If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Apropo, la mine s-a rupt cotiera, mai jos de capacele alea, un cascat (nu din colegii mai merg cu mine la lucru) s-a lasat pe ea sa-si aseze curu mai bine si a rupt-o.
Am lipit-o cu poxipol, vad ca tine
Nu mai las pe nimeni pe scaunu din dreapta.
) scoate manerul de la usa dreapta fata,sa fii sigur ca nu urca vreunu/a
Pt. cotiera de Laguna 2 nu trebuie sa modifici prinderea scaunelor, se schimba spatarele intre ele cu minim de efort, eu mi-am montat cotiera de Megane 2. Daca sunteti interesati fac si tutorial.
Apropo, la mine s-a rupt cotiera, mai jos de capacele alea, un cascat (nu din colegii mai merg cu mine la lucru) s-a lasat pe ea sa-si aseze curu mai bine si a rupt-o.
Am lipit-o cu poxipol, vad ca tine
Nu mai las pe nimeni pe scaunu din dreapta.
In spate la capat la cotiera (nu la suport) ai pe fiecare parte niste capace de plastic (eu nu le mai am ) ) le dai jos si ai acolo surub de fiecare parte, strange-le oleaca.
Cum as putea sa reglez forta cu care se rabateaza cotiera pe spate? A mea se ridica foarte usor, chiar si cand incerc sa ridic capacul acesteia. Sunt nevoit sa tin de partea de jos pentru a o deschide. Cotiera este autospeed.
Vezi ca acea cotiera de la best auto vest vine cu un suport metalic de prindere pe podeaua masinii.Daca ai montat conform cu specificatiile producatorului nu are cum sa miste, vezi ca este si un tutorial al lui Streulea.
salutare. Mi-am cumparat o cotiera de la best auto vest, model ca si cea originala. Am montat=o dar se misca cu tot cu tunelul de care este prins desi am strans surubul ala din spate. Imi poate spune cineva cum se poate fixa si acel tunel de la frana de mana?
scuze de intarzaiere. am luat cu 2 pachete de tigari (aproximativ 25 lei) cotiera, levierul de la frana de mana, maneta de la lumini si maneta de la stergatoare. cele 2 manete se potrivesc pe logan. cea de logan are si proiectoarele
Stiu ca cineva de pe my ride a adaptat cotiera + consola de la laguna 1 pe logan. Arata foarte fain! DAR a trebuit sa modifice prinderea levirului de la frana de mana, pentru ca nu e ca la logan.
Sincer eu ma gandesc sa cumpar din dezmembrari una de renault megane 2 si sa omodific sa arate bine si sa fie si functionala ..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: