Cotiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nicu014
    replied
    Inainte sa fii ironic uita-te sa vezi cat sunt de solide. Daca s-ar intimpla ceva aia ar fi oricum ultima piesa care ramane intreaga, chiar lovita cu ciocanul. Si apropo cand ai mers fara centura nu te-ai intrebat daca esti in siguranta?
    Last edited by nicu014; 11 December 2010, 18:13.

Leave a comment:

• ses_tom
    replied
    Originally posted by nicu014 View Post
    Si la mine atingeau cand culisam scaunul. Le-am scos si le-am mai stambat putin cu un ciocan pana s-au lipit de scaun si gata.
    Foarte bine ai facut! Da-i cu ciocanul! Esti in siguranta de-acu ! )

Leave a comment:

• nicu014
    replied
    Si la mine atingeau cand culisam scaunul. Le-am scos si le-am mai stambat putin cu un ciocan pana s-au lipit de scaun si gata.

Leave a comment:

• ngrazvan
    replied
    Originally posted by valeriuciprian View Post
    Da...am facut o mica(,) confuzie...nu acea roata de la reglajul spatarului atinge in suportul cotierei ,ci incuietoarea centurii de siguranta.
    Dupa cum am spus atasez poze.
    theo_bv2002...deci raspunsul la intrebarea ta este, da, roata de la reglajul spatarului trece pe langa suportul cotierei fara sa il atinga.
    Cotiera este originala.
    credeti ca putem rezolva aceasta problema daca stambam putin cupla centurilor catre scaun? a demontat cineva aceste cuple?

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Nici aia originala n-are tapiterie mai buna, am vazut dupa doi ani de utilizare ca se roade si arata ca naiba si aia.

Leave a comment:

• crull
    replied
    Tot din magazine de piese auto am gasito si eu la 50 lei cotiera speed cu intaritura cu tot, ce ma deranjat la este faptul ca imi transpira mana pe ea, acum iarna nici o problemea.A incercat cineva sa ii schimbe tapiteria?

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    ...si aici pe forum vand baietii cu 60-65 lei bucata

Leave a comment:

• myhay2008
    replied
    salut, acum o saptamana frunzaream pe forum si am vazut topicul despre "cotiera logan", ceea ce m-a determinat sa-mi pun si eu una, am fost la magazin si am gasit cotiera speed, care arata ff bine, la 40 RON. Are suportul acela metalic ceea ce o face destul de stabila.
    Deranjeaza putin cand tragi frana de mana, in rest sunt foarte multumit si arata f bine pe masina. Numai bine.

Leave a comment:

• flavinho
    replied
    Intre cotiera Speer si ce ARmster sunt doua diferente:
    -calitatea mai proasta a imitatiei de piele
    -lipsa magnetului
    Ambele sunt compensate de pretul care cam 25% din cea armster.

Leave a comment:

• spulbercris
    replied
    Cotierele Armster au intaritura de metal, poti verifica in reprezentantele Dacia.

Leave a comment:

• pipan
    replied
    eu zic sa iei una speed!este identica cu cea originala si nu se compara la preturi!

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    La banii aia e firesc sa aiba...si cauta 3-4 posturi mai sus si gasesti cotiera ieftina.
    Last edited by valeriuciprian; 9 November 2010, 22:59.

Leave a comment:

• crull
    replied
    Stie cineva daca cotiera asta are acea intaritura metalica? Sau ajutati ma cu un link de unde pot cumpara online.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Testeaz-o cu incredere...diferenta intre cea originala si cea pe care vrei sa o testezi este "pielea" de pe ea...nu e aceeasi calitate ca cea originala...duminica viitoare la intalnire o sa fac o poza la cotiera mea originala si una de la Speed.

Leave a comment:

• iCSvision
    replied
    Merci de raspuns! Se pare ca o voi testa si eu curand...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google