Curatare Motor Prin Turare
Collapse
X
-
Domnilor va salut!Fiind initiatorul topicului nu pot fi decit fff multumit(in sfirsit)de ideea mea(sunt un pic off topic dar sper la intelegere).Discutie placuta in continuare!
-
Sa-i dam si un suc,un pachet de tigari?Singurele chestii care se pot schimba sunt parametri ecu care el si-i face din mers.
Leave a comment:
-
Va imprieteniti cu calculatorul masinii! si merge laser, frate...
Leave a comment:
-
Da' normal.Asta ziceam si eu.Doar ca nu-mi place mie vorba asta si de cele mai multe ori cei care o zic nici n-au habar si incerc sa le explic cum sta treaba.Tu nu esti unu dintre ei.Numai bine!
Leave a comment:
-
Sobo.. daca mergi toata ziua in orash mers bara la bara si iesi din oras si incerci s`o calci mai bine ai sa iti dai seama ca o sa ti se para mai "puturoasa" pana o "sa`si dea drumu`" .. dupa cv timp de mers mai turat o sa o simti mai "sprintena"... succes
Leave a comment:
-
Aia da.Sunt ceva parametri care se modifica in timpul mersului,si "invata" stilul tau de mers.Dar mi se pare o aberatie "cum ii dai asa o ai".
Leave a comment:
-
Sa nu uitam cand spui ca nu exista asa ceva ca masinile noi au un mic calculator care citeste anumite date si actioneaza in cosecinta
Leave a comment:
-
Nu exista asa ceva."Cum o inveti asa o ai".Aia ar insemna ca daca am un Ferrari si merg numai prin oras cu 50,cand ies cu el in afara orasului nu a trece de 100?Sa fim seriosi.
Leave a comment:
-
Ce naiba ?Mai multe probleme cu injectia la benzinare decit la diesel?
Leave a comment:
-
E topic deschis in cadrul problemelor la dci. De-aia-i de diselari topicu'
Leave a comment:
-
"Curatare Motor Prin Turare"-cum deduci tu este motor diesel sau benzina?
Leave a comment:
-
Bai, mutati-va benzinarele de pe topicul asta! Nu mai stiti sa cititi?
Leave a comment:
-
Probabil bujiile ( daca nu benzina ) ... cand am schimbat bujiile la revizie ( la 16.000 km ) parca aveam alta masina
.
Leave a comment:

Leave a comment: