri ziua sau fara muzica.
Comment