Curatare Motor Prin Turare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• X@by
    replied
    La dci 3000rpm ii ok. doar nu te duci cu 2000 si dupa te plangi ca ti sa dus injectoarele.

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Multi posesori de dizal(se VEDE dupa cum exploateaza dizalu la drum, am vazut destui...) cred ca un regim sustinut de ~3000 rpm xxx motorul... :|
    Mergeti voi numai cu 1500-2000 rpm sa scoateti consumuri record si apoi va intrebati de ce pica vreun injector...
    Dati fratilor forja, ca si dizalu are nevoie de asta.
    Toata ziua la lucru conduc dizal (cand plec in deplasare), in drumurile de Olanda le-a ''placut'' la maxim un regim constant de 3000-3500 rpm (1.6 hdi; 2.0 hdi; 2.2 hdi; 2.8 hdi).
    Te mai miri de ce pica injectoarele...inuman.

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    Ce bine!Chiar nu stiam asta cu curatatul.Din ce am citit pot spune ca am motorul curatat bine

Leave a comment:

• decrvl
    replied
    Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Ma gindeam ca stric mototrul sau cutia daca merg cu a 2-a la aproximativ 3000 de ture.Cum am spus nu prea ies afara mai mult in oras.Am mai dat si sandale la 3500-4000 dar pentru scurt timp.La 3000 am mai mers si pret de 2-5 min.(Pta.Alba Iulia-Casa Poporului aia a hotilor)unde am prins verde la semafor.
    Deci fac rau la motor si cutie sau nu?

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Nu e nevoie de mers turat pentru a curata traseul de evacuare, e de ajuns sa nu se mearga subturat (schimbul treptei de viteza sub 2500 rpm).

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    bai nene mai usor cu vitezele alea - vara e mai OK pentru ele - ca nu va grabiti nicaieri . Dizelu` se curata undeva la 3000 rpm - mergi cu el cum l-ai invatat schimbi la 2300-2500 minim si ii mai dai "gornete" pana la 3800 - 4000 rpm cand te supara lumea in trafic - deci mereu

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Adica exact ce am zis si eu mai sus in completarea lui Octavian_30

Leave a comment:

• Alex21
    replied
    aaaaaaaaaaaaa....mda..aici ai dreptate.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Adica sunt temperaturi scazute iar carosabilul este alunecos deci risc mare de pierdere a directiei. Riscul e din partea soferului...nu e vorba de vre-o defectiune

Leave a comment:

• Alex21
    replied
    Originally posted by Octavian___30 View Post
    La vremea asta de afara da, e grav
    argumenteaza, te rog.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    e grav ca viteza, e ok turatia....

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    La vremea asta de afara da, e grav

Leave a comment:

• Daniel68
    replied
    180 km la ora si 4500 de rpm la 1.6 16V pe o distanta de 5 km e grav?

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    3000 e ok.........
    editat
    Last edited by danielliviu; 6 January 2009, 22:22. Reason: are dci, nu mpi

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Originally posted by 89.MIR View Post
    merge cate o TALPA la drum intins un sprint pana la 5500..........se mai curata!!!
    Omul are Dci...de unde 5500 rpm?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google