Pedala ambreiaj

Collapse

X
- 

pune poze frate sa vada tot romanu si sa vad si eu aceea nuca misterioasa k nu o gasesc deloc si am 1.4 mpi m-am uitat peste tot
 - 

Originally posted by alessandro View Postnu cablul fratilor..nu cablul
curatati si ungeti nuca pe care culiseaza furca ce intra in cutie.
dupa cee faceti asta...pentur longevitate incercati sa izolati cu ceva burduful acela. ssa nu mai intre mizerie acolo
izolezi cat vrei. se depune praf de pe ferodou ;)
pe ala cum il izolezi?
Leave a comment:
 - 

nu cablul fratilor..nu cablulOriginally posted by adytza_dragon View PostAm intors masina pe toate partile si nimic.Pana la urma a rezolvat cineva problema?
daca da puneti fratilor si voi o poza (2.3.4.......7 poze ) sa ne rezolvam si noi problemele cu scartitu acela infernal ( trepidatii )
curatati si ungeti nuca pe care culiseaza furca ce intra in cutie.
dupa cee faceti asta...pentur longevitate incercati sa izolati cu ceva burduful acela. ssa nu mai intre mizerie acolo
Leave a comment:
 - 

Am dat si eu cu WD40 pe cablu si la pedala dar tot scataie din cand in cand. Nu vad alta rezolvare decat schimbarea cablului.
Leave a comment:
 - 

Am intors masina pe toate partile si nimic.Pana la urma a rezolvat cineva problema?
daca da puneti fratilor si voi o poza (2.3.4.......7 poze ) sa ne rezolvam si noi problemele cu scartitu acela infernal ( trepidatii )
Leave a comment:
 - 

Zimi si mie cum ai rezolvat problema cu ambreiajul care ziceai ca e tare si scartie ca si eu am aceeasi problema 0720 118 036
Leave a comment:
 - 

si la mine scartia ambreiajul si mergea greu tare la apasare pedalai am remediat cu wd-40 am scos protectia aia din cauiciuc de la furca si-am dat acolo cu wd-40 momentan merge usor cursa la pedala si numai face zgomot
Leave a comment:
 - 

Primele serii daca nu ma insel au fost pe cablu .Originally posted by CMD View PostDin cate stiu loganurile DCI adica cele pe motorina au ambreaj hidraulic.
Leave a comment:
 - 

cum imi pot da seama dac am ambreiaj hidraulic sau pe cablu?...ca sa stiu ca daca ii pe cablu sa merg sa il reglez ca prinde destul de sus
Leave a comment:
 - 

schimbat si eu pedala de ambreiaj, abia am gasit si doar pe comanda ca in service dacia nu aveau asa ceva pe stoc
Leave a comment:

Leave a comment: