Lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cioby
    replied
    de trei zile am observat si eu aceeasi problema cu lumina din bord de la ventilatie. am sa ma incumet sa curat contactele si sa aplic un antioxidant.

Leave a comment:

• adyttza
    replied
    se pare ca era un contact pe acolo pe undeva, am desfacut stopurile spate si dat cu un spray de contacte si deocamdata vad ca nu mai face masa, dar pana cand nu stiu o sa ii intreb si pe priceputii aia de la service de luminile de la ventilatie ca in bord inca nu ma bag.
    mersi oricum pentru sfaturi

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Problema luminii la climatizare: bec ars. Pentru martorul de ceata - spate: vezi linkul pus mai sus, se rezolva garantat problema.

Leave a comment:

• alex_comisaru
    replied
    adyttza uitate si aici

Leave a comment:

• FLORYN
    replied
    Pai si la time cred ca este tot o problema de contact imperfect , sau lipsa unei mase . Iar cu aprinsul becului de ceata , trebuie investigat la tripe . Incearca sa cureti si pe acolo conectarea la mufa , si sa schimbi si becurile de frana/pozitie.
    Last edited by FLORYN; 5 April 2009, 15:07.

Leave a comment:

• adyttza
    replied
    am si eu o problema cu luminile din bord daca m-ar putea ajuta cineva ar fi excelent!!!! Pe langa faptul ca nu mi se mai aprind luminile de la ventilatie de vreo jumatate de an acum in momentul in care semnalizez stanga si cand calc frana uneori mi se aprinde becul de la lumina de ceata!!! sugesti pareri sfaturi......

Leave a comment:

• NCDHD
    replied
    chestia aia portocalie se curata cu dizolvant de unghi(nu cu acetona ca se topeste plasticul) sau cu alcool tehnic.

Leave a comment:

• emyemanuel
    replied
    eu am curatat chestia aia portocalie cu un glasspapier ffffffffffff fin. usor dar merge...se vedea urat tot bordul albastru si alea portocalii....nu mergea. asa ca dati bataie. cu incredere!

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Gata , multumesc pt raspuns.
    asa o sa fac...curat si sper sa ma ajute cineva sa schimb becul ala cu leduri.
    dar intai sa curat..sa nu mai palpaie asa.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Sunt oxidate contactele becului. Demonteaza panoul, curata contactele sau schimba cu leduri.
    Attached Files

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Da cu niste WD40 pe contacte...poate sunt oxidate...sau schimba cu led-uri

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Problem.
    Cand misc de butonul de la ventilatie mi se stinge becul , cred ca face scurt pe undeva. ba se aprinde , ba se stinge..cand misc de ventilatie.
    m`am uitat la mufe....sunt in regula.
    aveti ceva dubii ?

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Poti incerca cu diluant, dar pe o folie veche, eventual una de la dezmembrari.

Leave a comment:

• Christnacht
    replied
    Am inteles ilvviu. Vazusem o poza pe net cu o consola centrala de logan, climatizarea era facuta cu albastru. O sa caut din nou acea poza si o s-0 pun aici ca sa o vedeti si voi

Leave a comment:

• $$ilvviu
    replied
    Nu se curata.
    Am incercat si eu si e posibil sa distrugi folia.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google