Curatare Motor Prin Turare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• decrvl
    replied
    Domnilor va salut!Fiind initiatorul topicului nu pot fi decit fff multumit(in sfirsit)de ideea mea(sunt un pic off topic dar sper la intelegere).Discutie placuta in continuare!

Leave a comment:

• alin2009
    replied
    Sa-i dam si un suc,un pachet de tigari?Singurele chestii care se pot schimba sunt parametri ecu care el si-i face din mers.

Leave a comment:

• kenjiro_sanga
    replied
    Va imprieteniti cu calculatorul masinii! si merge laser, frate...

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Da' normal.Asta ziceam si eu.Doar ca nu-mi place mie vorba asta si de cele mai multe ori cei care o zic nici n-au habar si incerc sa le explic cum sta treaba.Tu nu esti unu dintre ei.Numai bine!

Leave a comment:

• c0brA
    replied
    Sobo.. daca mergi toata ziua in orash mers bara la bara si iesi din oras si incerci s`o calci mai bine ai sa iti dai seama ca o sa ti se para mai "puturoasa" pana o "sa`si dea drumu`" .. dupa cv timp de mers mai turat o sa o simti mai "sprintena"... succes

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Aia da.Sunt ceva parametri care se modifica in timpul mersului,si "invata" stilul tau de mers.Dar mi se pare o aberatie "cum ii dai asa o ai".

Leave a comment:

• Juristul2000
    replied
    Sa nu uitam cand spui ca nu exista asa ceva ca masinile noi au un mic calculator care citeste anumite date si actioneaza in cosecinta

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Nu exista asa ceva."Cum o inveti asa o ai".Aia ar insemna ca daca am un Ferrari si merg numai prin oras cu 50,cand ies cu el in afara orasului nu a trece de 100?Sa fim seriosi.

Leave a comment:

• c0brA
    replied
    Ma scuzati nu am citit tot.. era vb de 1.5 dci nu am diesel da face bn sa ii mai dai din cand in cand ... da vb aia.. cum o invetzi asa o ai
    Last edited by darksid3; 11 June 2009, 22:17.

Leave a comment:

• mariandci
    replied
    Ce naiba ?Mai multe probleme cu injectia la benzinare decit la diesel?

Leave a comment:

• emyemanuel
    replied
    ok ...dar pt benzinare unde gasim asa topic?

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    E topic deschis in cadrul problemelor la dci. De-aia-i de diselari topicu'

Leave a comment:

• Dodo
    replied
    "Curatare Motor Prin Turare"-cum deduci tu este motor diesel sau benzina?

Leave a comment:

• detail
    replied
    Bai, mutati-va benzinarele de pe topicul asta! Nu mai stiti sa cititi?

Leave a comment:

• Razzvan
    replied
    Probabil bujiile ( daca nu benzina ) ... cand am schimbat bujiile la revizie ( la 16.000 km ) parca aveam alta masina .

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google