Pedala ambreiaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vadim_braia
    replied
    Uraaaa ....Acum 3 ore am fost la Petronel ( Super baiat , super pasionat ) , mi-a schimbat tija originala cu una modificata , totul a durat 5 minute . Este alta viata , in sfarsit mi-am gasit pozitia in scaunul de logan problema mea era ca trebuia sa tin scaunul foarte in spate ca loveam cu piciorul stang volanul , acum totul este ok , iar de cursa pedalei numai zic decupleaza si cupleaza imediat .

Inca odata MULTUMESC MULT !!!!!

Leave a comment:

• gvg06
    replied
    Salut!
    O problema am si eu cu ambreiajul, pedala foarte tare, am sesizat dupa ce in week-endul trecut am folosit alta masina, iar luni nu puteam apasa ambreiajul, pana m-am obijnuit. Si de 1 saptamana a aparut un zgomot neplacut in momentul in care apas ambreiajul, pare a fi un cauciuc....
    Are idee cineva cum pot remedia treaba asta...trebuie sa gresez cablul de ambreiaj sau sa-l schimb?
    Acum 6 luni mecanicul de la dacia(meridian) mi-a spus sa schimb cablul ca s-ar fi lungit!?

se aude doar la rece, cand se incaljeste nu se mai aude
    Last edited by gvg06; 5 November 2010, 17:36. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• petronel
    replied
    Originally posted by petronel View Post
    Dragi colegi LOGANISTI am montat tija modificata pa masina.Sunt super multumit,pedala a coborat ca inaltime sub nivelul pedalei de frana,tine ambreiajul SUPER DE JOS,Nu mai stau cu piciorul la gura.Multumesc acestui forum si tuturor ce scrietii pe el.Mulumesc din inima.O ZI BUNA.
    Pozitie pedala ambreiaj TIJA MODIFICATA
    Attached Files

Leave a comment:

• petronel
    replied
    Dragi colegi LOGANISTI am montat tija modificata pa masina.Sunt super multumit,pedala a coborat ca inaltime sub nivelul pedalei de frana,tine ambreiajul SUPER DE JOS,Nu mai stau cu piciorul la gura.Multumesc acestui forum si tuturor ce scrietii pe el.Mulumesc din inima.O ZI BUNA.

Leave a comment:

• petronel
    replied
    Pompa ambreiaj LOGAN hidraulic,si incercare scurtare tija plastic.Cred ca o sa las pedala mai jos.REVIN.
    Attached Files

Leave a comment:

• petronel
    replied
    Salut.Are cineva schimbat,pompa ,cilindru pedala ambreiaj hidraulic?Doresc si eu daca are cineva piesa respectiva .Doresc si eu sa ma uit la ea .Doresc sa scurtez tija aceea sa se lase putin pedala mai jos.Macar sa fie la nivelul pedalei de frana.VA multumesc pentru ajutor.Vin eu ,doar sa vad cum este prinsa .MULTUMESC

Leave a comment:

• mariusnicolae
    replied
    ma bucur ca ti-a fost de ajutor

Leave a comment:

• ham04
    replied
    Am reusit s-o reglez, da acum prinde mai jos un pic. E bine ca stiu de unde se regleaza Ms pt sfat.

Leave a comment:

• mariusnicolae
    replied
    se poate regla
    incearca sa slabesti un pic piulitele de pe cablu si vezi cum e, vezi ca sunt doua: e piulita de reglaj si contra

Leave a comment:

• ham04
    replied
    Si la mine dupa ce am schimbat uleiul la cutia de viteze (desi nu vad ce legatura ar avea) imi cupleaza destul de sus, aproape la capatul cursei. Ma enerveaza chestia asta pt ca am ajuns sa conduc ca un incepator ) din cauza amaratei de pedala de ambreiaj. Se poate regla cumva?

Leave a comment:

• loribob
    replied
    nu se poate regla (din pacate)

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    mai bine mergi in dervice sau un musteriu priceput ,ca sa nu faci vreo pozna.

Leave a comment:

• petronel
    replied
    Salut.Va rog,super flumos chiar nu se poate regla cursa pedalei AMBEIAJ hidraulic?.Nu mai pot ,nu pot sa ma adaptez tine super de sus.Va rog fff fff frumos dac sti cineva sau chiar nu a facut nimeni?
    Va multumesc anticipat sper din suflet sa mi puteti da u sfat sa rezolv si eu problema .

Leave a comment:

• loribob
    replied
    e foarte bine daca ai gresat iar,cat despre durata,nu stiu ce sa-ti spun,inca nu am ajuns la acel numar de km in care reapare zgomotu

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Am curatat eu acea "nuca", cu un spray spumant pentru degresat. Apoi am gresat cu un spray cu vaselina. Si cablul, si pedala. Deocamdata merge bine, vedem cat tine.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google