Curatare Motor Prin Turare
Collapse
X
-
am citit mesajul tau ,dar am si eu o nelamurire de ce nu iti expui problema ta si pe acest forum si sigur poate o sa te ajute cineva ca eu sunt sigur ca aici sunt oameni cu mai multa experienta decat pe forumul celalalt.
-
Ai un raspuns privat, Gelica 75 (nu in PM, se pare ca o ai inactiva).
Leave a comment:
-
sall 77 sky
off topic:am citi pe al forum ca ai o problema cu smuciturile la accelerare ,ai rezolvat problema ?
sau poate iti mai pui colegi sa imi trimita un mesaj privat cum ca ai rezolvat problema ???!!!!!
Leave a comment:
-
Ai uitat doar sa precizezi relatia dintre CP (HP) si NM, nu-i asa ca e doar o scapare, X@bi?
Acum sa revenim la curatarea motorului sau la "curatarea" lui..
.
Leave a comment:
-
Cuplul maxim ii la 2000rpm iar cp maxim ii la 4000. cuplu se masoara in NM care maxim ii 160Nm iar CP se masoara in KW care ii 48KW.
Leave a comment:
-
Cred ca ValeriuC a vrut sa spuna ca la 3800-3900 este varful maxim de HP (CP ) nu cuplul motor (NM) caci acela e joooos de tot, nu Valeriu?
Leave a comment:
-
decrvl...conform diagramei pentru dci de 65 cp cuplul maxim il ai undeva la 3800-3900 de rotatii pe minut iar injectia se taie undeva la 4800-4900 rotatii pe minut deci mersul cu turatia de 3000 de rotatii pe minut nu are cum sa dauneze la motor sau cutie.
Dar i-ar face bine o forja o data pe luna in afara orasului.(ca sa nu incomodezi ceilalti participanti de trafic).
Se pare ca sunt ceva greseli.. nu luati in consideratie cele scrise...Last edited by valeriuciprian; 10 January 2009, 18:22.
Leave a comment:
-
Hai ca m-ati zapacit de tot.Unul spune ca o sa-mi iau motor nou altul ca e bine.
Intrebarea mea este :fac bine sau rau?
Repet :nu vreau sa stric nici cutia nici motorul.
Leave a comment:
-
scuze ca ma bag peste DCI
dar tot de turatii si curatare e vorba. simteam la accelerari ca trage un pic mai greu. am iesit afara din oras, a III-a vreo 110 km/h (peste 5500 rpm) apoi o plecare de pe loc 0-100km/h blana. intrat iar in oras, accelera normal.
Leave a comment:
-
Pai ei degeaba au pus limitarile alea la 6500rpm? ...
Daca mergi cu 3000 rpm ... esti sub 50% din plaja de turatii a unui motor 16v obisnuit ( care are o plaja 0-8000rpm). La 6000 rpm esti la 75% ...
seba : eram ironic :p ...
Leave a comment:
-
iti zic eu ca nu, am mers nu doar o data pe pista in regim de +5000rpm doar in tr 2 si 3, 3 pe maxim 200m, restul 600m ai pistei in tr2 aproape la decuplare. dupa 15 minute nu s-a intamplat absolut nimic cu masina. nici cu a mea, nici cu a lui mareom, nici cu a lui virtualmansorin sau tm42crs...si exemple mai sunt
plus ca nu o data am facut asta, cel putin eu cu mareom mergeam asta-vara aproape saptamanal la pista la sannicolau.
Leave a comment:
-
Daca am mers vreo ~12 de km numai cu a 2'a la ~5000 rpm e de rau ?Originally posted by anca16vpai daca mergi constant 2-3 km cu a2a la 3000 crezi ca e bine ? tot n-am inteles cum se curata motorul din asta...injectoarele s-or curata ele la forja ...da daca mergi constant in 2a ... nu faci nimic decat sa iti cauti alt motor pe undeva
Leave a comment:

Leave a comment: